През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 758
  • 324
  •   1
Отговори
# 30
Ники, честит рожден ден. Бъди здрава и нека домът ви е изпълнен с топлина, хармония и смях. Пожелавам ти много подаръци и безброй приятни изненади на днешния ти празник.
Наздраве със сокче!

# 31
Ники newsm59 newsm59 newsm59 от сърце ти пожелавам много здраве, много щастие и много късмет, и най-хубавия подарък през май

# 32
-Ники от сърце ти желая всичко,което е написано на картичката!Весел празник мила

# 33
Ники, здрава, щастлива, цяла, обичана, обичаща с късмет през тази година от живота си бъди! Преследвай по стрелчески целите си!   Heart Eyes  bouquet
СветлеHug.
На Фивчето специално  Praynig за сбъдване на мечтата и щастието й!  Heart Eyes
Хрисе, Зори, дано този месец ви донесе радост и да компенсирате лошотиите на предния.  Hug
Нефче, дано с обето на Шоко всичко да бъде наред.  Praynig

# 34
                 Честит рожден ден и от мен  Ники !
  Желая ти от сърце да си здрава, обичана и обичаща  съпруга и мама! Всичко най-добро!

# 35
честит рожден ден Ники ,пожелавам ти много здраве и късмет за теб и цялото ти семейство .днес моето момиче става на цели 19 години
,да ми е живо и здраво детето ,преди 19 години на този ден плаках от щастие а нямах 17 години винаги за мен децата са били най хубавото нещо на света . Hug Hug Hug

# 36
  kroelahai,честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава дъщерята и  да те радва много!

# 37
 Мерси, мили мои. Черпя ви с личното ми вчерашно творение, ама нямам време да го намалявам и затова с линк, по аборигенския начин,съжалявам...
http://kikiniki.snimka.bg/cooking/gotvarski-eksperimenti.187775.16246633

Ако знаете в какво приключение се вкарах, всичко ще ви разкажа, само да мине... И всичко от наивност и глупост. Стискайте ми палци! /само да не притесня някой,всички сме здрави, пу-пу,това е най-важното Laughing/

kroelahai, да ти е жива и здрава щерката! Голяма е вече, цели 19 години!! Сигурно вече сте си като сестрички:)

# 38
kroelahai, честит празник и честит рожден ден на твоята пораснала госпожица!    bouquet
Ники, много вкусна торта изглежда и страшно красива! Ще ти даде ли сърце да я ядете?  Simple Smile  chef (дано да минава безпроблемно това нещо, в което си се вкарала)  fingerscrossed
Пропуснах преди Весенцето. Весе, хайде поне тези празници да са различни и здрави при вас!
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 39
Ники, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива, най щастливата жена и мама   bouquet Hug

kroelahai, да ти е жива и здрава порасналата принцеса!

# 40
  • София
kroelahai,да ти е жива и здрава дъщеричката!  bouquet

# 41
  • София
ЧРД, Ники! Да си здрава , щастлива и мнооого спокойна , за да може малък бебо после да е спокоен.
Да си много обичана и винаги обградена от любими хора.

# 42
Пожелавам на всички ни много много щастлив месец, изпълнен само с хубави новини  Hug
Ники, честит рожден ден   bouquet Много здраве и щастие, и най-хубавия подарък през май!
Фивче, на теб специално   fingerscrossed през този месец  Grinning
Аз да се оплача, моята Дара не е яла вече цяла седмица почти нищо, и в резултат е отслабнала, вече е под 7-те кила дето толкова им се радвах  Cry Утре ще я водим на гастроентеролог, дано всичко е наред  Praynig

# 43
kroelahai, да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва.

Ники, да минава и да заминава. Ама нали знаеш щом всички сте здрави, всичко друго е не чак толкова важно.
Иначе някой питаше как се процедира при закриване на фирма, ами закона ме пази само до изтичане на 410-те дни, след това ако няма къде да те назначат на трудов договор - гориш. Добре че аз си намерих такова място, защото нали знаете, че никой няма да назначи някой непознат за 1 ден и после да му пусне документите за 1 година майчинство.
Днес съм решила да вадя Коледните украси, да видим как ще ги приеме Шошко.
Хайде хубав ден на всички.

# 44
Ники, честит рожден ден! Да си здрава, обичана и много щастлива! Да караш по-спокойна бременност и през тази година от живота си да сбъднеш всички свои мечти!   bouquet

Kroelahi, да ти е жива и здрава порасналата дъщеричка и някой ден да те направи щастлива млада баба    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт