През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 787
  • 324
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
ЧРД, АГИ! Отстрелвай точно препятствията в живота и върви гладко и уверено по пътя на щастието!

# 166
  • София
Аги, Честит Рожден Ден, другарче! Бъди здрава, много щастлива и усмихната. Бъди най-обичана съпруга, майка и приятелка. Много силни и топли прегръдки от нас.

# 167
  • Варна
Честит рожден ден, Аги! Желая ти много здраве, щастие и любов!
Марморанке дано не се налга да дупчат Дара утре.
Светле дано лечението даде бързо добри резултати.

# 168
Мило Аги, честит рожден ден, приятелче!   bouquet Толкова много неща искам да ти пожелая, а не намирам точните думи! Искам да ти пожелая често да те навестява усмивката и да ги няма тези следи от огромната ти тъга! Бъди здрава, бъди щастлива - тук, при земните ти дечица!    bouquet Heart Eyes
Светле, дано да има положителен ефект и да устискате нещата с Дари до излизането на здрави постоянни зъбки.  Hug
Рони, не пишеш какво прави мъничката Мария.Hug
Разхожда ме в студа, че да се наспива.  Mr. Green Такова спане не е правила никога преди.  Crazy Има едни остри зъби, които ги мързи да си вършат работата. Яде ужасно зле (не толкова, колкото Дара на Мърморанчето, но на предела на неяденето е през деня Tired), за всичко върти ръка - за носи ме, искам това, отведи ме там ... Проклетийка като баща си е.  Simple Smile
ШерчеHug Heart Eyes!
Ники, чакаме днес да ни пишеш как е минало. Praynig
Ритата и тя да пише как са с двете мацки.  Heart Eyes
Лили, бързо оправяне на половинката ти.  Hug

# 169
Аги, приятелко, да си жива и здрава! Много късмет и щастие  Heart Eyes Hug
Весел празник!   bouquet

рони  Wink Приятни разходки със сладката бузанка  Mr. Green

Аз нещо напоследък не мога да направя включване  Tired
Пускам само малко снимки от вчерашното тържество в яслата. Шоколадка беше много хубава снежинка. Каза си стихчето, пя, забавлява се. Май беше една от малкото дечица дето не реваха. Като дойде дядо коледа изпадна в еуфория и се разкрещя. Малко ми стана неудобно, ама какво да се прави - емоционално ми е хайвачето  Laughing
http://vanyacherkezova.snimka.bg/holidays/koleda-2009g.454231

# 170
Аги,честит рожден ден.Желая ти да си здрава и много,много щастлива и обичана жена и мама.Весел празник

Светле,надявам се всичко за се оправи или поне до колкото е възможно  Hug
Ники,чакоме новини.
Ах,тази Лора,така ми се иска да я нацелувам и намачкам през монитора,страхотна е.Ритко,пиши как сте  Hug
Шерче,много е сладвка Вики,и каква голяма госпожица е вече  Heart Eyes

# 171
 Аги, да си ни жива и здрава! Бъди щастлива и обичана и успешна във всичко! И любимите хора около теб да са здрави, за да имаш спокойствие! Heart Eyes

Прегледът мина прекрасно. Чак не мога да повярвам.  Като ми кажат,че всичко е наред и започвам да се притеснявам... Младежът е добре, расте нормално, има си всичко и на място. Какво повече да кажа- докторът е доволен от находката, аз също... Прегръщам ви!!! Hug Hug Hug

# 172
  • София
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!
МИСЛЯ ВИ И НЕ СЪМ ВИ ЗАБРАВИЛА!
ГУШКАМ ВИ ВСИЧКИ ДО ЕДНА!
 Hug Hug Hug

# 173
  • Варна
Аги, Искричка  Hug Бъдете здрави, обичани и щастливи с дечицата си  Hug

# 174
                ЧРД Аги!!! Желая ти  да бъдеш здрава и много щастлива!

# 175
Малко на патеричка  newsm59 на Искричка и на Аги

Светле дано лечението на зъбките на Дарко да е успешно.
Шерче, твоята кукличка много е пораснала и е толкова усмихната.
Ники, радвам се за хубавите новини около тебе и малкия ти мъж който расте в теб, все така да е докрая  Hug
рони, и Шошко иска все да е навън ...
Ритка, много ти е хубав аватара  Hug, я ни разкажи как е коремчето ти и малкото човече в него.
И ние сме зле с яденето. Не е злояд, но е мноого капризен ако нещо не му хареса следва едно плюене мръщене. Записахме го на кухня, но няма да продължаваме да вземаме оттам храна защото не му харесва.
Иначе за далекогледството му вече съм по-спокойна.Направихме няколко консултации и повечето мнения са да изчакаме да навърши година - година и половина и тогава пак да му разширим зениците и да се види какво е положението. Хубавата новина е, че при положение че разликата между двете му очи не е по-голяма от 2 диоптъра, при Шошко е само 0,5, и може да го израсте това далекогледство.
Хайде хубав ден на всички

# 176
Добър ден,

Ники,страхотни новини.Браво на малкият Човек Heart Eyes,все така добре да минават прегледите Hug Peace

Нефче Hug Heart Eyes

Шерче,просто нямам думи............толкова е сладка Викито и така лъчезарна Grinning

Нашето тържество ще е на 22.12,но няма да бъде с родителите Sad,незнайно защо,а така ми се искаше да ги видя малките малчугани

Хубав ден на всички

# 177
Здравейте милички,
Светле, дано лечението на Дарко да даде хубав резултат  Praynig
Ники, прекрасни новини, все такива да са  Hug
Шерче, Вики е прекрасна, винаги с удоволствие гледам нейните снимки  Heart Eyes
Рони, и Дара преди сучеше през нощта без проблем, и аз малко се успокоявах, че поне нощем приема малко кърма. Сега обаче съм на АБ, защото се оказах с възпаление на бъбреците, което не търпи отлагане, и се цедя, и й предлагам АМ, обаче тя не ще и не ще. Опитвам като заспи през деня и вечер да й давам, но не винаги става. Повечето пъти само я събуждам и ядосвам, и после следва още 1 час приспиване  Mr. Green Чак до кисело мляко стигнахме, и него не иска.
Днес ще я теглим, стискайте палци да не е отслабнала още, а утре имам уговорка с докторката във Варна да се обадя и да решаваме какво ще правим, дали ще влизаме в болница, дано не  Praynig

# 178
  • Варна
Марморанке стискам палци да се разминете с болницата! fingerscrossed

# 179
Марморанче,  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт