През ДЕКЕМВРИ нека да има обич в душата, огън в камината, здраве в телата

• 26 758
  • 324
  •   1
Отговори
# 15

На всички ви пожелавам от сърце един прекрасен Декември-с много топлина и любов,с вълшебна и сбъдваща мечтите Коледа,с много спокойствие и весели дни,с посрещане на една очаквана,късметлийска година!

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 18:32 от AMORE

# 16
  • София
Никинце, честито миличка!  Hug
Пожелавам  ти безпроблемна бременност и прекрасен син завършек! Heart Eyes
Много здраве, обич, щастие, топлина и всичко, което ни кара да тръпнем, вълнуваме, копнеем и чувстваме изпълнени и живи ви пожелавам, мили момичета! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 17
Ритко, полага ми се малко почивка.  Иначе някой ден може и да може.  Mr. Green Ама има ли връзка между пускането на темите и бременеето. Сега да не взема да забренея само ,щото съм пуснала тема. Пък после кво ще обяснявнам на Митко? Че от форума  е детето.

Хубаво ми е да видя разписали се тук мами, дето отдавна не са го правили.

# 18
Хайде да ни е честита новата тема, и новия месец да е изпълнен с хубави емоции и хубави неща да се случват на всички ни.

Аз дори съм пропуснала че вече е нов месец..... Вчера бяхме на консултация, моето маймунче вече е 8850 гр. и 72 см. Имам си обаче и едно притеснение, оченцето на което му беше запушен слъзния канал от няколко дена след сън, точно където е каналчето е надуто и зачервено. Записахме час за другата сряда за очен лекар, дано не се е запушило пак... ще лудна вече тъкмо се успокоя и се появява нещо ново.
Ами оплаках ви се, сега остава да чакам срядата.
И за капак на всичко шефа ми реши да ликвидира фирмата, т.е. оставам без работа. Добре че виждах накъде отиват нещата и си намерих вариант февруари месец да ме назначат в една фирма за един ден и после да ми пуснат документите за майчинството до навършване на 2 год. Ама това все пак е бял кахър, важното е да сме здрави.

# 19
  • София
Добър ден и от мен. Аз се върнах преди малко от лекар, с бебка всичко е наред, продължава да си е бебка, не и е порастнала пишка.
Светле, почини си някоя друга година и после пак, няма да ми се разсейваш я. А, що се отнася до мен, ако се навия на друго дете,
то ще го правя след години Ж и З.
Хубав ден и много гуш.
Нефертити , хубаво е че си намерила вариант да ти продължат майчинството. Дано малкия да е добре и да не се е запушил пак слъзния канал, че предполагам колко ти е гадно, като се сетя на Весела и Емо какво им беше. А исках да питам , като се ликвидира дадена фирма, какво се случва с жените , които са в майчинство, не са ли длъжни по някакъв начин да се съобразят и да уредят нещата в полза на майката? Не, че бременните и вече родилите не тежат на всеки работодател.  #Crazy

# 20
Добър ден и от мен. Аз се върнах преди малко от лекар, с бебка всичко е наред, продължава да си е бебка, не и е порастнала пишка.

Не е ли?  Joy На третото дете ще да е!
А за питанката ти за майчинството не съм наясно. Може би Нефчето ще каже, ама все си мисля, че е редно да не бъдат засегнати интересите на майката от ликвидацията на фирмата.

Нефче, дано не е нещо сериозно. Искрено ти съчувствам. А относно това,че тъкмо се успокоиш за едно и се появява друго и при мен е така напоследък. Дано Новата година ни донесе повечко спокойствие и късмет.

Да се оплача и аз. Даренцето е с потвърдена от двама зъболекари меланодонтия. Неприятна работа. Засяга само млечните зъби. Разяжда ги един вид. Лошото е, че обикновено обхваща много зъби, не само един. И че ако стигне до корените е кофти. Хубавото е,че няма да засегне развитието на постоянните зъби. И че докато не стигне до корените не го боли. Ми много ми е криво. Той се побърка онзи ден в зъболекарските кабинети. Така пищя мъничкото ми. Искам да благодаря на Ники за огромната подкрепа и помощ, които ми оказа като разбрах за проблема.  Hug Можете да си представите какво настроение имам за празници.  Confused Знам, че не е нещо супер страшно, ама пак ми е криво.

# 21
  • Sofia
http://prepressbg.files.wordpress.com/2008/12/koledna-banitsa_index-mouseover.jpg

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 06:35 от Хера

# 22
  • София, "Младост 3"
Мили момичета, с вас сме от години заедно и сте ми много скъпи.
Знам, че ако някой иска да чете - ще чете и без подкана, но тъй като няма да се обидите и да ви "подканя" да прочетете нещо, ще ви дам този линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412943.75;topicseen
Една прекрасна борбена жена!

Аз минавам да ви кажа  Hug гууш и да ви пожелаяяя яприятно очакване на Коледа
и нека тази коледа сбъдне много мечти и донесе много усмивки

# 23
Здравейте момичета ,
записвам се в новата ни тема с надеждата че ни предстои един прекрасен месец изпълнен само с хубави преживявания Praynig
За нашето семейство ноември месец беше един малък Ад, започна се с разболяването на малката точно на рождения ми ден , след това на годишнината от сватбата ни мен ме хвана една ужасна гнойна ангина , не можех да стана от леглото 5 дена , бях с 40 градуса Т , още не бях оздравяла напълно и съпруга ми го приеха по спешност в болницата с доста сериозна диагноза , три дни съм била до леглото му и само се молех всичко да свърши и да се оправи, слава Бог за сега е добре , вече си е в къщи и тези дни ще ходи да му махат шевовете.
Е оплаках ви се , поне ми олекна малко , не знам от къде се взе тази черна серия при нас , дано всичко е отминало Praynig Идват толкова прекрасни празници , а на мен хич не ми е коледно , не ми се празнува , не ми се украсява , но трябва да го направя поне заради Цвети.

Ники , прочетох новината , ако знаеш само как се радвам за теб , струва ми се че беше едва вчера , когато намерих този форум , и вас самите тук , ти , Боряна и Аничка точно в този период бременеехте заедно , спомням си трепетите и очакванията ви , и онази твоя прекрасна лентичка с цветната гъсеница , колко настроение само ми вдъхваше......... а сега ето че малката Бела е вече факт , че и кака ще става , прекрасно е .

# 24
  • София
Хриска,наистина кофти серия при вас,дано вече всичко да е наред!

И при нас Ноември беше ужас,нищо че аз ,мъжът ми и баща ми бяхме рожденници.Жорето беше болен,свекъра получи инфаркт на рожденият ми де,а чичото и бабата на мъжът ми получиха инсулт.Изобщо от всякъде красоти. Sad

# 25
Ех ,момичета  дано черните мигове свършат и Ви  предстои един прекрасен празничен месец!

# 26
НИКИ, Честит рожден ден!
Бъди все така усмихната и готина и най-добрата мама на кака Бела и малчо Simple Smile Бъди здрава, бъди щастлива.

# 27
  • Sofia
Честит Рожден Ден и от мен, мила КикиНики!!!  Party  Весело празнуване ти желая!  Party
Бъди крепко здрава и неописуемо щастлива!  Hug Заобиколена с много любов!  Heart Eyes Всичко най-хубаво и добро!   bouquet

# 28
  • София
Честит празни ,Ники - много здраве,щастие и любов ти желая!

# 29
Изпреварили са ме.  Grinning

Никинце, Честит Рожден Ден, другарче мило! Бъди жива, здрава, все така чаровна и излъчваща спокойствие, все така отдадена на смейството си и все така прекрасен приятел! Радвай се на обичта на всички онези, които ти самата обичаш. Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт