През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 799
  • 324
  •   1
Отговори
# 90
Честито на всички празнували и празнуващи, много поводи съм изтървала   bouquet
Шушу, да ти е жив и здрав Иван, и много да те радва   bouquet
Честит празник на всички именници   bouquetМного здраве и щастие желая.
Нефертити, дано всичко се размине, а тази Контрова не е ли видяла, че има такъв проблем, или той се е получил в последствие?
Моята Дара продължава да не яде. Докторката в неделя даде програма за лечение, и ни пусна изследвания, които ще излязат в петък. До тогава ще видим ще прояде ли детето или ако не ще влизаме в болница да вливали так един куп боклуци за стабилизиране. Защото при дълго гладуване/нашето вече стана 14 дена/ падали белтъци, имунитет, и така. Иначе според нея това гладуване било или наследствено, или най-ветроятно от зъбите, в момента излиза втория.

# 91
-честит празник на всички празнуващи днес  bouquet

Честит първи рожден ден на сладък Ваньо!-

Шушу,да ви е жив и здрав и много да ви радва-

Нефче,дано се разминете с носенето на очила Praynig Praynig Praynig

Марморанче,мила искренно ти съчуствам.Това с неяденето е много неприятно,моят Хриси беше същият,но после прояде.Дано не се наложи да влизате в болница Hug Hug Hug

5ja ,Silvia_,много целувки на сладките бебоци Heart Eyes

# 92
Честит рожден ден на Ванката прекрасен!  Grinning Heart Eyes Все така усмихнат, умен и закачащ младите мацки!  Grinning
Шушка, честит празник!  bouquet
Аничка, честит имен ден!
Електра, честит рожден ден на патеричка! Всичко най-благополучно!   bouquet
Нефче, аз не знам откъде ми е останал спомен, че бебетата по принцип са далекогледи. На Шош разширяваха ли му зениците, че да установят с точност? Как се установява при бебе това нещо?
Ники, на теб успех.  fingerscrossed
Фивче,  Praynig за твоето коледно чудо!
Петя и Силви, добре сте се завърнали при нас със щастието в ръцете си!  Hug

Шушка, извинявай за събота, но ти вземи да пишеш по-често, че виж з колко помня - то физиономия, то име ...  Mr. Green

# 93
  • Варна
Честит рожден ден на Ванко  Hug

Нефка как го установиха този диоптър, възможно ли е толкова малко дете да има такъв диоптър? Ако действително има проблем със зрението е хубаво, че го откривате на време. На мен лявото ми око е мързеливо, установили са ми го на 3-4 г. възраст, тогава носех 4 диоптъра за далекогледство, сега съм на 0,5. Надявам се все пак Шошко да не му се налага да носи очилца  Hug
Марморанка защо така това Даре не иска да яде  Sad, дано всичко с изследванията да е наред и да не се тревожиш повече  Hug
Фивче,  Praynig за твоето коледно чудо!
ронка  Heart Eyes
Аничка честит имен ден  Hug

# 94
  • Варна
Поздрави за порасналия юнак Ванко и за цялото му семейство!   bdbaloni

Мърморанче, дано Дарето прояде! Права е лекарката, две седмици глад е твърде много за нея. Дано й дойде апетитът и да разберете защо така не й се хапва.

Напоследък главно честитки, някой няма ли какво да разкаже? Украсихте ли къщите, планирахте ли прекарването по празниците?

# 95
                 Шушу, честит ти рожденник!
   Да е жив  и здрав ,да те радва много! Щуро и безгрижно детство му желая!-
Марморанче, дано се оправи детенце  Praynig.Много лошо така .

# 96
 Честит рожден ден на порасналия Иван! Шушу,няма ли да ни го покажеш на снимка да видим колко е пораснал... никаква те няма, пиши по-често!

Честит имен ден на всички именици и конкретно на АНичка, която по неизвестни за мен причини си беше изключила телефона, или предполагам от телефонни обаждания й е паднала батерията...

Мърморанче, много лошо,че така не яде детенцето. Аз сравнявах като написа,че е 7 кила на 6 месеца и си казах,че не е толкова страшно,защото Бела на 7 месеца е била 6800..но пък тя винаги си е яла, просто качаваше по малко, но пък винаги беше спокойна...та определено не можем да сравняваме двете деца... Дано бързо да избие тоз прословут зъб и да започне пак да се храни Praynig

Лилибонче, украсих отдавна къщата:)) използвах 2 поредни дни по време на следобедния сън на малкото и единия ден направих елхата/понеже е изкуствена и докато я сглобя.../ а на другия я украсих. Бела се събуди изненадана и веднага се опита да духне лампичките и искрено се зарадва, когато изгаснаха Mr. Green  Имам си и джудженце:)
 http://kikiniki.snimka.bg/children/bela-godina-i-polovina.426421.16281565
А на последната снимка Жорето се чуди на акъла на Бела как може да рИве с пълно гърло от добрия старец...

Вижте и как Бела уважи тортата за рождения ден на мама:)
http://kikiniki.multiply.com/video/item/35

По моя проблем все още развитие няма, но колкото повече време минава,толкова повече губя надежда, че ще успея да си върна парите... Ако и утре не стане, сигурно никога няма да стане и ще направя хубав коледен подарък на неизвестно кого. Да ми е за урок Confused

# 97
Здраваейте,
Ние се поизгубихме но ми се иска известно време да е така, че съм се хванала с едни мои глупости и се сдухва много.Само чета за синдроми и глупости.. ooooh!Искам да си почина малко от това притеснение и да се отдам на Мишето изцяло, но като влизам по често чета неща които са свързани с здравословните ми проблеми и се сдухвам много.
Иначе сме добре, макар че май се опитвам да се разболея, но мисля да не се давам толкова лесно.
Малката ходи много , даже тича.До вчера бяхме всеки ден на вън но май няма да ни огрее вече. Mr. Green

Сега не на последно място искам да честитя на всички които са празнували.Нека всички хубави неща се случат точно на вас. Hug  bouquet
Цунки на всички.  bouquet

# 98
С малко закъснение: Да ти е жив и здрав рожденникът, Шушу! Да расте слънчево, жизнерадостно и палаво дете!   bouquet А мама да наминава по-честичко да се отчита. Със снимки примерно. Wink

Лейди, Мръморанче, гушкам ви. Дано тревогите ви бързо намерят своето най-леко и безобидно разрешение.
И при мен се е заформил мрачен период.   Sad А идват празници.

Ники, това е най-сладкото джудже, което съм имала удоволствието да видя.  Heart Eyes Ама и Жори колко голям е станал.  Grinning

# 99
 Само да ви се похваля, че ми върнаха парите... след толкова тормоз и стрес, не можех изобщо да се зарадвам на празниците, но пък днес ме ощастливиха от банката:) Всъщност историята беше такава, че с Ники си харесахме един фотоапарат и случайно ровейки и з нета го намерихме на доста по-ниска цена в един онлайн магазин... Решихме,че цената е страхотна и без много мислене преведохме парите. Това в петък следобеда. Вечерта се опитах да им влеза в сайта и се оказа блокиран за моя комп, а всички други влизаха...тогава нещо взе да ми прищраква и Ники като се разрови из добрия чичко гугъл и намерихме един фотографски форум,където се оказа,че има доста лапни шарани като нас, които са платили и чакат ли,чакат. А сайта се е появил сравнително скоро, и за сега няма ни един човек,който да си е получил стоката. Проверихме ДДС номера и се оказа невалиден. В онзи форум се намери човек,който беше отишъл на адреса на фирмата в Лондон и  се оказало,че там няма такава ффирма. Пълно фалшименто. В понеделник в 8,30 бях пред банката и с връзки успях да подам молба за опит да спрем парите,които бяха заминали още в петък. Казвам с връзки,защото банковия служител категорично ми отказа и ме прати да се разправям с английската банка Crazy Без "свой човек" явно можеш да си загинеш..или трябва да си компетентен във всички области,което май е невързможно...
 Та всичко е добре,когато завършва добре, ама на мен ще ми остане като обица на ухото, а вие да се поучите от опита на двата шарана с име Ники и не се хващайте на въдицата на кой да е, че после много кофти се преживява и много нервички ми погинаха за нищо...

# 100
  • Бургас
Здравейте, милички!
Не съм се разписвала от мнооого време, но се старая да съм в час с вашите радости и проблеми   bouquet
Ние сме добре, Никито расте и прави все повече бели.
Мимка беше болна, даже полежахме в болницата с ларингитен спазъм. Беше много неприятно, това е ясно. Добре, че бяхме само три дни. Откакто се прибрахме, тя е вече много по-добре, прави бели, има много енергия. А там беше постоянно полузаспала, май от антиалергичните лекарства, които нямам никакво намерение да давам . Хомеопатията за първи път не ни помогна, дори самата лекарка каза да започваме АБ., което за нея е прецедент.
Дайте идеи с какво да неутрализирам отровите на антибиотиците, които взима. Лактобацили май се взимаха, но какви точно? Имам вкъщи едни , но дали са достатъчно подходящи, незнам...
Поздрави на новите бременни мамчета и целувки на всички бебчета  newsm51

# 101
Добър вечер
Алинка,радвам се,че вече сте добре Hug,а относно въпроса ти,защо не попиташ доки.Тя най-добре ще знае какво да й дадеш

Ники,браво на теб,че си успяла да си върнеш паричките.
Аман от измамници и мошенници ooooh!

Цитат
Украсихте ли къщите, планирахте ли прекарването по празниците?

Ние украсихме,но още не сме сложили елха,а по празниците май никъде няма да ходим.
Трябваше да избирам или нова пералня и кафе-машина,или екскурзия някъде за празниците
Е аз избрах да си направим подарък за къщата,пък другото може и да изчака(само здраве да е)

# 102
 Алина, слушах един ден две от мамите в парка си говориха именно на тая тема за изчистването след АБ. Бяха няколко неща, едното беше Туя,това си спомням... НО бяха все хомеопатични, та би трябвало хомеопатката да ти ги  каже... Аз ги виждам рядко,защото в това време рядко излизаме по принцип,и няма как да питам,защото нямам никакъв контакт с тях... Ако случайно ги видя,ще питам обезателно. Дано са здрави дечицата!

# 103
  • на дъното
Честит рожден ден на голямото момче  Максим!Да има щастливото детство и да е многооо здрав
Бори-Ана HugВесело изкарване на празника

# 104
БОРИ-АНА,да ти е живо и здраво момчето ,много да ви радва и да има едно безгрижно и щастливо детство. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт