Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 594
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново
И аз сега пуснах машината за хляб да меси и после ще ги пека у Оптимума та да видим ко ша сделам newsm78

# 391
Здравейте и от мен!
От 4 дена и аз имам Оптимум - още го гледам като полезно изкопаемо, ама съм сигурна че ще станат нещата. Пекох кюфтета - станаха страхотни. За тази вечер сме приготвили шишчета - ще видим какво ще сътворим Laughing
А пък и нали вие сте тук - ще помагате Hug

# 392
  • Varna
Честито НЕЛИ newsm10
Да си я ползваш със здраве. И шишчетата стават страхотни smile3503

# 393
кекса стана върховен  Hug

# 394
vevali,за колко мин. и на колко градуса ги печеш питките?

на 200 гр за около 15-20 мин.

# 395
  • Велико Търново
Vevali твоята каква марка е и за колко си я купи?

# 396
  • Varna
ДЪМПЕРЧЕ Hug
Бравоооооооооо newsm44

# 397
Момичета, сурови картофи на колко градуса и за какво време стават newsm78

# 398
  • Велико Търново
А ето ги моите питки само че са от типово брашно   chef      http://anineykova.snimka.bg/cooking/mandjorlyaci.477506.17612043

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 17:53 от anineykova

# 399
моя кекс е с ръжено брашно и стана страхотно лек и пухкав. наду се както си му е реда. май взех да и хващам цаката    chef

# 400
Vevali твоята каква марка е и за колко си я купи?

Sapir. Взех я на промоция от Кауфланд за 90 лв. Питките са много хубави.    Hug

# 401
на картофките поне 30мин им трябват, ако са сурови, аз сега пак правя козуначените кифлички Heart Eyes

# 402
а имаме ли тема за рецепти само, че така ми е сложно постоянно да ровя по темата

# 403
  • София
Е, това, че е могла да го върне е супер. Ще го имам предвид като опция. Благодаря.
Ако решите да си вземете,нека не е от ТопШоп.Заложете на качествена марка.Аз също чух лоши отзиви за тази фурна.От друга страна много известни марки правят такива фурни.Поинтересувайте се!Със сигурност ще намерите нещо,което поне да си заслужава парите - все пак те не са малко! /май прозвуча малко наставнически,но е само съвет  blahblah  /

Аз имам от ТОПШОП и съм доволна (поне засега)

# 404
по-напред ставаше въпрос за тавичките с по-малък диаметър.Ако нямате такива,може да използвате формата с която правите кексовете.Аз понякога я използвам за печене на хляб,кюфтета също съм пекла,кренвирши с кашкавал/срязвам кренвирша на две,колкото е ширината на формата ми/,мусака с кайма,мусака с тиквички и ориз- с една дума си я ползвам като най-обикновена тава,но понякога ми е по-удобна защото е висока около 10 см.

Общи условия

Активация на акаунт