Торта Добуш

• 132 181
  • 604
  •   1
Отговори
# 135
  • Пазарджик/Лондон
                                                    Честита Нова година  cheers!!!

♥ Doro ♥ , много се радвам, че тортата ви е харесала  Hug Hug Hug. Наистина е чудесна, и ние сме много благодарни на бабето, че ни научи да я правим.Сега пратих по скъпия малко торта за нея и свекито Wink.Много апетитно ти изглежда парченчето, добре че я направих, иначе щях да заръфам монитора Joy.

Ето и парченче от моята торта, също с доза и половина крем, така ще я правя вече, и на вас препоръчвам - много хубава става така Wink :

# 136
  • Варна
Здравейте и за много години !  
Похвалвам се , че и аз вчера майсторих торта " Добуш " .    
Споделям личен опит : Направих 8 кори , понеже тавичката ми е малка . Станаха доста тънки , но май това е по - добре , по - бързо
се навлажняват. Корите не точих , раздърпвах ги , тъй като тавата ми е със сърцевидна форма . Получи се нещо като "дърпана
торта " . Mr. Green Направих доза и половина крем - наистина не е излишно . Между блатовете сложих конфитюр от смокини ,
разреден с малко вода - и това бе попито . Гарнирах с крокан - между блатовете и отгоре .
Съжалявам , че не мога да приложа снимка ( липсва ми техническа възможност  ) .

# 137
  • Пазарджик/Лондон
Lora-Di , а хубава ли стана тортата, в смисъл - хареса ли ви на вкус?Това със сладкото от смокини много вкусно звучи Hug.

# 138
  • Варна
  Ама и аз съм една ! ... Пропуснах главното .
Тортата стана много вкусна , не много сладка , въпреки многото захар . Аз намалих захарта в крема на 1 1/2 чаша ,
заради конфитюра от смокини . Пропуснах да спомена , че в конфитюра ( + малко вода ) , сложих и едно флаконче
сладкарска есенция ром . Дава страхотен аромат .

# 139
  • Пазарджик/Лондон
Lora-Di , радвам се , че тортата ви е харесала, сигурна съм, че е станала много ароматна и вкусна с това сладко и есенцията Hug.

# 140
така като ви чета ми се струва че и аз ще правя торта Добуш  Grinning

# 141
  • Пазарджик/Лондон
Кари_ , никак няма да те затрудни, много ще се радвам, ако ти хареса Hug.Само ще ти препоръчам с доза и половина крем да я направиш, за Нова година така я направих и стана супер Wink.

# 142
направих я сега отлежава в хладилника ,утре ще я снимам

# 143
  • Пазарджик/Лондон
Кари_ , твоите торти са толкова красиви ....Много ще се зарадвам на снимката ти, още повече ще се зарадвам, ако ти  хареса и на вкус Hug.

# 144
Аелис благодаря за комплимента, ето я и снимката на тортата ,исках да й направя шоколадов борд но малкото ми момиченце е болничко затова я оставих така

благодаря за рецептата   bouquet

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 13:36 от Кари_

# 145
Kaри,страхотна е и без борд.Личи си ръката на майсторката на торти.
Да ти оздравява момиченцето много бързо Praynig Hug

Аз съм замислила следващата да я правя без никакви шоколади,какао и прочие.Само домашен яйчен крем с ванилия.НИКОГА повече бадемова есенция Naughty Всички които я опитаха я харесаха много,но аз си знам че ще е в пъти по вкусна без бадем и какао Wink

# 146
Дес благодаря ти ,аз съм ползвала есенция бадем за разни сладки но не ми харесва и не я ползвам

# 147
  • Пазарджик/Лондон
Кари_ , и тук да кажа - тортата ти е  чудесна, скъпият като я видя и вика : "Това не е нашата торта, объркала си се нещо" Joy.Бързо оздравяване на малката  bouquet.Само се надявам да ви хареса на вкус Heart Eyes.

Дес , харесали са я хората, значи хубава ти е била тортата Hug.

# 148
Здравейте.Понже съм решила да правя тази тортичка.Имам едно въпросче.Блатовете сиропират ли се и ли направо крема сеслага.

# 149
Аз не съм сиропирала блатовете ,разрязохме я след 20 часа престои блатовете бяха поели от крема,но аз направих доза и половина крем и слагах повечко крем между блатовете които не изтичаше понеже я редих в откопчаваща форма

Общи условия

Активация на акаунт