Любители на котки - тема 33

• 34 438
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • Costa Rica
nellyyy, мерси за почерпката. Много сладки твоите котарачки, само ще ги бъркаме с моите, че са почти същите. Само моята тигрица няма беличко по гушката, а бялата е поне 2 пъти по-дебела, но пък твоите има да растат.

Нико се държи лато истински профи Hug Жалко, че няма Бениорчета, но пък сагата ще има продължение Laughing Теди, дано се оправят бързо децата Hug

Близна4е, липсваш! Я виж колко котета се предлагат за отглеждане, все ще се намери едно и за теб. И не се самообвинявай, никой никога не е успял да възпита котка. На късмет е  - каквато се падне - такава!

Гуш на всички!

# 496
Ауу, в коя част си? Да се надявам ли че в ЗПЗ не е такъв вятър?

В Аспарухово.Тук е по-кротко, няма силен вятър, но работя на центъра, а там цял ден имаше виелица.
Котки, сладкиши, шампанско...какво му трябва на човек да е щастлив  Heart Eyes

# 497
Нели, ако е възможно, не им се радвайте прекалено ден-два, за да се адаптират. Иначе ще се плашат и скоро няма да излязат изпод леглото. Ето какво писах на Елинка за качване от снимка бг (почти копирам):

След като си качила снимката там , за да се появи тук, правиш следното.
                                          1. Кличкваш с десния бутон на мишката върху избраната снимка.
                                          2. появява ти се правоъгълник с много надписи, избираш си *properties*
                                          3. Кликваш с левия бутон върху *properties*. Ще ти се появи сив правоъгълник, пак пише много неща, ти намираш *location*
                                          4. Копираш линка (това е адресът на снимката) , както копираш всеки друг линк.
                                           5. Над  карето, когато пишеш отговор, или изпращаш съобщение, има разни квадратчета.  Кликваш на ето това http://www.bg-mamma.com/Themes/bgmamma/images/bbc/img.gif
  .Там, където мига чертичка след кликването, пействаш линка на снимката.
                                                        Много е лесно, дано съм обяснила добре.

Данчо се качва от тук, където е пералнята:

Делфина, отдавна не сме виждали снимки, дай малко.
Ей, за да отложа прахосмукачтата, да ви кажа за дв днешни мои открития. Ако обичате коледен щолен, в Била има един в червена кутия, цена 7.99 май беше, казва се Edel-Marzipanstollen. Уникален е, да знаете. Едва се сдържам да не го изям . Открих и един торент-тракер, много хубави филми има, все преведени . avatar-bg.org.

Намерих снимка

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 21:04 от muronka

# 498
  • София
Близна4е, нашата е малко по-благоприлична от твоята. Редовно си ходех д одрани ръце, като беше малкаа се качваше на секцията най-отгоре и по рофтовете над мивката. Всички чашки и чинийки сутрин ги обирах счупени. Откакто я имам в хола на масата няма сложени вазички, пепелници или други предмети. Сега остаря и я мързи, вече не се катери. Но може и да се е поочовечила вече, защото е порода "селска превъзходна" /както казва мъжа ми/.

А вашите катарачета са големи сладури - всички.

# 499
  • Варна
nellyyy,
честити писанки Simple Smile Аз мисля, че Лъки е подходящо за момиченце, една от любимите ми книги е "Лъки" на Джаки Колинс, там Лъки е главната героиня.
Близначе,
не се упреквай, Делфи е права. Навестявай ни по-често и ти пожелавам най-добричкото коте Hug
Мъронка,
Данчо е голям сладур Heart Eyes Само внимавай с тази коледна звезда, нали знаеш, че е силно отровна, да не вземе да я гризка.
Нико е разкошен, направо модел Grinning
 YaIliMa,
радвам се, че Мацо малко по малко се отпуска. Още ден два и ще е добре.
Moonlight,
много съжалявам за катастрофата Tired Добре, че наистина е бил малкият дявол.
Ние днес успяхме да напудрим Рижото Миме, голяма сладкишка, беше се свила в апартамента си - оня склад, дето си го е харесала, и едва я убедихме да се покаже. Прибрахме я на топло в склада, дето работи мъж ми и я напудрихме, дадохме и пак попарка, намилвахме я и така. Голяма сладуранка е, много плаха такава една, но душичка абсолютна. Тук времето е отврат, горките животинки на улицата къде ли се гушат. Мимето поне има подслон. А терасата ни е така затрупана, че не знам как ще я чистим и къде ще мятаме снега. Та така. Поздрави на всички пухчета от кебапче Кетя Laughing

# 500
Лъки според мен си е универсално име-става и за мъжко и за женско коте...В на то претърпя какви ли не вариации-Лъкчо,Лъчезар/тва само като му се ядосам/Лукчо...а мъж ми като му каже "Къде си бе Луканка?!?!" и няма начин да не се захилим...
Прибра се въпросния с колата с Пътна помощ.Мислех,че ще е бесен ама той се хилеше и дори беше в настроение отсекъде.Детенце хич и не е разбрало какво е станало,седял си е супер спокоен и си е гледал наоколо-той си е и малък де,на 2 годинки е.Предполагам,че ако беше по-голям щеше да се уплаши ако разбираше какво става....Мъж ми даже си е излязъл да говори с другите и той си е седял през това време вътре сам в стола и си е гледал както казах съвсем спокоен....
Аз мислех нова татуировка да си правя ама ще иде тя към 300 лв,а при положение ,че сега за колата ще идат към 500-600,детенце малкото ни е със генетичен проблем и трябва изследване в чужбина/1300 евро/ няма сега да правя излишни разходи,че кой знае още какво ще цъфне....кофти ми е просто.
Близначе,аз си умирам за животните,но това дето го описваш не бих го изтърпяла и аз/нито някой от останалите в къщи/.
Предполагам,че ви е супер кофти да се разделите с мац,но........
Теди,възхищавам ти се на снимките....Перфектни са както и позиращите Grinning Лъко само спи а Сателита е почти невъзможен за фокусиране.

# 501
Скоро даваха документален филм за бенгалските котки по *Анимал планет*. Ако имаш такава котка, трябва да гледаш само нея. Не можеш да имаш мъж (жена), деца, или други дом. любимци, защото тя има абсолютна непоносимост към тях, ревнува постоянно и е абсолютно войнствено настроена. Скача отгоре им, хапе ги до кръв, може и сериозно да ги нарани. Може по-дивичките да са прихванали ген от бенгалска котка, признаците съответстват.
Муунлайт, добре, че всичко е ок, ще поправите колата, а явно не ти е време за татуировки. Нищо, ще оставиш за по-късно, то бездруго не можеш да си я покажеш скоро. Успех с изследванията.

# 502
  • София
Blizna4e, права е Muronka. Аз нали водих СУРИ(една от дворните котки, за които се грижим) на нашия вет заради гнойния цирей на брадичката,.. Та затварям вратата на кабинета му - да не избяга котката, му казвам,..
А той: Ама разберете - у всяка котка дреме дивото!  Тя си остава хищник, просто някои са по-опитомени. Има и 'домашни', но пак - диви!
Така че просто си случила на своенравно животно. Пак казвам - добре че има къде да я оставиш  Peace

Moonlight, добре че всичко се е разминало!
Какво е това изследване за малкото,..?

nelly, , и аз гласувам за ЛЪКИ!   Peace
И другото, което ми идва сега на ум е ЛУСИ

# 503

Успях значи,най накрая,много благодаря за обясненията!  Heart Eyes

Така,официално оповестявам и представям: Бела и Луси. Благодаря на Lady-B, нямаше да се сетя,а всъщност мисля че пак си призлиза от Лъки Lucy - Lucky

Сега да си кажа,милите успях да ги измъкна изпод леглото и реших да ги изместя в банята,хем да са си до тоалетната,хем на спокойствие (голяма е и има къде). Обаче са повръщали и едната има разтройство. Всъщност може само едната да е повръщала,но понеже беше доста... Още не съм се притеснила, но има ли евентуално цяр за това,ако се наложи да им давам нещо.

# 504
Невероятни сладурковци са  Hug   bouquet

# 505
YaIliMa, два дни не бях чела и сега докато преглеждахпредните постове се притесних доста за Мацо. Той милия не е напускал апартамента си и сигурно е много стресиран. Моят приятел се обади веднага след като го бяха взели - едновременно му се ревеше и се радваше, че си е намерил дом. Те двамата живееха самички и е разбираемо Мацо да страда. Радвам се, че се е поотпуснал. Вярвам, че ще свикне - той е чудесно животно.
nellyyy, много са ви хубави - да си се гледкате без проблеми!

# 506
Нели, много са хубави, големи сладури . Сега не ми се струват толкова големи като на първата снимка. Ами все пак са сменили храната, до сега са яли някаква, сега минават на котешка, вкусно=преяждане=повръщане.  Гранулите може да им дойдат в повече. Има храна за стомашни проблеми, но първо изчакай ден-два, преди да я купуваш, и задъзлжително преглед при ветеринар.
leni vas, котьо изглеждаше много кротък и разбран на снимките. Като гледам как се притесняват за него, значи ти изобщо не трябва да се притесняваш  ( толкова не ми се чистеше днес, че съм дежурна по тема!!!!!!!!!!)

# 507
Цитат
( толкова не ми се чистеше днес, че съм дежурна по тема!!!!!!!!!!)
И аз така се чувствам. Мила,аз сега видях че не съм писала. Те вкъщи нищичко не са близвали. Иначе се размркаха преди малко като ги нагледах,това мисля е добър знак.
Айде гушкайте си пухчетата,лека вечер на всички!

# 508
Добро утро!
Бела и Луси са много хубави!
Мацо е такъв красавец, радвам се, че си намери дом и вече се поотпуска.
Мъронка, кухнята ти е страхотна! Искам и аз такава Simple Smile
Малко офф - у нас е голяма влага, направо в кошмарно положението и кухненските ми шкафове взеха да сдават багажа  Confused Надеждата ми е догодина да се сдобием с по- голям апартамент  без влага и да си поръчам красива кухня  Grinning Аз обичам да готвя и кухнята е мястото, където прекарвам доста време.
Ех, размечтах се.... а и за котките  ще е супер да има да дивеят на голяма площ. Представям си ги като хукнат в галоп как се гонят през 3 стаи  Laughing Е, и в къща няма да им е зле, но аз предпочитам апартамент на тоз етап.
Имам предложение-  среща на кафе в скайп  Mr. Green Да  не разводняваме тук. Аз съм ted_cat1000

# 509
  • In a surreal moment!
Теди включвай скайпа де....Simple Smile
Аз не , че имам време за приказка , ма нали да избегна рабтта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт