® E-bay - тема 42

• 36 285
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
mimi_msm , аз помагах активно, защото се надявам да направиш едно показно с мопа после  Wink

Здравейте мацки,

имам питанка, искам да наддавам за нещо, за което продавача каза, че не ще да праща до БГ. Аз се разбрах с един приятел в Лондон да го изпратя на неговия адрес. Регистрирах си и неговия адрес в акаунта. Сега този адрес primary postage address ли да го направя за въпросния търг? Или просто след като спечеля (ако спечеля) да му дам адреса в Лондон?
Принципно съм с английски регистрационен адрес, така че поне ще мога да наддавам
Ако праймъри адресът ти е английски, няма смисъл да го сменяш с другия, просто при плащането, ще посочиш този, на който искаш да ти се достави стоката.

# 676
Пете никакви грижи. Чакам малкия и големият /е големият не е от новите дето ги рекламират/ малко по първобитен е но иначе и двата ми излязоха 90,00лв, щото ако вършат работа си е добра цена.

# 677
Петя БГ мерси много.

Малко офф топик, но да ви разсмея как протече моята уговорка с въпросния приятел в Лондон (разбирайте родния ми вуйчо)
АЗ: Вуйчо, искам да си пратя нещо от ebay на твоя адрес, може ли?
Той: Ко ша купуваш, фризер ли?
АЗ: Ааааа каравана
Той: Ще ти я пратя с въздушна поща!
Аз: И ще ги накараш да ми я пуснат от въздуха, нали? Аз ще чакам отдоле, няма страшно. Ако имаш да пращаш нещо можеш да я понатъпчеш, да не е празен курса. Чувам тухли ще носиш..
Той: Може да забравя да платя за парашута!
Той: Малко тухли четворки за къщата, кака поръча (бел. авт. строи си нова къща)
АЗ: Тъй, тъй, "тежко" искаш да минеш с подаръка за РД на кака си тази година (бел. авт. майка ми има РД днес)
Той: За караваната не знам, но тухлите трябва да опазиш!!! 
Laughing
спирам вече, няма да спамя

# 678
  • София
Някой не писа ли, че английските каравани трудно се регистрират тук или бъркам?

# 679
Да, трудна работа, писах някъде  из темата.

# 680
  • София
Момичета, очарована съм от този спортен сутиен http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3801843 … ame=STRK:MEWNX:IT - отговаря си на размера. Ще поръчам и подобен черен  Peace Peace

# 681
Момичета, очарована съм от този спортен сутиен http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3801843 … ame=STRK:MEWNX:IT - отговаря си на размера. Ще поръчам и подобен черен  Peace Peace

Дали ще станат за скоро сложен силикон? То такива се носят в началото, но не знам, дали този е добре стегнат?  Thinking

# 682
  • София
Стегнат е, днес го изпробвах по време на северняшки танц и не помръднаха  Embarassed Не мога обаче да ти кажа дали става за скоро сложен силикон  ooooh!

Направи ми впечатление, че тея сутиени на Shock Absorber имат различни levels (1, 2, 3). Някой има ли идея какво означават? Може би колкото по-голям level е, толкова по-стегнат се води?!  ooooh! ooooh!

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 00:06 от ralej

# 683
Стегнат е, днес го изпробвах по време на северняшки танц и не помръднаха  Embarassed Не мога обаче да ти кажа дали става за скоро сложен силикон  ooooh!

Значи ще стане. Такъв трябва да е.
А това 1,2,3 може би е като при спортните на Триумф, и там са на степени, колко е стегнат.

п.п. Не се интересувам за мен. Mr. Green

# 684
гузен, не гонен бяга  Joy

# 685
Брей да не ви изпусне за малко човек и вие какви неща сте накупили.
И аз да се похваля какво си взех цък сега ще стискам палци да работи, същата машинка тука е по 90лв.

И да се оплача от една продавачка, много ме ядоса. Купих си една рокличка от нея и на 16 ноември си я платих. Към края  на месеца ми писа, че много се извинява, ама не е имала възможност да я прати и утре ще я пусне. Вчера пак ми писала, колко съжалява, че пак не била успяла бля, бля. Вече я била пуснала и имала доказателство, ама мен какво ме грее, той срока за пускане на диспут скоро ше изтече и ако не дойде до 44 ден от плащането ще и пусна диспут и отрицателна ще и сложа  #Cussing out

# 686
гузен, не гонен бяга  Joy
Що?Майка и си сложи,не тя Wink

# 687
Брей да не ви изпусне за малко човек и вие какви неща сте накупили.
И аз да се похваля какво си взех цък сега ще стискам палци да работи, същата машинка тука е по 90лв.

Честито!
Ще чакам отзиви,че сестра ми иска някаква такава машинка. Peace

# 688
Здравейте, кажете, моля, как може да се коригира фактура в ибей?
Една мома англичанка ми е изпратила 2 фактури, за 4 неща без корекция в шипинга и сега твърди, че не знае как да ги поправи, за да ми прати обща с по-нисък шипинг  Crossing Arms

# 689
  • софия
Здравейте, кажете, моля, как може да се коригира фактура в ибей?
Една мома англичанка ми е изпратила 2 фактури, за 4 неща без корекция в шипинга и сега твърди, че не знае как да ги поправи, за да ми прати обща с по-нисък шипинг  Crossing Arms
Red, не съм го правила, но имам едно файлче, в което събирам разни неща за ибей, които чета тук. Запазила съм:
Цитат
Пращане на инвойс през ПП
Pay Pal->My account->Request money->Create an invoice->New invoice.
Инвойса се променя като се прати наново,от същото място.

Общи условия

Активация на акаунт