Опит за измама - Познавате ли това бебе?

• 44 989
  • 699
  •   1
Отговори
# 75
  • София
   Защо има такива хора? Правят така, че хората вече да не вярват и от това страдат наистина нуждаещи се деца!

# 76
  • Sofia
   Защо има такива хора? Правят така, че хората вече да не вярват и от това страдат наистина нуждаещи се деца!

Ти пък, що за въпрос?  Laughing
От как свят светува, измамници е имало. Те не се интересуват, че ти няма вече да вярваш и ще спреш да помагаш. Вълнуват се единствено от възможността да си набавят лесна облага.

# 77
ТАйна,

Защо има хора, които ти звънят и с драматичен глас ти съобщават, че са убили дете в катастрофа? Дали, мислиш, им пука?

# 78
Въпросната жена е на линия в "аха".Дали ще желае да коментира цялата тази шашма?

# 79
Може снимката й да е дръпната от там  ...  Thinking

# 80
Въпросната жена е на линия в "аха".Дали ще желае да коментира цялата тази шашма?

Питай я, де, щом имаш регистрация.

# 81
  • софия
Тя може изобщо да не знае за историята. Дори вероятността това да е така е доста голяма. Кой измамник ще си пусне собствената снимка?

# 82

Питай я, де, щом имаш регистрация.

Нямам регистрация,влязох в линка който е поместен тук

# 83
 Shocked егати хората.... лелеееее  #Cussing out,как не ги е срамм... нямам думи

# 84
Аз се регистрирах току що само и само да и пусна съобщение.Написах и в момента в който ми прочете съобщението да влезе в посочениятот мен  линк към бг мама за да разберем какво става

# 85
Просто нямам думи  ooooh!

# 86
Снощи гледах групата. Мислех днес на работа да пусна превод, за съжаление имах проблем и дойдох чак на обяд.
Хвърлих едно око на форума и....
Всяка  такава случка ми се забива в сърцето като в "Ледената кралица" и го вледенява, ставам все по подозрителна към хората.
Много е жалко, дано да има справедливост.

# 87
Браво момичета!

Аз още снощи предложих, който има профил в аха да драсне едно ЛС на жената да пита какво що....

Чакам и реакция от съответните органи, обаче  Naughty

# 88
Е това е направо ...................., как може подобно отношение
Много ми е интересно sisa788, какво ти отговори в аха тази жена

# 89
Още след успеха в набирането насредства с Анджи очаквах такива измамници да се навъдят.. трябва да се дава гласност на такива случаи както и да се информират хората как да проверяват истиността на молби за помощ.. инфото от първия пост ми беше много полезно..

Общи условия

Активация на акаунт