Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 488
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • Географският център на България-Габрово
И аз много благодаря за рецептите.При преместването ми в България някъде си изгубих книжката,веднага си ги принтирах и ще ми влязат в действие.

# 31
И аз благодаря много за рецептите.

Рецептите наистина са малко странни, но за ориентиране стават.
Иначе аз съм доволна от моя уред, вече все повече неща пробвам на него.
Моя уред от метро се казва Комбивар. Инструкциите с няколко рецепти може да видите на линка по- долу. Не са излезли много хубаво, защото ги преснимах с фотоапарата.

http://slance.narod.ru/kombivar.html

# 32
и аз мисля да го пробвам, че се опитваме да се храним здравословно, без мазнини, а и да спестим ток не е изличшно  Wink
най-евтино го намерих тук
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1804334778 … :watchlink:top:de

# 33
  • Sofia
И аз се включвам. От няколко дена имам такава фурна, но от промоцията на Метро.

Каква е фурната в тази промоция? Абсолютно същата ли? newsm78
И каква е цената?

# 34
Да, фурната е същата като вид, със същите функции.
Струваше точно 100 лв. като условието беше да се предаде какъвто и да е стар електродомакински уред.
Аз предадох едно малко котлонче.

Без малко да не мога да взема фурна, защото при първата доставка се изчерпаха много бързо. После почти всеки ден звънях телефони до магазина да питам кога ще дойде доставка.
Накрая с триста зора успях да си взема фурна, защото и втората доставка беше изчерпана мигновено и се наложи да повиша малко тон, за да си взема. Изкараха ми я отвътре запазена за свои хора, вече изобщо нямаше изложена. Голямо търсене имаше. Казаха че нямало повече да има такива доставки и промоции. Но кой знае...

# 35
Здравейте и Честита Нова Година.
Попаднах тук, търсейки по-различни рецепти от тези в книжката на уреда. Закупихме си го "партийно" с родителите ми точно преди Коледа. За сега и двете семейства сме доста доволни, като правим какви ли не проби. Дори опитахме да сготвим пиле със зеле/в една алуминиева тавичка от еднократните/ и останахме много доволни.Зелето си беше точно печено, но не за 2-3 часа както е в об.фурна, а за 45 минути на 225 градуса. Почти през ден-два печем пилета-много ги обичаме и сме доволни от печенето.Учудвам се на мнения, че ставало сухо и варено. Напротив специално на мен ми харесва повече от пиле на грил от магазините. Печем пилетата на 225 градуса по 30 мин. на страна. Та общо взето за сега нямаме чувството, че сме хвърлили парици на вятъра. Дано и занапред да е така.
Мери

# 36
  • Велико Търново
От къде другаде освен от тв може да си купим такава фурна и на каква цена много съм се навила да си купя такава ?

# 37
има ги в метро за 142 лева

# 38
  • Велико Търново
И доволни ли сте от този в метро имали упътване на български и рецепти?

# 39
аз не съм си го купила,само го видях

# 40
  • Велико Търново
а имаш ли такъв уред доволна ли си?

# 41
нямам, мисля този от ибей да си взема

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 21:08 от Дъмпер

# 42
  • Велико Търново
нямам, мисля този от ибей да си взема
какъв е тоя ибей не съм го чувала по добър ли е ?Колко струва обясни ми моляте?

# 43
не го Знам дали е по=добър, аЗ него си харесах. дала съм линк на предната страница

# 44
  • Велико Търново
Но това е в Германия а аз в бг няма как да си го взема и гаранцията и изобщо сложна работа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт