Моля за подкрепа всички жени в сайта

• 6 664
  • 61
  •   1
Отговори
# 15
Искам семейство,нормално...да и бебенце, искала съм го от съпруга си,но ми е отказано...

# 16
  • На изток от рая...

Права си за страха ми -но той е, защото са факт срещите и обичта ми към другия мъж-дори е идвал у нас-представи си, че някаде в дома ми(допускам всичко,защото зная с кого си имам работа-не съм параноичка) има камера-най малкото, 4е детето ми е в другата стая, а аз съм сама с друг мъж оттатък, не е ли повод за опасения и за една "кауза-пердута" в съда?

По принцип е глупаво да се афишира така открито една връзка. Най-вече пред общото дете, докато все още живееш с бащата. Още повече в твоя случай, като знаеш кой ти е насреща, но станалото - станало. За камери - не мисля, че се считат за законно доказателство в съда. Вкарваш се  в прекалено много филми, повярвай ми. Както са те посъветвали и преди мен - по-страшната борба е със самата теб, а не с него.

Не можеш да "загубиш" детето си. Тя е достатъчно голяма и осъзнава какво се случва.
Намери си добър адвокат, на когото можеш да се довериш и действай.

# 17
Прегледайте последните публикацийки на дамата!

Е, и?

# 18
искала съм го от съпуга си в продължение на години-отказано ми е, сега искам нормално семеиство...да, и дете от приятеля си

# 19
  • Brokenpromiseland
След 14 години съда дава право на детето да избира при кой от родителите си иска да живее.

# 20
не е само думата на детето-съда решава!-това е % които ме спира да променя всичко.Защо ме осъждате, че искам нормален живот,които сама или друг би ми дал...? Наистина ли е толкова грешно?

# 21
Аз си мислех, че не обичате пързалки, сори Stop
Първо, виж какво искаш ooooh!
Успех със бебеправенето Peace

# 22
искам дъщеря си и тя мен, един нормален живот сами или не, останалото е без значение

# 23
  • Brokenpromiseland
не е само думата на детето-съда решава!-това е % които ме спира да променя всичко.Защо ме осъждате, че искам нормален живот,които сама или друг би ми дал...? Наистина ли е толкова грешно?

За какъв процент говориш, съда се съобразява с желанието на детето тогава когато няма основателна причина (като тази ти да го малтретираш). А и мъжа ти работи нощни смени - кой ще пази детето през тези вечери.
Изкарай едно съдебна експертиза и не бери грижа....Дъщеря ти е достатъчно голяма вече.

# 24
Аз си мислех, че не обичате пързалки, сори Stop
...

Няма такава пързалка, която да не се среща като реална ситуация в живота. Или поне в този сайт още не е измислена.
Пързалка или не, такива казуси има.

# 25
  • На изток от рая...
искам дъщеря си и тя мен, един нормален живот сами или не, останалото е без значение

Ами бори се за това, което искаш. Само с хленчене не става. Но трябва да си готова, а ти май не си. Какво чакаш, че не се консултираш с адвокати - един, двама........... десет ако щеш. Твоята изневяра едва ли е повече "аморална" пред доказаното насилие от страна на бащата спрямо теб и най-вече СПРЯМО ДЕТЕТО.

# 26
Не искам да греша в решенията си, затова съм тук-защото не зная как, защото съм объркана, защото съм сгрешила..а не защото не съм наясно какво искам! Предстои ми консултация, но Вие тук сте ми ценни.

# 27
ДОРИ И ЦЕНАТА ЗА ТОВА ДА Е ДЕТЕТО? БИ ГО НАПРАВИЛА....?
И аз бих, тъй като заплахата не ми изглежда реална. Според мен ще се откаже още щом види, че не може да те уплаши.
На него точно страхът ти му е коз, а ти  си се наплашила от измислици. Да се консултираш с адвокати е най-правилото решение.

# 28
  • Варна
Когато новата жена на бившия ми съпруг подаде молба за развод, беше имала връзка с него от близо 2 години, беше напускала семейството си (без децата) за известен период от време, беше бременна от моя съпруг - получи не само децата си, но и семейното жилище. Съпругът й беше адвокат.
Мъжът ти те манипулира. Освен това детето ти вече има право на мнение, с което съдът е длъжен да се съобрази. Ако действително искаш да сложиш в ред живота си, пиши в подфорума за родители, отглеждащи децата си сами. Там и правен съвет ще ти дадат.

# 29
Не искам да греша в решенията си, затова съм тук-защото не зная как, защото съм объркана, защото съм сгрешила..а не защото не съм наясно какво искам! Предстои ми консултация, но Вие тук сте ми ценни.

Виж и аз като тебе много дълго се колебаех, даже май бях станала за посмешище на много дами от форума. Идеята ми е, че не форума трябва да ти реши проблемът, а ти самата. Няма как иначе, може да си пишем до утре сабален какво да направиш, но ако ти не си готова и узряла за тази стъпка ние тук няма да можем да ти помогнем. За пример, агонията на моят брак продължи близо три години, напуснах мъжът си когато бях готова за тази крачка, независимо, че дъщеря ми остана при него. Един съвет от мен, засъжаление имаме само по един живот и трябва да го живеем пълноценно, а не да бъдем функция на х у или з.

Общи условия

Активация на акаунт