Пребиха Деси Зидарова

• 18 955
  • 336
  •   1
Отговори
# 270
Ако допуснем, че мъжете могат да бъдат генетично или географски обременени, все тая, повече ме тревожи констатацията след прочетеното тук, че доста жени го намират за нормално.

Как я направи тази констатация? Защото аз не видях нещо такова в темата.

# 271
  • Sofia
Прочети я отново тогава.

# 272
Преди малко я прочетох.

# 273
  • Sofia
Опитай пак.

# 274
Третия
ето за какво става дума в кратка, представителна извадка. В скоби - доста публикации бяха изтрити и то не само онези на дамите, които споделиха, че имат инфо от първа ръка, но няма да го споделят.
Един ред в червено оцветих специално за теб.

стр. 17:
ако мъжа и беше  фаянсаджия, дали  щяха да я пребият. Т.е. женеики се за пари а не за мъж , всеки си поема риска на  въпросната "дама" и майка и е известна с многото си "успешни" бракове , и все бракове по любов. Не че това е решението но  тези с многото пари, по този начин  намират  възвръщане на инвестициите Sad-жалко за което.
За любовника и -от кога 20год са вече милионери-ей , че кадърни деца

стр. 14
Сега прочетох, че е ходела преди с охрана.
Ясна е работата. Rolling Eyes

стр. 13
Съмнявам се да не знае къде е сгазила лука.

стр. 13
A, никой не обвинява, аз дори имената не съм им чувала, камо ли пък да давам мнения. Само тя си знае къде и как се е забъркала...

стр. 12
Цитат на: The_Third в Понеделник, 30 Ноември 2009, 09:31
Съмнявам се да не знае къде е сгазила лука.
Абсолютно...

стр. 11
Смятам, че такива неща не се случват без причина. Преебаваш някой и те бият или те гръмват. Примери бол. И обикновено бития знае кого е преебал. Малко е вероятно да си каже.

стр. 10
Ще възразя само на някои твърдения тук, а именно, че Деси Зидарова била млада, красива, актриса и съпруга. Защаото влечението ми към правдата ме задължава да посоча, че тя не е нито едно от тези 4.

Деси Зидарова не е актриса - не е завършила НАТФИЗ, а участието и е Хотел България беше бездарно и ужасяващо.
Не е вече млада - 29 години, не са първа младост.
Красива - едва ли, поне от това, което виждам от снимките - най-обикновена е.
И не е била съпруга на никого, защото не е омъжена законно за бащата на децата си.

Така, че коя е тя?
Някаква жена, която явно е предизвикала нечий гняв с некоректно поведение. Защото няма какво да се лъжем - коректното поведение не предизвиква гняв.

стр. 9
Как пък никой не казва защо и е била нужна охрана досега. Хем осигурявана от бившия (докато е със сегашния?). От кого са я пазили? Това ще отговори от кого не са я предпазили сега. От друга страна не изключвам бившия - искал е децата, появил се е и е взел децата. Знае ли човек?

Точно  Peace. Още повече, че е била шинирана месец-два преди това... Със сигурност знае откъде и идват проблемите.

стр. 8
Не знаем причината за побоя нали?
Едва ли е щото "иска да живее свободно в България"

Уточнение, настройките ми са така направени, че страница 1 всъщност е най-скоро писаната, а началото на темата ми е на 19 страница.

# 275
Е къде някой одобрява това, че са я пребили?

# 276
Ох, аман от интерпретаторки в тоя форум.  ooooh!  Излагате се, не мислите ли?

# 277
  • Sofia
Е къде някой одобрява това, че са я пребили?

Одобрение, едва ли /поне не обявено/. Но обяснение - да. А след като има обяснение или причина, логично е да има и следствие. Та за причинно-следствената връзка ми беше думата. Казах, че доста го намират за нормално.
По-елементарно от това, се затруднявам да обясня, в случай, че пак не се ориентираш.
минзухар, не те разбрах?

# 278
Стига де, никой не одобрява това, че са пребили въпросната жена.
Просто е видно, че има причина, била тя логична или не.
Едва ли днес ще ме нападнат с бухалки у дома, ако някоя моя постъпка не е провокирала наемането на биячите.
Ясно е, че постъпката е долна, подсъдна и варварска.
Но щом хората прибягват до такива методи за разправа, едва ли може да се търси логика в постъпките им.

# 279
Причинно-следствената връзка е че мутрите бият или убиват когато си разрешават проблемите. Това са нормални отношения между тях и е без никакво значение дали аз или някой друг от бг-мама ги одобрява или не. А това че на някой не му харесват логичните обяснения на случилото се, ами сори.

# 280
Причинно-следствената връзка е че мутрите бият или убиват когато си разрешават проблемите. Това са нормални отношения между тях и е без никакво значение дали аз или някой друг от бг-мама ги одобрява или не. А това че на някой не му харесват логичните обяснения на случилото се, ами сори.

Хахаха. Да пребиваш хора изначално е лишено от всякаква логика, моля. Обяснение и логика не са едно и също нещо, особено в конкретния случай.

# 281
  • София
Да, съвсем вярно е, че се счита за нормално и съвсем заслужено.
Няколко пъти го написах и за мен, поне е ясна логиката- инвестира ли са в нея и понеже тя не е слушкала и папкала - резултатът е съвсем закономерен.
Сега изведнъж се оказва, че всички са възмутени и огорчени, обаче пак повтарям, ако се пусне една анкета, повече от убедена съм, че множеството ще отрази побоя за съвсем закономерен и в реда на нещата.

И позволете ми да изкажа смелото твърдение, че не само мутрите бият и си решават проблемите с подобни средства.
Помня много ясно случая на един смешник с жена полякиня, която след съдебно решение си взе децата, а той я преби пред очите на децата си и цяла България и на практика всички счетоха тези му действия за нормални и съвсем в реда на нещата.

# 282
Сега изведнъж се оказва, че всички са възмутени и огорчени, обаче пак повтарям, ако се пусне една анкета, повече от убедена съм, че множеството ще отрази побоя за съвсем закономерен и в реда на нещата.

Първо това не го вярвам да се получи. Но ако все пак се случи - много жалко.

# 283
Аз обаче помня като слон и помня една статия на Карбовски в Егоист, която беше писал за пълнотата на жените, беше много брутална. В тази статия той защитаваше тезата че една жена трябва да е красива ( и слаба) преди всичко, за да бъде харесвана .. от мъжете ... т.е успешна.
Така че този автор ми е малко хлъзгав.
Повърхностен, но и това е нещо, все пак казва някои истини.

Сигурна ли си? Да не би да е пишел с ирония? Защото преди няколко месеца гледах едно издание на неговия Фронт, с едно момиче, възстановяващо се от анорексия, така не съм ревала за хорската глупост никога... По принцип за тези жени винаги съм си казвала "каквото сам си направиш, никой не може да ти направи", но откакто гледах предаването, вече не знам какво да мисля. Много плаках, наистина. Много силно предаване направи Карбовски тогава. Така че силно се съмнявавам да е имал точно твоите думи предвид.  Peace

# 284

Тук няколко момичета описаха ,че ИМ се е случвало подобно нещо .
Всеки ,който пребива или убива си има за себе си причина -ревност,пари ,отмъщение .....
Извадените цитати показват едва ли не ,че тя си го е просила аз поне ги възприемам така.
Ако не одобряваш побоя и го осъждаш какъв е смисъла да пишеш:Съмнявам се да не знае къде е сгазила лука
или
Така, че коя е тя?
Някаква жена, която явно е предизвикала нечий гняв с некоректно поведение. Защото няма какво да се лъжем - коректното поведение не предизвиква гняв
или
 ако мъжа и беше  фаянсаджия, дали  щяха да я пребият. Т.е. женеики се за пари а не за мъж , всеки си поема риска на  въпросната "дама" и майка и е известна с многото си "успешни" бракове , и все бракове по любов. Не че това е решението но  тези с многото пари, по този начин  намират  възвръщане на инвестициите Sad-жалко за което.
За любовника и -от кога 20год са вече милионери-ей , че кадърни деца

Общи условия

Активация на акаунт