Хванах мишка в капан. Какво да я правя?

• 28 354
  • 174
  •   1
Отговори
# 135
Това пък за стъклото кой ти го каза?

# 136
Това пък за стъклото кой ти го каза?
                              Никой, с очите си съм виждала  Crazy.

# 137
Това не е възможно.

# 138
Катери се по дограмата, подпирайки се о стъклото. Аз съм виждал да се катери по ръждясала равна ламарина, вертикална. А един плъх се сачи до седмия етаж в противоземетръсната зона. Върви по едната стена, а с опашката се подпира на другата и заминава нагоре.
Мишоците са нощни животни, избизането през деня е инцидентно, най-вероятно е кърмеща мишка - майка. Те и без това се движат предимно по ъглите, сапан може да се заложи зад хладилник, съдомиялна.

Е за това капанче ви говоря, 1 лев струва във всеки магазин за железа.

Ако има щъкащи деца из къщата не е много подходящо.
По-подходящо е от обходени и препикани уж чисти съдове, наръбана храна и маркирана телитория с лайница.

# 139
Ама детето ако го барне ще му откъсне пръстите.

# 140
Няма дя ги откъсне, плъхчено няма разкъсана рана.
И какво ще търси детето нощем зад хладилника или съдомиялната?

# 141
Имах такъв капан като ученик. Бях го занесъл в училище и един съученик го бутна с химикалка. Капана се затвори и химикалката му се пръсна на парчета.

# 142
То, белята, като ще стане, ще стане. Трябва да заключваш у вас ножовете, вилиците и тирбушона, защото детето може да си извади окото например, набучено на вилица.
Може да седне върху мишка, без да я забележи, и тя да го ухапе за гъза.
Аз като бях малък, баба ми донесе новоизлюпени пиленца от квачка в къщи. И аз седнах на пода, да ги гледам отблизо. Обаче едно имало някъде по-встрани, та червата му излязоха от тумбачето.

# 143
  • София
Може да седне върху мишка, без да я забележи, и тя да го ухапе за гъза.
Ако преди това е седнало върху сиренцето... Joy

# 144
                              Същото си мислех и аз, докато го наблюдавах как се движи по стъклото  Peace. И не, не се опираше на дограмата. А според теб как ходят по тавана? В смисъл ако закачиш да виси на крушката в средата на тавана торбичка с храна как стигат до нея? Само знам, че не е с подскоци от пода  Crazy.

# 145
Ами аз купувам мишки и ги държа в аквариум пък не се изкатерват по стъклото.

# 146
Ами аз купувам мишки и ги държа в аквариум пък не се изкатерват по стъклото.
                              Първо, мисля че говориш за хамстери. Второ, навярно ги храниш. Тогава за какво да излизат? Хамстерите и на мен не ми се катереха по стъклото, въпреки че принципно обичаха да се катерят. Аз говоря за полски мишки.

# 147
Това са тъпи мишки охранени, те, ако ги пуснеш на свобода, ще се изкатерят по стъклото и ще влязат в аквариума.
Темата е за мишки - сървайвърки.

# 148
Не хамстери. Мишки, черни и бели. И не ги храня. А тия, които се разхождат във вас би трябвало да са домашни.

# 149
Не хамстери. Мишки, черни и бели. И не ги храня. А тия, които се разхождат във вас би трябвало да са домашни.
                              Ами не знам за тези в темата, аз съм виждала мишки само в селска къща есенно-зимно време. Т.е. полски изгладнели. Щом и сапун гризаха  ooooh!... По принцип нямаше мишки там, само есенно време прииждаха на талази. Но с три котки си решихме проблема тогава.

Общи условия

Активация на акаунт