През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 794
  • 324
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за пожеланията Мили момичета.
Ето една скромна почерпка от нашата софра. 

# 121
  • Варна
Честит рожден ден на Борко! Да е жив и здрав и по мъничко палав!
Хриси оздравявайте бързо и дано болестите ви останат в тази година.

# 122
# 123
Силве Hugмного сте хубави Heart Eyes  bouquet

# 124
 wavey
За тези две седмици през които не съм влизала толкова много празнуващи-рожденници, именници.
 Да ви е честито на всички от мен на патерица.  bouquet

Уж дадохме лаптопа за преинсталиране и цели две седмиици Tired какво беше му станало идея си нямам, но днес най-после е готов и първо тук влизам.

Ники много ме зарадва новинката ти, дано кака Бела се сдобие с братче! Лека и безпроблемна бремеменност! Възхищавам ви се на теб и Ритка за смелостта да забременеете отново така скоро! Аз лично не бих могла, но на мен ми пречат "разни медицински причини и показатели".

Цветето ми си купи крачета, вече съвсем смело ходи и по този повод утре ще й правим прощъпулник. И в този ред на мисли какъв ли предмет ще си хареса newsm78 Малката бандитка има вече 14 зъба-предни, всички предкътници и 3 кътника. През деня с игрите не нервничи, обаче нощем много я измъчиха, събуждаше се с рев, направо виене Tired
Засега успявам да я опазя от грипа, вкъщи всички без мен и нея го минаха

Разгледах набързо снимки на бебенцетата ни, всички са прекрасни, пу-пу, да са ви живи и здрави!

# 125
  • Sofia

Аз лично обичам Зимата - нищо, че е мразовито; нищо, че се стъмва рано и че се развиделява късно...

Желая на всички ви прекрасни, красиви, чудесни зимни дни и нощи!  Hug  Hug  Hug

# 126
Добър ден и от нас,
ние май се пооправяме,но не смея да говоря много,много.Хриси два дена имаше висока Т,но от нощес не е вдигал Praynig Praynig Praynig
Явно  беше някакъв градински вирус,там си ги прехвърлят едно на друго.

TALETO,честити ходещи крачета на малка Цвети.Много гушки и цунки Heart Eyes

Силве,ама много сте сладки,а бебка е направо бонбон Heart Eyes

# 127

Щастието идвало някога... все пак .Нали Силве? HugТова тук  е доказателство.

# 128
Привет момичета,
аз тази седмица не съм на работа и ще ви наблюдавам по-честичко.Марти ми е болен,а лошото е,че усещам,че и аз съм след него.
Изпуснала съм няколко празника за това на патеричка ще честитя на Ники,на Електра и на порастналите вече мъже Максим и Борко.
Силве,прекрасни сте.Пожелавам ви винаги да сте така щастливи както на снимките  Hug
Честити проходили крачета на Цвети.Тале,ей сега започва големия купон  Mr. Green
И сега да ви се похваля,вече си получих първия подарък за Коледа.Мама и тате ни подариха миялна машина,много и се радвам,че ми беше писнало да мия чинии по нощите.
А от началото на следващата година Марти тръгва на ясла.Утре ще ходим да видим какви документи ще ни искат и да го запишем.Дано само да свикни бързо и да не страда много.Лесно прие,че няма да сме заедно през деня,но все пак си беше в къщи.Надявам се и там да се адаптира бързо.
 Hug

# 129
# 130
Честит рожден ден на Борко! Да е весело и щастливо дете му пожелавам!

Силве, малката е страхотна! Пу пу..  Heart Eyes

Талето,честити ходещи крачета! Ще чакаме да разкажеш как е минал прощъпулника, а и някоя снимчица може да пуснеш  Grinning Това с лаптопа е много гадно.

Бени, честита ти миялна машина! Много съдове от празнични вечери и купони да измиеш с нея!

Бързо оздравяване на всички болни! Дано има по-малко разболели се вече, че е много неприятно!  Като гледам какво става покрай нас и как грипа тръшка един по един всички, направо не знам как ще се опазим с Ники! Дано да ни се размине  Praynig

# 131

Щастието идвало някога... все пак .Нали Силве? HugТова тук  е доказателство.

Идва и при всички ни ще дойде  някой ден.

# 132
 Аничка ще я глобявам Crossing Arms да си оправи телефона! Не съм влизала тук,исках да й честитя лично рождения ден на Борето,ама нъцки- отново "изключен или извън обхва".

Днес ходих на доктор в поликлиниката. Лекарката,която исках, ме прие да ме следи и това ме направи щастлива,че хем я харесах тая лекарка,хем ми е близо. Бебчо расте доста добре, ама на поликлинския ехограф изглеждаше толкова мъничък...на фона на монитора на д-р Марков. За мой ужас утре ще трябва да ставам рано, че да ходя да ми източат кръвчицата:( Не ми е проблем нито ставането, нито точенето на кръв... ами че трябва на гладно:( Ама ще оцелеем някак...
 Дядо Коледа, дядо Рожден ден,имен ден и годишнина и каквото още има и съм забравила, ни донесоха бленувания подарък и сега сме като зомбирани с тоя фотоапарат. Отдавна си мечатех за него, сега го имам. Тежко ви, сега почва голямото снимане:)) Мерси на Хера за съвета  bouquet

Ако до четвъртък не стигна до тук, да стискате палци,че съм на ФМ да видим сърце, муцунка и т.н. дано всичко да е наред Praynig

# 133
Моля, стиснете по едни палци за Дари за утре т.е. днес  - ще го водим в Пловдив в детска стоматотлогия.

# 134
Моля, стиснете по едни палци за Дари за утре т.е. днес  - ще го водим в Пловдив в детска стоматотлогия.

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover,Светле вярвам,че всичко ще е наред Hug

Ники и за теб едни fingerscrossed и честит   ruporuu,със здраве да си го ползвате

Общи условия

Активация на акаунт