Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 584
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
40 мин ги пекох,но картофите бяха сурови,а месото алангле и затова така по-дълго
аз сложих всичко директно на скарата,а не в тавичка,да не би това да е проблема

# 436
по-скоро месото да го сложиш на по-късен етап. на него му трябват около 20 минути, а картофите леко да ги оваляш в олио

# 437
Здравейте сладурки,

нещо ми се беше изпарил мерака за готвене напоследък  Rolling Eyes

Та, сърчица правих скоро - замразени ги сложих в тенджерата под налягане да се размразят и омекнат ( че нямах време да ги чакам) после ги нанизахме на шиш,, поръсихме с подправки и пекохме 10на минути, стана сууупер   chef

Хапки винаги правя във флейвъра - хем по-бързо, хем по-вкусно

# 438
  • Пловдив
сега метнах свински котлети,по-дебелички са-на долната скара-да видим какви ще ги сътворя
зеленчуците ще ги правя отделно,макар че можеше на горната скара да метна зеленчуците и да ги правя заедно

# 439
Елфита, като пека месо на долна скара винаги обръщам и при обръщането слагам на горна скара зеленчуците Simple Smile (без картофи - на тях им трябва повечко време, ако не са били бланширани).

# 440
  • Пловдив
котлетите на вид станаха,като си дойде мъжът ми ще ги тестваме

Вихронрав ,благодаря за съвета.аз искам повечко зеленчуци и затова сега на двете скари правя тиквички.

# 441
котлетите на вид станаха,като си дойде мъжът ми ще ги тестваме

Вихронрав ,благодаря за съвета.аз искам повечко зеленчуци и затова сега на двете скари правя тиквички.
Еlfita, станаха ли котлетите?
Какви зеленчуци сложи замразени ли? те как станаха и на скарата ли нареждаш или в тавичка?  Hug

# 442
  • Пловдив
котлетите станаха добре
сложих пресни тиквички нарязани на шайби директно върху двете скари-станха като варени.залях ги със сос от кисело мляко,чесън и сол и бяха вкусни.Не стават като във фурната или пържени,но са здравословни и пак са вкусни

# 443
Честит 8-ми март мамчета!Бъдете живи и здрави,весели и засмени!Много любов и щастие ви пожелавам. txtloves Two Hearts

# 444
  • Varna
Здравейте Флейвърчета Hug
Днеска мойтУ Диване направи нещо на ТенджУрката, та реших да го споделя със вас защото е много вкусно.
Та синО купил тиквички. Наряза ги на дълго сложи ги във една тава. Във една купичка сложи чесън счукан или пресован, както си искате, зехтин, соев сос и лимон. Със  тази марината заля тиквичките. Остави ги за известно време. Сега не каза колко дълго може да стоят във маринатата но аз знам, че колкото по дълго толкова по добре. Пробвайте и със половин час. Та ги е пекъл на 225 градуса на 15 минутки.  Аз ги кръстих тези тиквички- тиквички Марти, щото Диването така се казва Laughing Много вкусни станаха. Мисля, че и кисело млекце да им сложите и копърче ще им отива. Но и без мляко и копър са си муци!!!
Да ви е сладкУ момиченца-кокиченца Hug Това тъкмо за момите които са на диета. smile3503

# 445
  • Пловдив
правих кекс-стана плачевен-изобщо не бухна
правих го в тавичка,по-малка,за да може въздуха за циркулира,ама нъц
в другата фурна си ми бухва супеееер

# 446
аз правих солени мъфини, бухнаха страхотно. станаха златисти, вътре добре изпечени. страхотия. оставихме ги да изстиват и след час като се прибрах бяха се спихнали много яко  Cry нямам идея що така стана. иначе бяха вкусни

# 447
  • Географският център на България-Габрово
аз правих солени мъфини, бухнаха страхотно. станаха златисти, вътре добре изпечени. страхотия. оставихме ги да изстиват и след час като се прибрах бяха се спихнали много яко  Cry нямам идея що така стана. иначе бяха вкусни

Защото от изпичането се получава конденз,който след това е спомогнал на мъфините да спаднат.Трябвало е да ги извадиш веднага и да ги сложиш на някаква решетка,нямало е да се получи спадането.

# 448
значи утре нов опит  Hug

# 449
Дъмперита по коя рецепта прави мъфините и каква ти е фурната? Питам, за да направя и аз един опит  Wink

Общи условия

Активация на акаунт