През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 791
  • 324
  •   1
Отговори
# 135
Ники, Светле,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 136
  • Варна
Светле, Ники ии от мен имате  fingerscrossed

# 137
  • Варна
Наминавам да похваля прекрасните меденки на КикиНики, които ми показа един мой таен агент в темата за МАЙ-ките  Mr. Green. Страхотно изглеждат, браво на майсторката! Моите ги докарах само до етапа с тъмната шоколадова глазура, но вече обирам само трохите в кутията. Ще стисна палци утре, бързо да стане и да са добри резултатите!

Светле, и за Дарко стискам палци. Предполагам обаче, че ще решат да поизчакат, едва ли ще го емнат отсега да му запушват дупките по зъбките. Не вярвай на всичко, което пише в нета, обикновено описват най-големите възможни усложнения, а те не винаги се случват.

Силве, много сте красиви, а татито ви така влюбено гледа щерката, че ако не беше мъж, щеше да е достоен образ за икона на Мадона с младенец.

Талето, почна се  гонитбата и при вас! Весела да бъде! Simple Smile

И хич не си мислете за болести, че колкото по- ги мисли човек, толкова по- го настигат. Радвайте се, че СЕГА сте здрави, пък дали ще се разболеете някога и как ще го изкарате, един Господ знае.

Въпреки спадът в работата съм много доволна, че почнаха вече коледните гостита и събирания и ще имам възможността да видя отбизо повечко приятели. Simple Smile

# 138
Наминавам да похваля прекрасните меденки на КикиНики, които ми показа един мой таен агент в темата за МАЙ-ките  Mr. Green. Страхотно изглеждат, браво на майсторката! Моите ги докарах само до етапа с тъмната шоколадова глазура, но вече обирам само трохите в кутията. Ще стисна палци утре, бързо да стане и да са добри резултатите!
bowuu

Предполагам събуди любопитството:))
http://kikiniki.snimka.bg/cooking/gotvarski-eksperimenti.187775.16406930
 Да ви е сладко:) Ако някой намине,ще бъде и почерпен. У нас тези работи се застояват задълго... Имате време Mr. Green

# 139

И от мен също!

# 140
Светле стискам палци и аз!
Ники, и за теб и бебочко стискам палци! Честит да ви е фотоапарата и да си го ползвате с голям кеф! И аз така много се радвам като сес добия с нещо, което много, ама много съм искала Grinning
Хайде чао че имам софра да подготвям за довечера Laughing

# 141
Ники Светле - стискам палци

# 142
Ники,пак ми потекоха лигите.И понеже няма да имам кога да мина през вас,ще съм ти благодарна ако дадеш рецептата и на това също ако може http://kikiniki.snimka.bg/cooking/gotvarski-eksperimenti.187775.13952460
Стискам палци и за теб и на Светлето  Praynig

# 143
Цитат
Ники,пак ми потекоха лигите

И на мен,и на мен Laughing Laughing Laughing
Браво Ники,ти си..................просто невероятна Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 144
Закъснели честитки за Макси и Борето и техните щастливи мами!   bouquet Нека зло да ви забрави  Hug

Светле, НикиHug и от мен едни стиснати палци.

Аз съм като в някакъв кошмар. На Дени и избива няколко дни един кътник, но такова чудо не бях виждала Shocked. Имаше кръв във слюнката и едно откъртено парченце от венеца, което напарво си стърчеше. Мъжът ми е много зле, незнам дали е грип или настинка, но такова повръщане  ooooh! Днес личната решила да му пусне една банка с....нещо /не разбрах какво точно/ и откакто се е прибрал спи.
Дано утре е по-хубав ден Praynig

# 145
 Лили, Бела беше така на морето, само че не 1, а 2 кътника никнеха-един отгоре и един отдолу, беше ужасно възпаление, тогава вдигна и температурата. Опитай се да почистиш местенцето с марличка около пръста и 3%р-р на кислородна вода. Образува се пяна, но почиства и дезинфекцира. При  нас имаше ефект. След това я намазах с гелчето за венци и така няколко пъти и се оправи. Хубавото на Бела е, че ми позволява да мародерствам върху нея по тоя начин. Особено е привързана към гелчето и само кат й кажа,че ще мажем зъбчето и цвърчи от кеф. Даже понякога си подава пръстчето и се "маже" сама Mr. Green Веднъж беше докопала тубичката,отворила и беше поизсмукала съдържанието- хубаво,че беше към края. Сега седят нависоко.
 Дано мъж ти се оправи бързо! Praynig

# 146
Лили, да те успокоя - тоя грип минава за 2 дена. В рамките на 2 седмици го изкарахме всички вкъщи. Е някои се разминахме с повръщането, но дрискавицата не ни прости. Повече течности и почивка и диета и ще е на 6. Бързо оправяне.

Ники искам и аз рецептите на твоите меденки. А ето да ви покажа и малкия помощник.

# 147
  • Виена
Милички,  Hug
Липсвате ми, да знаете!  Hug Hug Hug

# 148
Честит рожден ден Искрица Надежда!

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 09:59 от isepise

# 149
  • Варна
Честит рожден ден на порасналата ни Искрица! Нека надеждата гори като буен пламък в нейното и във  всички изстрадали сърца!

Светле, какво каза зъболекарката за Дарко?

Общи условия

Активация на акаунт