Любители на котки - тема 33

• 34 382
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
ros4enka  Hug и аз много съжалявам за красавицата, толкова е нежна и ефирна, преди няколко дена като четох назад в темите все се надявах да се оправи, доста си поплаках за нея и много ти съчувствам.
 А бихте ли приели един голям риж красавец във вашите редици.Ето тук има негови снимки:
http://yanama.snimka.bg/animals/gospodin-kotka.449245  На седем години е и се казва Господин Котка, това му е официалното име за пред хора извън семейството, че неофициалното не е за казване, но иначе е известен и като Принцесата  Simple Smile . Надявам се да го харесате, той самият много се харесва.

# 91
Господин котка живота си живее  Laughing Здрасти от мен  Hug Май ставаме доста стопанките на рижави красавци Simple Smile

# 92
На седем години е и се казва Господин Котка
сладък дундьо  Hug добре дошли

# 93
YaIliMa  , здравей!  bouquet
Трябва да си направим отделен отделеконкурс - само рижи котове Peace

В сандъка за цветя е най- удобно - хем си нанкам , хем си папкам

# 94
росченка, мн. мъчно ми стана за Пуфи  Confused но мисли че така й е по-леко и не я боли, тя винаги ще е с вас  Hug Hug прегръщам те  Hug

Аз пък днес правих един колаж на стари снимки на Алфи, че ми доскуча
http://img26.imageshack.us/img26/1203/alfim.jpg

# 95
  • София
YaIliMa, добре си дошла!

Ама чакайте и аз да се включа в отбора на рижите котачета - едно от малките е рижо и - мъжко, разбира се hahaha
Това е РОКО - като мъничък, сега е по-голям, но хич не обича да позира  Thinking , затова снимката ни е бебешка  Joy

Ето и отбора на "белите ботушки": ПРИНЦИ!

Сега да видим черничките:  ЧЕЙНИ!

Момичета, тези дни ще намеря време да снимам пак малките до купичките и ще ви ги покажа Simple Smile
Да откриете разликата!  Peace

ros4enka  Hug

margita, уникални снимки! Grinning

~ Касиопея ~ , много е готин колажа на Алф!

# 96
Момичета, чета ви от много теми насам... Най - накрая се решихме и ние да осиновим котенце, нямаме претенции за разцветка и пол, само да е " домашно", тоест родено и живяло в къща         (апартамент)... Може и да е по - възрастно... Може би имате някое предвид? Heart Eyes

# 97

да ви пожелая сладки сънища, дон Томазньони вече се е наместил в леглото и чака.
Страхотни снимки на сладури  Lady-B,Aнн@,YaIliMa 
 Hug за всички !

# 98
  • Варна
Добрутру и от нас Hug Добре дошли на всички нови попълнения и поздрави на старите Grinning
Желязна ръка, от кой град сте?
Lady-B предлагаше котенца за осиновяване, също и Таня newsm78 А защо държите на домашно, притеснявате се от болести ли? Ако е това, бързам да те успокоя, всички котки, които сме гледали вкъщи, а и май на доста от момичетата тук са били сирачета, взети от улицата - ни майките, ни бащите им сме виждали, не сме имали проблеми със здравето им, нито с хигиенни навици, с нищо. Просто е силно препоръчително да се посети ветеринар за профилактичен преглед. За домашни котенца не се сещам някой да има, може би другите момичета ще дадат идея. Моя приятелка си намери от обява във вестник Позвънете.

# 99
Желязна ръка красивото коте на първа страница си търсеше стопани и беше домашно отгледано и кастрирано http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450058.new#new Hug

# 100
  • Варна
То май вече се задоми, но ако нещо се разминат нещата може и за него да се "кандидатирате", голям е сладкиш.

# 101
Никой нищо не е написал затова мислих, че не си е намерил дом  bouquet
и котенцата с проблемни лапички си търсеха дом...а са големи сладури Heart Eyes

# 102
  • Варна
Аз сега се върнах да чета, да не съм се объркала и да изпортя шансовете на котето за нов дом - има кандидати, но още не е сигурно какво ще стане. Та може и за него да се пита наистина Hug Разкошен писан е Simple Smile
п.п. Айсис, добре че си ти. И за тези писанчета просто бях забравила, напоследък все набързо чета и ми изхвръква от главата след това. Те май останаха в предната тема или са в тази?

# 103
Месечинка виторога изпуснала съм къде се е обсъждало Hug дано да ви намери стопани  bouquet

# 104
Ами котето от първа страница, аз писах на момичето за него на лични, още в деня , когато се появи обявата , но момичето каза, че за него е по - добре да отиде в дом без деца  Simple Smile А аз имам две, на 6 и на 2 г. Затова ми се искаше да е домашно, точно болестите ме притесняваха и това, че едно коте като свикне на свобода да тича из двора, не е много склонно да го затвориш в апартамент.... Ръководех се от това  Peace
От София съм  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт