През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 789
  • 324
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Честит рожден ден на Искрица Надежда! Желая ти всичко най-хубаво!

# 151
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАЗИ, КОЯТО РАЗДАВА НА ВСИЧКИ НИ ПО ИСКРИЦА НАДЕЖДА!

Здраве, спокойствие, любов и сила за напред!
 newsm51 smile3525 newsm51 newsm59 smile3525 txtloves

# 152
Честит празник на Искрица Надежда.Много щастие,любов и здраве.

# 153
ИСКРИЦА ЧРД

# 154
 bowuu
От всичките предмети, които си взе Цвети стана ясно само че няма да остане гладна Laughing
Търкулнах питката, тръгна щерката по платното и си взе паричка първо, после отиде да си човърка питката и чак след това хвана първо черпак, химикал, термометър и книжката накрая. И повече изобщо непрояви интерес към останалите предмети. Но пък хвана точно тези, които исках аз Mr. Green Снимки ще кача, само мъжът ми да ги свали от апарата в лаптопа, че и от кръщенето трябва да ги ви покажа.
Лили Peace
Аз пък сега се карах с баща ми, уф как мечтая да съм самостоятелна. Това не е никак добре. Обикновено с него разбираме повече от добре, явно вече й е писнало и сме й в тежест Tired

ИСКРИЦА ЧРД И ОТ МЕН!  bouquet

# 155
Честит празник на Искрица Надежда   bouquet Много здраве и щастие желая   bouquet
Тале, браво на детето, какви хубави предмети си избрало.
Светле, и аз влизам да видя дали си писала за Дарко.
Моята Дара продължава да не яде, в петък пак ще я теглим, дано не е свалила още, че ще й надупчат дупето  Cry

# 156
Искричке,   bouquet! Бъди здрава!
Тале, честито прохождане на Цвитето.  Heart Eyes
Светле,  Hug.
Ники, за утре  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.
Аничка, страхотен ти е помощника. И Пепи какъв голям е станал, и все така красавец го раздава!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 17:54 от рони

# 157
Искрица Надежда, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам!   bouquet

Тале, браво на малката Цвети!

Марморанче, дано Дара да прояде вече, че и тя се мъчи милата  Praynig

# 158
Светле,как мина прегледа при зъболекара?

Марморанче,дано скоро започне да папа мъничка Дара Praynig

Тале,Цвети май ще има много интереси, smile3501

# 159
  • Стара Загора
Колежке ЧРД Heart Eyes
Да си много здрава - ти и твоите момчета. Весело изкарване на празника.

КикиНики чакаме снимки Mr. Green Ако искаш и имаш въпроси...насреща съм.

# 160

ИСКРИЧКА, ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ПОВЕЧЕ  КЪСМЕТ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ЗАНАПРЕД!

Честити ходещи крачета на Цвети !
Марморанче ,много злоядо Дарето.Дано скоро и дойде апетита.
Светле, какво стана с Вас?

# 161
  • на дъното
Честит Рожден Ден мила Искричке!Желая ти от сърце мног здраве,любов и повод за усмивки

# 162
Честит Рожден Ден, мило и обичано другарче Аги! Жива, здрава и много щастлива да си ми! Остани завинаги все така прекрасна и грижовна мама, все така невероятен другар и изключителна жена! Безумно те обичам!

На патеричка малко ,но пък най-искрено: Искричка, честит празник и на теб! Желая ти вярата и надеждата да изпълнят със светлина живота ти и да върнат усмивката ти!

Мърморанче, силно стискам палци в петък да се окаже, че няма нужда от боцкане. Мъничката ни Дара.  Hug А какво обяснение дава докторката й за това неядене?

Тале, честити ви ходещи крачета! Да припкат смело по житейските пътеки.

Рони, не пишеш какво прави мъничката Мария.Hug

Лили, Исе, бързо да оздравяват всички болнички, че идват празници. Лили, дано другите зъбчета избият по-безболезнено.

Благодаря ви, милички за подкрепата! Вчера се прибрахме късно, леко изнеревени, изтощени и подтиснати. Не знам какво очаквах. Знам, че имаме проблеми. Знаех, че няма как да идем там и да ни кажат, че всичко е ок. Но очаквах някакси да се върна по-спокойна. Знам ли? На всичкото отгоре ме нахокаха, че го кърмя още. Докторката, която е главен асистент в катедра Детска стоматология, каза, че ще пробваме с лечение с някакви калциево-фосфатни йони. Ако правилно съм запомнила де. Ники ще каже така ли се казва. Ще направим няколко курса на лечение от по 10 дни. Кофтито е, че това не е гаранция, че ще се спре или забави процесът. Силно се моля и вярвам, че Бог няма да позволи Даренце да страда и тези йони ще помогнат. Praynig Тук искам да благодаря на Ники, която прави това лечение възможно. Ники, за пореден път- благодаря ти, другарче!   bouquet Не знам какво щях да правя ако не беше ти.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 01:57 от svetlana_78

# 163
-Чстит рожден ден Аги!Бъди здрава и много обичана!

Светле,вярвам,че ще имате успех с лечението- Hug Heart Eyes

# 164
  • с/у ОколоМръсТното
извинте, че се намесвам в темичката ви...   Hug  bouquet  bouquet  bouquet

ЧРД на две, много силни майки, жени и смея да твърдя, мои виртуални дружки: Искричка и Аги!

Дано всичко лошо е зад гърба ви и нека живота ви е изпълнен само с радост и здраве!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт