През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 796
  • 324
  •   1
Отговори
# 105
-Честит рожден ден Макси,желая ти едно щастливо и безгрижно детство
Честит празник Бори-Ана-

# 106
Благодаря ви, мили мои!  Hug Heart Eyes Hug
Ето и лека почерпка за здравето на Максим

След купона ще пусна и снимки. Толкова бързо минаха тия две години, не ги усетих просто. Порастна ми момчето. Непрестанно нещо бърбори, все е в движение не ме оставя да седна. И в компютъра ровичка, чудо е! Laughing Важното е, че е здрав, пък нека ми е палав!

# 107
         Честит рожден ден Макси !Пожелавам  ти слънчево детство и да бъдеш много здрав !

Bori-Аna,честит празник и на теб Hug!

# 108
  • Варна
Честит рожден ден на Максим! Да е жив и здрав!

Относно въпроса за украсата- още нищо не съм украсила. Последните дни излизат все едни спешни неща,, сигурно другата седмица ще сколасам. Пък и съм изнервена и нямам настроение за украсяване.

# 109
  • Бургас
Честит рожден ден на Максим, много  Hug за Бори - ана  Simple Smile

Аз вчера украсих вкъщи, но елхата е сложена на високо, защото иначе и час няма да издържи. Другата украса също е нависоко, но децата май не са особено впечатлени  Grinning
KikiNiki - да, хомеопатията ще е отговорът, май. Нашата иска Мария да свърши с алопатичното лечение първо и после след обстоен преглед да се преени за ново конституционално лекарство. Догодина....Сигурно се втелявам, що народ изпива антибиотици на килограм  Laughing
Приятен уикенд на всички   bouquet

# 110
Честит рожден ден Макси! Щастливо и безгрижно детство ти желая!

Ние още не сме украсявали. Утре мисля да я свършим тая работа, но ще видим, да не ми мине черна котка път  Grinning

# 111
Честит рожден ден, Макси!   bouquet Защо ли нямаш и поне два-три имени дни в годината, че майка ти да вземе да пише по-често.   Heart Eyes

На адашката желаем да оздравява бързо и да не й се налага да пие гадни лекарства.
Елхата е украсена. Бях сътворила истински кич, който трябваше спешна да се ремонира.  Blush

# 112
 Честит рожден ден на Макси! Мале кога минаха 2 години:) Да е жив и здрав и весело палав:) Как сте, Борянче, никаква те няма напоследък,пусни някоя снимка!
 Сега идва ред на Борето да остарява newsm78

# 113
  • София
Честит празник на порасналото Максимче!Да е здраво и щастливо детенце!

И аз украсих,вече 10-тина дни минаха ,ма не съм качила снимки да покажа.Тези дни ще я свърша тая работа.

# 114
  • на дъното
Честит рожден ден на Борис!Да расте много здрав
Аничка Hug

# 115
Честит втори рожден ден, Борко! Расти все така прекрасен и радвай много мама!  Heart Eyes
Честит празник, Аничка! Hug  bouquet

# 116
  • София
Честит празник на сладура Борко!Да е все такова слънчице ,да е здрав и много щастлив! Hug Heart Eyes

# 117
  • Варна
Честит рожден ден на Борко  Hug Ани, честит празник, да ти е здраво и палаво момчето и много да те радва  Hug

# 118
                 Честит рожден ден Борко !
       Желая ти детенце мило да си много щастливо!

Аничка, честито  и на теб !Весело посрещане на празника!

# 119
Честит рожден ден Борко!
Пожелавам ти едно много безгрижно детство!

Аничка,честит празник и на теб-

Ние пак сме болни Tired,този път в комплект ooooh!-и Хриси и аз

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 08:29 от isepise

Общи условия

Активация на акаунт