® E-bay - тема 42

• 36 287
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Можеш ли да докладваш някой на Ибей,ако има проблем със сделката,независимо,че не е платено нещото с ПП,а с банков превод,но е купено през Ибей

# 691
Да. Докладвай го. Можеш, но те няма какво да направят.
Използвай "Contact us" в Хелпа на Ибей, опиши случая и питай какво да направиш.
Доста са описателни и старателни в отговора.

# 692
А според мен може да отвориш диспут в Ибей, щом не е платено от Пейпал, просто няма да те прехвърли там, а ще си остане отворен диспут в Ибей. Използвай Resolve a problem - появява се, като отидеш на спечелените и натиснеш малката стрелкичка при View order details. Не съм го правила, но мисля, че става и така.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 13:19 от Петя БГ

# 693
  • морето
Здравейте, може ли да попитам имя ли разлика между този тип доставка Standard Int'l Flat Rate Shipping и този Expedited Int'l Flat Rate Shipping. Благодаря предварително.
Eдното е стандартна пощенска услуга, а второто е експресна (бърза) пощенска услуга - въпросът е, че по въведено по този начин не може да разбереш нито на коя национална поща са услугите, нито кой точно вид са услугите.

За националността на пощата ще разбереш от това къде е регистриран продавача (от къде праща).  Simple Smile

# 694
п.п. Не се интересувам за мен. Mr. Green
гузен, не гонен бяга  Joy
Що?Майка и си сложи,не тя Wink

Ерика, не те познавам, не познавам и Ав4ето и ли4но! Оба4е тя си пише редовно в темата и по темата ! А ти какво правиш тук, не мога да разбера  ooooh! Много е тъпо да правиш такива ли4ни коментари ! О4евидно е , 4е имаш някакъв проблем, но моля те ,уреждай си го на друго място ! Тук е темата за Ибей! Пиша бавно, защото о4евидно 4етеш бавно: И  б..е..й!

# 695
п.п. Не се интересувам за мен. Mr. Green
гузен, не гонен бяга  Joy
Що?Майка и си сложи,не тя Wink

Ерика, не те познавам, не познавам и Ав4ето и ли4но! Оба4е тя си пише редовно в темата и по темата ! А ти какво правиш тук, не мога да разбера  ooooh! Много е тъпо да правиш такива ли4ни коментари ! О4евидно е , 4е имаш някакъв проблем, но моля те ,уреждай си го на друго място ! Тук е темата за Ибей! Пиша бавно, защото о4евидно 4етеш бавно: И  б..е..й!

И аз да се обадя, щото взе и на мен да ми писва!
Не познавам никоя от вас, но Авче, ако бях на твое място, отдавна да съм пуснала жалба в полицията. Бих писала на модераторите и бих информирала Мамма и Татти за това. Това си е тормоз отвсякъде. А най-лесно е да се установи кой кой е в интернет.
И да, темата е за Ибей!

# 696
И аз с едно въпросче,ако може:
Спечелихме един тример, но с уважасен шипинг(40лири) . Писах си с продавача и той се съгласи да развалим сделката(аз бях много мила, извиних му се сто пъти и т.н.).
Да, обаче стоката ми стои и чака за плащане.
Какво да направя? Продавача ли трябваше да пусне нещо ? Или само да дам на артикула: Mark as payment sent.   Thinking

# 697
Erikа bg злобните коментари на друго място. Тука ако не ти е ясно да ти разясня сме се събрали да си пазарим от ибей както и взаимно да си помагаме кой с квото може.
Абе Авче как я търпиш тая дребна душица
Извитене за спама.Ама като видя такива писания и направо подивявам.

# 698
# 699
Момичета, доклокто разбирам няма доставки до България от Англия?
Не знам от кой го прочетох.
Чак след празниците ли може да се поръчва до Бг?

# 700
  • виртуално
Можеш и сега да поръчваш, но ще го изпратят догодина

# 701
Така ли? Аз мисля че ставаше въпрос за конкретен продавач???

# 702
Става въпрос, че ако се купи сега, не е сигурно дали ще пристигне за Коледа.

# 703
... Или само да дам на артикула: Mark as payment sent.   Thinking
Трябва да ти изпрати нещо като формуляр, в който има бутонче, с което се съгласяваш на разваляне на сделката. Тогава той не дължи такси на ибей и не може да те докладва, че не си му платила. В противен случай винаги има риск и за двама ви. Подсети го, че развалянето на сделката трябва да стане един вид официално.

Момичета, доклокто разбирам няма доставки до България от Англия?
Не знам от кой го прочетох.
Чак след празниците ли може да се поръчва до Бг?

Кралските пощи не гарантират, че ще получите нещата преди Коледа, ако се изпратят след 11.12. А иначе няма проблем, има си доставки, пощите си работят  Peace

# 704
Петя БГ Мерси градска! Hug
Имала съм и преди такъв случай, но съм забравила явно. Още сега му пиша.

Общи условия

Активация на акаунт