Фраксипарин и Аспирин протект (2 тема)

• 104 324
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, консултацията с д.р Кременски безплатна ли е ?

Да. Направо не мога да повярвам, че това се случва в България, но е така! Шапка му свалям на този човек! Поредната приятна изненада беше, че като ходих на БХС, първия път ми взеха 42 лв., а втория път - 22 лв.. Попитах защо втория е по-евтин и ми обясниха, че всъщност не е по-евтин, но от 1-и май МЗ поема разликата. Не се съмнявам, че заслугата за това отново е на проф. Кременски.
pashic, за съжаление, останалите генетични изследвания са доста скъпи и затова е хубаво да правиш само това, което има смисъл в твоя случай, а това ще го определи  лекарят-генетик. Доколкото знам, за мамите, които не са от София, има възможност да се изпрати за ген. изследване кръв от сертифицирана лаборатория по куриер, а консултацията, евентуално, може да се проведе по телефон или електронна поща, освен ако професорът не пожелае да ви види на място. Трябва да се подпише и информирано съгласие за изледванията, което не знам как става дистанционно  newsm78 Най-добре се обади и питай.

# 676
Да питах по телефона ,обясниха ми да си разпечатам всички бланки от сайта им и да ги попълня ,лабораторията ще ги изпрати!Сега ще излизам до лабораторията тук да попитам дали ще стане тази схема.А за резултата ще видим как ще го получа и как ще ми го разчитат newsm78 То и до София да отида ,само ще дам кръв ,ако за резултатите трябва пак да ходя  ooooh!

# 677
Резултатите вероятно можеш да ги изтеглиш по Интернет (поне от БХС може) или да ти ги пратят по пощата. Питай и за това. А разчитането - по мейл или във форума на сайта на Националната Генетична Лаборатория.

# 678
Благодаря.И аз не мога да повярвам че има все още такъв човек .Евала за което .По телефона казах че имам завишени антифосфолипидни тела за което са ме изпратили за тромбофилия и жената ми каза да говоря с доктора .За това попитах .
И пак благодаря

# 679
Здравейте!В местната лаборатория ми отказаха ,можели само да ми вземат кръв ,но с документ попълнен от лекар ,а не се ангажирали с изпращането  Crossing Arms
Та само ще реша кой ден и ще отида на място в МД.
Кажете ми  как да си уговоря първо да говоря с лекар генетик и после да дам кръв.На ФМ при Марков като бях ,той ми записа името на доц.Алекс Савов,той се занимавал с това изследване.И сега се чудя с него ли трябва да говоря или с проф.Кременски? newsm78
Дайте ми съвет,много сте ми полезни! Hug

# 680
Трудно ми е да ти дам съвет - всеки си решава за себе си. И в двата случая едва ли ще сбъркаш. Аз съм много доволна от проф. Кременски - прие ме, консултира ме, назначи изследвания - много умерено, за да не ме набутва с пари, въпреки че финансовата страна не ме притесняваше и му го казах. Оказа се прав и откри тромбофилията ми. Консултацията при него е безплатна. От друга страна, на Марков също му имам доверие и предполагам, че ти е препоръчал добър специалист, но вероятно консултацията при него е платена (това е само предположение - ти не пита ли?)

# 681
аз съм била и при Савов, и при Кременски - консултациите са безплатни. Савов ми назначи изследванията - супер свястен е Peace

# 682
аз съм била и при Савов, и при Кременски - консултациите са безплатни. Савов ми назначи изследванията - супер свястен е Peace
Трябва ли да имам уговорка или като отида ще мога да говоря с него какво да ми назначи да изследвам?Аз смятам в петък сутринта да съм там.

# 683
По принцип не ти трябва час или уговорка, но все пак може да пробваш да звъннеш един телефон в лабораторията, за да си сугурна, че ще е там.  Peace Успех! Praynig

# 684
  • по света и у нас
Имам честта да съобщя,че тази сутрин в 9.30 мама djidji_p роди своята принцеса Калина – 3.300 кг и 50 см чрез планувано секцио с пълна упойка!
 Hug Hug Hug

Oлди,пак със стария аватар,а? Mr. Green Много ме кефи. Hug

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 19:59 от Дор@

# 685
бравоооо да са живи и здрави  Grinning   bouquet

# 686
Да и е честита на Джиджи малката принцеска! Бързо да се възстановява мама и да се радва на едно спящо и ядящо бебче!  bouquet

Дор@
  Hug Време ми беше  Mr. Green Гледам на теб никак не ти остава много  Peace (Ако ще раждаш като мен - имаш още два дни на разположение - използвай ги, за да се наспиш  Whistling)

# 687
Честита дъщеричка Калина на мама djidji_p и от мен!

# 688
Честита дъщеричка на мама Джиджи!   bouquet Да са живи и здрави, да се гледат в хармония! И какво хубаво име! Беше ми в шортлистата в случай на момиченце, ама... живот и здраве, другия път.

Dor@, леко и щастливо раждане!
Еййй, само с такива новини да се пълни тази тема!!!

# 689
  • по света и у нас
Благодаря ви,Олди,Миньон! Hug Макар за сега малката да не дава никакви индикации за скорошно раждане. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт