Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 596
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • Разпиляна във въображението
Няма проблеми Hug

# 376
здравейте!от два дни и аз си имам фурна Hug оптимум от метро.с мъжът ми я купихме с голям ентусиазъм,ама нещо не ми се получават нещата #Cussing outмного ме е яд,че не се справям.моля който има такова чудо у дома,нека да ми каже по-време на работа нормално ли е да си "затъмнява" за секунди и пак "светва".да не би пък нещо да не е наред  newsm78.благодаря предварително

# 377
  • Велико Търново
Това е напълно нормално и  аз така в началото се шашках , но нормално като дастигне температура за миг да ти угасва ще и свикнеш аз преди все отгореи стоях но сега вече слагам вътрете квото правя и чакам да се излючи bowuu

# 378
Здравейте момичета снищи сериозно поговорих с мъжо ми за тази фурна ,оказа се ,че той гледал рекламата скоро като беще в Турция щял да ми звъни да ме пита колко пари са тук и забравил та сега обеща, че като отиде след две седмици пак ще ми поръча от там и на мама та да не се харчи жената толкова пари тук там стрували някъде към 100-тина лв.Да се надявам, че ще удържи на думата си до след две седмици Hug HugЩе се похваля

# 379
  • Varna
Мама Кулинар Hug
Моята Оптимум е 100 лева, толкова и беше промоцията. Това преди двайсетина дена. А вчера приятелката ми купи същата като моята и вече по евтина и от моята. Така, че и тука са толкова. Сега попитах мъжът ми и той каза, че за 95 лева си я купила нашата приятелка.
djufa Hug
Честита тандЖУрка и горе главата.  Ще ти се получат нещата. И аз първия път като пекох кокошка се бях леееко притеснила. Ама и хванах цаката и второто нещо което направих беше страхотен кекс. Даже съм го снимала тука във темата и съм дала рецаптата. Така се разбрахме със момичетата, която може да снима и да дава рецепти за каквото е сготвила. Дава ме си съвети и си помагаме Grinning Успех ти желая. Моите мъже много обичат да готвят на нея Laughing

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 12:29 от DELTA_DELTA

# 380
здравейте!от два дни и аз си имам фурна Hug оптимум от метро.с мъжът ми я купихме с голям ентусиазъм,ама нещо не ми се получават нещата #Cussing outмного ме е яд,че не се справям.моля който има такова чудо у дома,нека да ми каже по-време на работа нормално ли е да си "затъмнява" за секунди и пак "светва".да не би пък нещо да не е наред  newsm78.благодаря предварително

оооо и аз в началото така се шашнах,но всичко си е нормално. Сега вече не ми прави впечатление и всеки ден си я ползваме.Мъжът ми и малкия и станаха големи фенове особено за питчици..... Ето малко снимки

# 381
  • Varna
vevali Hug
Разкошни питки thumbsup
Каква хартийка си им сложила отдолу дакато ги печеш?

# 382
Благодаря  Hug
Отдоло слагам хартия за печене, защото иначе като започнат да се надуват излизат през решетката и не мога да ги извадя  Laughing Лесно и удобно,няма тави ,мазнина, миене и т.н

# 383
  • Varna
Много ти благодаря, Hug
Защото като се сложи алуминиево фолио няма цвят и не се опича. Първия път като правих кекс и даже не се надигна. Махнах алуминиевото фолио и почна да се надува.  Така, че момичета не слагайте алуминиево фолио върху формата на кекса. А кекса стана както си е на снимката, това е същия кекс който не се надигна заради алуминиевото фолио. А аз иначе него си го ползвам винаги за да покривам тенджерката отдолу и не се налага голямо миене.

# 384
питчиците изглеждат страхотно newsm10,vеvali направо си си майстор  chef благодаря и на всички момичета за окуражителните думи.и аз се надявам колкото се може по-скоро да се справям с новата придобивчица newsm44

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 13:19 от djufa

# 385
 djufa ще се справиш и още как. Да показваш и да обменяме опит и идейки  Hug

# 386
ей мерси че казахте за фолиот. на моя кекс му бях сложила  #Cussing out явно там е причината. днес ще правя пак и ще докладвам по-късно

# 387
  • София
Значи аз пак да повторя че я нямам машинката, но по логика ако тя е с вентилатор и втасвате в нея направете така, че ако върху решетката слагате хартия или фолио ги продупчете на няколко места за да циркулира въздуха.

Правил съм го този номер в една фурна на печка с вентилатор. Направихме една огромна погача с по-твърдо тесто и понеже нямахме пък такава огромна тава,  я метнах на скарата на самата фурна върху хартия за печене перфорирана с канцеларски перфоратор. После вече си купихме една метална твърда мрежа (не знам за какво ги ползват) и си направихме специална скара за печене, която естествено до сега още не ни се е наложило да я ползваме.

# 388
  • Varna
ХАДЖИ Grinning
Благодарско за съвета  bouquet

# 389
vevali,за колко мин. и на колко градуса ги печеш питките?

Общи условия

Активация на акаунт