Фраксипарин и Аспирин протект (2 тема)

• 104 319
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Момичета здравейте.
 Аз съм в на аспирин протект.Лекарката ми спомена нещо за клексан.Какво представлява това лекарство?Какво е неговото действие и как се прилага?Предварително ви благодаря за отговорите.

# 691
Момичета здравейте.
 Аз съм в на аспирин протект.Лекарката ми спомена нещо за клексан.Какво представлява това лекарство?Какво е неговото действие и как се прилага?Предварително ви благодаря за отговорите.
Клексан са инжекции, подобни на фраксипарина, казват, че са по-добри, но съответно са и по-скъпи. Най-общо казано разреждат кръвта.
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА ДЖИДЖИ!  Hug Hug Hug ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТКО!

# 692
Джиждиииииии, честито!   Чудя се аз защо не влизаш по нощите във форума, а то ето... дошла датата за секциото  Grinning Да е жива и здрава дъщеричката ти. Пожелавам ти да е едно послушно бебче, да си хапва добре, да спинка спокойно, да плаче по-рядко и ще видиш как бързо минават дните като си заета с това малко човече  Laughing Ех, че ви се зарадвах  Hug

# 693
момичета, напоследък ми се случва като бия фраксито да ми се появява винено малко кръгло петънце на мястото- като ухапано от комар или бълха
не знам дали е нормално, но ме притеснява. напоследък ми става болезнено да ги бия тези инжекции

# 694
И от мен най-добри пожелания на мама djidji_p и нейната принцеса Калина. Наистина прекрасно име - дано и така да й върви   bouquet  bouquet  bouquet

# 695
И ние с Дъгичка умувахме по същия въпрос.  newsm78 Вече сме в пети месец и кожата трудно се пробива, боли... не знам на какво се дължи, но и при нас е така.

# 696
Здравейте!Аз се върнах от София,говорих с д-ра ,който прави изследването за тромбофилии доц.Савов,консултира ме ,взеха ми кръв и ще си получа изследването по имейл.Много добър и приятен човек.
Благодаря на всички ви за помощта!

# 697
и при мен е така вече започва да боли боцкам си на няколко места а съм едва 11гс5д а незнам как ще е до края боли ме  Cry да и на мен ми стават червени петна ,но това не ме притеснява ,притесняваме как ще се справям
след малко отивам на преглед да видя бебока  Laughing и да видиме какво става с тия инжекции на добре ли вървят нещтата

# 698
вече почвам да  Cry като си ги бия,много ме боли изобщо не влиза иглата в корема ,а толкова много ме сърби около пъпа от тези инжекции,и затова започнах в ръката да ги бия-но и там боли  Sad

# 699
започна много да ме сърби и мене корема, това май не е мн добре. ще пробвам в краката, че коремчето ми много го отнесе

# 700
Вече да ви кажа, колкото и да ме боли, ръгам иглата и търпя. Решение явно няма да се намери, така че....   33uu

# 701
Пак да ви напомня, че по-към талията (или там, където е била) има много място и почти не боли. Сега сте в началото, но към края на бременността, когато изобщо няма да хващате гънка, ще го оцените високо въпросното място  Peace Леко бременеене на всички!
Дор@, хайде бе момиче, ти не роди ли?? Praynig

# 702
аз започнах в ръката вече 3-и ден отзад на мекичкото да ги бия

# 703
започна много да ме сърби и мене корема, това май не е мн добре. ще пробвам в краката, че коремчето ми много го отнесе
Момичета мен не ме боли но имам синки и топчета и на корема и на двете ръце и църбежи яко
look_at_me  как е в краката пробва ли къде точно ги слагаш чудя се дали да не ги заредувам вече в краката ,в ръцете, в корема ще трябва някак си да откараме
Някой май беше споменал как се третират бучките и синините има ли начин по-бързо да изчезват ?

# 704
Да, с компрес с риванол след всяко поставяне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт