Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 541
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Мадрид / София
Делтичке мила ша са пробвам с пиленцето ама да видим кога. Картофите ше ги турна в тиганя за по-бързо. Че то 40 мин ми се вижда безбожно дълго за едни картофки. Тъй де тъй с масалце за блажничко да и е кеф на душичката.

Баничката дето и дадох рецептата е добре да преседи около 1 ден преди да се яде става по-хубава, или ако се направи вечерта да е за обяд на другият ден. Ако се яде веднага, както аз нямах търпение, не е толкова вкусна.

Има една друга рецепта за ябълки печени. Всяка ябълка се почиства и завива в алуминиево фолио и се пекат 40 мин на 200С 10 мин преди да изтече времето се отвиват за да се запекат.

И аз съм си взела една тавичка специално за тази фурничка, че нямах подходящи, тефлонова 26см диаметър та в нея ще слагам каквото ще е.

Ако науча някоя интересна рецепта ще казвам все някога може и да ги пробваме де.

# 616
Мama kylinar, Оптимума, който си купих в събота от МЕТРО за 90 лв е с разширителен пръстен, т.е. нормалния му обем е 11 литра, но при нужда може да стане повече.  Според мен няма нужда да си взимаш 20 литрово чудо, то и 11-литровото е доста обемно, та представям си размерите на 20. Това естествено е лично мое мнение, не искам да го налагам на никой. Доста се чудих и аз, отдавна чета форума и тази събота в крайна сметка си купих ОПТИМУМ и мисля че е достатъчен литража, особено когато има и пръстен за разширяване на обема.

# 617
  • Пловдив
и аз с оптимум,но нямам разширителен пръстен
но дори да има,тя стъклената купа си е със същата големина т.е нея няма как да я разширим
освен ако нямаш втора купа
но ще ти трябва и друг капак

# 618
Разширителният пръстен се слага върху основната купа и капака прилага плътно върху него, не съм го ползавала още, но предполагам че се използва примерно когато се пече нещо по-обемно на по-високата скара или нещо от сорта, нека по-опитните с тези фурно-печки да ме коригират ако греша. Аз все още само чета, когато извадя нещо хубаво от този Оптимум ще се похваля  Simple Smile

# 619
  • Пловдив
оо да,аз си мислех за разширение настрани
нагоре е ОК-за нещо по-високо е предвидено

# 620
Снимайте го този пръстен що за чудо е? Интересно ми е, плийз.

# 621
# 622
  • тъгата в мен
На мен ми е по-интересна една мрежичка(като кошничка от фритюрник,но по-плитка),която видях да я използват в рекламата-там се слагат зеленчуци-като грах,моркови,картофи и т.н...Някой има ли я?

# 623
аз си купих такава за еднократна употреба, за скара се водят

# 624
Е благодаря на всички които се отзовахте и аз започнах да си мисля за тези от Метро но разликата в цената не е кой знае каква  /20л.-115лв./ а в размерите също тази 20л. е по висока като тези със пръстена а за място имам къде да я сложа така ,че  защо да не си спестя някой лев пък и тази марка SAPIR нещо не знам , защо пък да не си взема ОПТИМУМ то и без това почти всички май сте със такива. Още малко ще се поначудя и някой слънчев ден бам ще взема каквото ми падне. Благодаря на всички флейвърки  love001  love001

# 625
Пфууу, то и аз имам пръстен, без да знам. Стои си сложен около тенджерата на фурната и я ползвам с него.  ooooh! И се чудех за какво е- викам си щото е метален, явно отразява нещо си и помага да пече по-добре.  hahaha

# 626
  • Пловдив
Пфууу, то и аз имам пръстен, без да знам. Стои си сложен около тенджерата на фурната и я ползвам с него.  ooooh!

същата работа съм и аз
мислех го за декорация  Crazy

# 627
  • Varna
Мили дружки ФлейвърчИтЪ newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
Да ви пУкажИ Кака ви ДелтЪ какво сътвори вчера на нейнУтУ ОптимумчИ smile3503
http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000068.JPG
Значи това е чийз кейк- Казва се Жилаф, обаче аз сЪ забляФ тука да ви чИтЪ и отгоре Жирафа и минал на солариум. Така, че трябвало е малко преди края да стоя около ОптимумчетУ и да намаля температурата. Иначе виждате от вътрешната страна как е, като шарка на жирафче. Така трябва да стане и отгоре. Обаче много сладък тоз Жираф бееееей, многУ, аз даже не му сложих всичката захар която искат по рецептЪ.  Рецептата от някъде тука я бях взела. За съжаление не съм написала коя Дама е тази красота и вкусотия. Да ме прости много, че съм толкова отнесена ако чете и тука rotfImao Но да се знае, че не е мое произведение.
Сега да сЪ върна да видя за тоя уширителен пръстен, че нещо не ми зареждаше, а и такова главоболие имем от снощи, че направо съм като маносана rotfImao
БожеЙЙЙ и аз съм го имала тоя пръстен и си мислех, че е или за красУтЪ или нещо да предпазва #Crazy
Дружки мои, като ми мине ще ви напиша и рецептата, че сега ме цепи епицентъра

# 628
  • от Луната
Делта, дружке, дай таз рецепта за жирафчето  Mr. Green, че изглежда  newsm53

# 629
  • Пловдив

БожеЙЙЙ и аз съм го имала тоя пръстен и си мислех, че е или за красУтЪ или нещо да предпазва #Crazy

добре дошла в клуба-и аз тъй си мислех  Joy

Жирафа е супер-дай рецептата

Общи условия

Активация на акаунт