Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 606
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
мерсаж още утре ще се прави на мъжо му потекли лигите нема как не му харесвали диетичните ми десерти на Дюкан искал истински КЕКС Shocked

# 166
  • Varna
ТЕДД Hug
Душко, нашите тавички са със по голям диаметър. Хич не ми се купуват да ти кажа нови неща. Мога да си ги позволя, но просто не обичам да имам толкова много неща беее. Искам да ми е по празно из долапчетата.
Пак ти благодаря за съветите. Златна си беееей Hug

# 167
  • от Луната
Аз съм пекла пангасиус филе на 200 за 15 мин и става разкошно. Слагам подправка за риба, сол и малко зехтин или олио. Намазвам филетата и редя на долната скара, слагам ги полузамразени Embarassed.

# 168
Дъмпер, дай плийс, малко инфо за готвенето в уок, за което смяташ, че е най-здравословно! Praynig  Зная, че има много инфо в нета, но точно заради това - нямам никакъв опит и ще се огелпя, а ти явно имаш отдавна. Значи само за пържене ли става въпрос или и задушаване? Само тип китайски манджи ли? А има ли тема за това във форума. Благодаря ти предварително! Hug
И аз имах същите съмнения относно слоу кукъра - да се готви една храна толкова дълго време не ми се връзваше със здравословното, нищо, че е под 100 градуса, пак си е твърде жежко, то пък, ако е прекалено ниска Т, съвсем няма да се сготви явно, де.

# 169
мерсаж още утре ще се прави на мъжо му потекли лигите нема как не му харесвали диетичните ми десерти на Дюкан искал истински КЕКС Shocked

hahaha да кажеш после какво е станало, ще ме накарате и аз да пробвам сега докато съм в отпуск hahaha

ДЕЛТА, този диаметър са невъзможни за откриване мен ако питаш, поне из Варненските домашни потреби които обходих, днес ще видя какво имам изостанало по шкафовете дали ще става за някакъв кейк да пробвам и аз, заинтригувахте ме Mr. Green Hug

# 170
DELTA_DELTA само не разбрах този кекс във флейвъра ли го пече?

# 171
  • Varna
Да бе Ниниа Hug
Иначе как така щях да го публикувам във тази тема.
ТЕДД Hug
мисля, че за кексове формите влизат сЮФсем спокойно във Флейвъра. А ти направо ми поразвали малко настроението, че тука при нас у ВарнатЪ няма тавички със подходящ диаметър. Само кекс шЪ пИка токаЗ и ще пляскам рибата на скарата Joy
ВИКТОАЛИЯ Hug
Благодаря и на тебе за рибената рецепта  bouquet

# 172
  • София
Да бе Ниниа Hug
Иначе как така щях да го публикувам във тази тема.
ТЕДД Hug
мисля, че за кексове формите влизат сЮФсем спокойно във Флейвъра. А ти направо ми поразвали малко настроението, че тука при нас у ВарнатЪ няма тавички със подходящ диаметър. Само кекс шЪ пИка токаЗ и ще пляскам рибата на скарата Joy

Оти тоя кекс в какво го пече, и какво друго искаш да изпечеш например.

# 173
  • Географският център на България-Габрово
Делта все ще се намери подходяща тавичка за твоята фурничка.Аз когато си купувах моята,на мене от магазинът ми направиха подарък тавичка точно по размер да влиза във фурничката.Аме те Гърците поне за това знаят как да посрещнат и изпратят купувача.

# 174
Дъмпер, дай плийс, малко инфо за готвенето в уок, за което смяташ, че е най-здравословно! Praynig  Зная, че има много инфо в нета, но точно заради това - нямам никакъв опит и ще се огелпя, а ти явно имаш отдавна. Значи само за пържене ли става въпрос или и задушаване? Само тип китайски манджи ли? А има ли тема за това във форума. Благодаря ти предварително! Hug
И аз имах същите съмнения относно слоу кукъра - да се готви една храна толкова дълго време не ми се връзваше със здравословното, нищо, че е под 100 градуса, пак си е твърде жежко, то пък, ако е прекалено ниска Т, съвсем няма да се сготви явно, де.
не мога да ти помогна, аЗ нямам уок, ЗаЩото нямам гаЗов котлон, а на ток няма никаква файда. идеята на уока е бzрЗо готвене на висока температура. ЗенЧуците остават хрупкави. лоШото на китайската храна в ресторантите е, Че полЗват глутамат. дефакто в уока се полЗва много малко колиЧество маЗнина, освен За панираните неЩа. надявам се съм ти била полеЗна.
моя уред оЩе го няма, Чакам с нетърпение да пробвам рецептите ви  Hug

# 175
  • Varna
ДЪМПЕР Hug
Аз, съм готвела със уок на газов котлон. Много е удобно наистина. Но моят уок както е закръглен отдолу е скосен като тиган, така, че става готвенето и на елекричество. Ако питаш от къде е тоя уок, незнам мила. Една позната ни го подари преди петнайсет години ако не и повече, че моя много обича китайско . А тогава по Българско много го нямаше. Май от Софията беше. Но може би сега има и от тоя като моя със скосеното дъно. Въпреки всички на газов котлон ми беше по лесно да готвя със уока. Иначе не виждам разлика във вкуса на ястията.
ХАДЖИ-
Аз, по горе писах, че съм пекла кексО във тефлонова форма. А какво искам още да пека- ми незнам, каквото ми дойде на акъла. Момичетата казаха, че и мусака пекат и баници пекат. А моите мажове обичат и мусака и баничка Grinning

# 176
не е проблема само във формата на уока, а когато е на ток, храната се приготвя доста по*бавно и веЧе се губи смисъла. само на гаЗ става номера

# 177
Делта, спокойно, все ще се намери някоя добра комшийка или роднина  с излишна такава тава.

Аз продължавам с моя опит дотук: имах останали малко кори за баница и направих втори опит, моята рецепта е от познати...заливката е яйце, сирене, газ.вода и олио, първия път сложих олио и щяхме да се изтровим, ма пак я изядохме Laughing днес само намазах дъното на тавата с олио, в заливката не сложих и определено резултата беше мнооооооооого по- добър, изпече се отгоре и отдолу, потрошила съм фотоапарата обаче и немога да пусна снимка, ще помоля мъжа ми по- късно да помогне и да ви я покажа Laughing

# 178
Момичета,обадиха ми се,че в МЕТРО са намалени фурните на 92,99лв. или нещо такова. Става въпрос за МЕТРО-Плевен,ама предполагам,че за всички МЕТРО магазини важи.   Peace

# 179
  • София
...
ХАДЖИ-
Аз, по горе писах, че съм пекла кексО във тефлонова форма. А какво искам още да пека- ми незнам, каквото ми дойде на акъла. Момичетата казаха, че и мусака пекат и баници пекат. А моите мажове обичат и мусака и баничка Grinning

И какво пречи казваш 30 сантиметрова тава да влезе в уреда ?

Общи условия

Активация на акаунт