През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 767
  • 324
  •   1
Отговори
# 45
благодаря ви мацки за пожеланията ,Лили  ние с мъжото догодина почваме опити за  бебе ,дано моята госпожица изчака малко ,да не стане тей и двете да си бременееме ,мале  ooooh!

# 46
  • Варна
Ники, сърдечни поздравления за рождения ден! Да си здрава и  щастлива и нещата да се нареждат по най-добрия за теб начин!   bdbaloni bdbaloni

Kroelahai, да ти е жива и здрава порасналата щерка, да се ориентира добре в живота, да й върви в любовта, учението, работата!    bouquet

Мърморанка, дано скоро разберете защо не яде Дара, цяла седмица е твърде много за толкова малко дете.  Hug

# 47
-kroelahai да ти е жива и здрава дъщерята

Ники страхотно кулинарно творение си сътворила,да ви е сладко Hug и стискам палци много силно

Марморанче и на вас с Дарето fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Хриска,Весенце,Зори дано ви забрави завинаги лошото Praynig,гуш и цун Heart Eyes

# 48
Добро утро момичета,
-на всички,които празнуват днес пожелавам много здраве и сбъдване на всички техни мечти

Ники,честит имен ден!Бъди най-обичаната и най щастливата жена

# 49
Добро утро и честит празника. Да са им живи и здрави имената на всички които празнуват днес. Ники специално за теб и твоето Ники
Честит празник на всички банкери и специално на Фивърчето
И не на последно място честит празника на всички бургазлии, и на всички рибари.

И аз да почерпя, че днес моя Шошко става на 10 месеца

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 09:06 от Nefertity

# 50
честит празник на всички на всички празнуващи днес .

# 51
                              Честит Никулден !!!

А това е специално за Ники:  Да сечувства поздравен и съпруга Ники също !      

ЧИД  и на малкия Никола ! Сладуранка, да ти бъде здрав и св. Никола винаги да бди над него!

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 11:43 от reni _805

# 52
  • Варна
Малко със закъснение.
Ники честит рожден ден! newsm59. Да си жива и здрава и догодина да си гушнеш едно живо издраво бебче.
Kroelahaiта ти порастнала дъщеря. Да ти е жива и здрава.

Честит празник на всички, които имат повод за празнуване днес!

# 53
  • Варна
Ники, честит имен ден и на двамата със съпруга ти! Нека и двамата усещате закрилата на Св.Никола и плановете ви се сбъдват!

Честит имен ден и на малкия Никола на Сладурана!

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 11:11 от Lilibon

# 54
Честит празник на всички именници!

Аз да почерпя, че нали си имам един малък Никола и един дядо Николай!

Ники, честит имен ден! Да си жива и здрава и с гордост да си носиш името!

Hug Hug Heart Eyes за всички

# 55
-Честит имен ден и на малкия Никола
Сладуранка да ви е жив и здрав бебока и много да ви радва  bouquet

На Шошко честита месечинка Heart Eyes

-И от мен една почерпка за здравето на мойто майче,днес има рожден ден

# 56
Честит имен ден на семейство КикиНики-та! Да сте здрави и много, много щастливи с нарастващото си семейство!

Сладуранче, честит празник и на твоя малък Ники! Да прославя името си за радост на мама и тате! Честита месечинка на пораснал Шошко! Ама как бързо растът тези дечица

Фивче, честит професионален празник! Желая ти цялото щастие на света!  bouquet
и от мен една почерпка за РД на майчето ми

# 57
Леле колко много празнуващи днес :
Честита месечинка на пораснал Шошко !Все така да расте и да радва мама!-
Лили ,Исе- живи и здрави да бъдат и вашите мами и да помагат за по още едно внуче!
Фивче и на теб честит празник  Hug!

# 58
  • Варна
Честит имен ден на всички празнуващи  Hug На семейство КикиНики специални пожелания за много здраве и семейно щастие  Hug Ники, притесних се от последния ти пост, снощи не можах да те чуя, стискам палци всичко да наред.

Благодаря ви за пожеланията, нашия банкерски празник беше снощи. Традиция е да се събира целия североизточен регион, но този път организацията беше много по-добра от други години и се получи доста пищен банкет.
Коледното чудо няма да ме посети този месец, на всички разочаровани - продължавайте да стискате палци  Mr. Green Wink Heart Eyes

# 59
Лили, Исе, да са ви живи и здрави майчиците, още много години да се радват на вас, на внуци и правнуци

Общи условия

Активация на акаунт