Отговори
# 15
Е, иска да спаси мама...да и върне жеста  Twisted Evil
Че му осигури компания Макароне...

Не мога да повярвам,че ще похваля Брукасита.    Shocked  Ама не може да й се отрече,много е точна и премерена в думите и действията си.    Peace
А Ничо :"Обичам те и бих направил всичко за теб,ама не и това!"   - защото обичам маминка повече...    Joy Joy
Какви са тия женчовци в Щатите ,бе...един не може да живее без мама да му диша във врата...

И Ерик ме изкефи тотално днес... "Всеки иска да ме управлява!"   и си взе конячето да се успокои!   Laughing
И Стефани беше много точна...как й каза всичко на Джакиту...не знам за вас,ама за мен точно Джакиту си е баш луда за връзване!
А и мен ако някоя ме награби така,както Джакито награби Стефка,не само ще я отблъсна,ами и по-лоши работи ще й се случат...Още ,когато беше отишла в къщата на Тейлър да се разправя, бих я хванала за проскубаната косица и два шута в гъза!

# 16

А и мен ако някоя ме награби така,както Джакито награби Стефка,не само ще я отблъсна,ами и по-лоши работи ще й се случат...Още ,когато беше отишла в къщата на Тейлър да се разправя, бих я хванала за проскубаната косица и два шута в гъза!

smile3521

# 17
Е, иска да спаси мама...да и върне жеста  Twisted Evil
Че му осигури компания Макароне...

Не мога да повярвам,че ще похваля Брукасита.    Shocked  Ама не може да й се отрече,много е точна и премерена в думите и действията си.    Peace
А Ничо :"Обичам те и бих направил всичко за теб,ама не и това!"   - защото обичам маминка повече...    Joy Joy
Какви са тия женчовци в Щатите ,бе...един не може да живее без мама да му диша във врата...

И Ерик ме изкефи тотално днес... "Всеки иска да ме управлява!"   и си взе конячето да се успокои!   Laughing
И Стефани беше много точна...как й каза всичко на Джакиту...не знам за вас,ама за мен точно Джакиту си е баш луда за връзване!

А аз немога да повярвам , как се съгласявам на 100% с теб / с този ти пост /.
Само с едно уточнение - аз харесвам Джакито като образ, но това не пречи , да не одобрявам действията й.
Забравих да ти пратя букетче.   bouquet

# 18
  • На един клон
Пуууу,било е интересно,а аз пържих бухти...
   bouquet   Mr. Green

# 19
  • София
   bouquet   Mr. Green

Това беше подло! Crossing Arms

# 20
Краси, напълно съм съгласна с преценките ти   bouquet

Тоя Шейн много ме дразни  Sick

# 21
  • в моя свят
Запис   bouquet

# 22
   bouquet   Mr. Green

Много вкусен "запис"  Grinning  bouquet

# 23
Мацки, днешната серийка я изпуснах, някой да преразкаже?

# 24
Набързо днешния епизод тук за вас в бяло и изчезвам по магазините преди снега да е затрупал всичко, а после ще си дочитам темата  Laughing
За новите лица в темата, а и онези които ми писаха бележки - живея в чужбина и моите епизоди са в бъдещето спрямо тези в България, пиша ги защото няколко човека ме помолиха, а са в бяло, защото не всеки иска да знае какво става след време Simple Smile

Брук, Рич и Тейлър в една стая се карат, че Брук била извадила думите на Тейлър от контекста.
Брук иска да говори с Тейлър насаме.
Ерик обикаля кабинета си замислен и говори на една рисунка с булчинската рокля на Дона.
Дона си припомня разговорите с Пам с насълзени очи.
Всички във Форестър се радват, че Ерик се е върнал на работа.
Брук обвинява Тейлър, че иска да й открадне Рич.
Брук и Рич са се карали и Тейлър е свидетел на караниците им като изказва съмнение, че всичко ще е наред.
Оуен иска да намери Пам и да реши проблема с нея, Стефани идва у тях да говори с Дона насаме.
Стефани иска да чуе истината дали Дона наистина е зарязала Ерик или само си играе игрички.
Тейлър обвинява Брук, че използва Джак да стои близо до Ник.
Тейлър казва на Брук да подкрепя Рич и да се държи като госпожа Рич Форестър щом ще се женят, а не да го доминира.
Брук казва на Тейлър, че Джак не е нейна работа, Тейлър избухва, че е нейна работа, защото е износила детето и му е дала живот.
Тейлър казва, че е отстъпила бебето на Брук, за да расте в стабилен дом, а не за да бъде използвано от Брук да се домогва до Ник.
Дона гони Стефани, а Стефани на вратата казва: Довиждане, Дона, надявам се да не се видим никога повече.
Тейлър казва на Брук, че това, че го е дала на Брук да го гледа не значи, че не го обича и не й пука какво става с детето и че ще я наблюдава.
Рич се връща и иска да говори насаме с Тейлър, а Брук не харесва идеята от страх, че Тейлър ще го разубеди да не се жени за нея, но след молбата на Рич изчезва от стаята.
Оуен вика Стефани да й обясни истината защо Дона е оставила Ерик и казва, че е заради Пам.
Пам се обажда на Дона и я наблюдава с един бинокъл и й казва, че Стефани се е върнала у тях и тя трябва да реши проблема.
Стефани разбира цялата истина и осъзнава, че лудата й сестра е опасност за Ерик, докато Дона плаче обяснявайки.
Рич казва много хубави думи на Тейлър за нея като майка и за решенията, които е взела, че й се възхищава и т.н.
Тейлър вече не е убедена, че най-доброто за Джак е да живее с Брук и Рич, заради Ник, че стават трима.
Според Тейлър най-доброто за Джак е да расте само с Ник и Брук, които са му родители.
Рич пита: Ами аз?
Тейлър казва: Може би ти трябва да си с мен.
Целувка и край на епизода.

# 25
Щастлива, благодаря за преразказа!   bouquet

Виждам,че и в бъдещите серии Брук си е влязла в образа на натегачка  Crazy

Не се и съмнявам,че вчера си взела изпита с отлична оценка  Heart Eyes

# 26
Цитат
Рич пита: Ами аз?
Тейлър казва: Може би ти трябва да си с мен.

А Рич,както винаги не знае къде и с кого трябва да е!   Joy
Защо ли мама Стефка  е пропуснала да му каже?    Mr. Green   

# 27
Щастлива , благодаря ти за преразказа.   bouquet

След последното прочетено - казаното и извършеното , защо ли си мисля , че друга е натегачката  newsm78

# 28
  • София
След последното прочетено - казаното и извършеното , защо ли си мисля , че друга е натегачката  newsm78

Щото си умно момиче   bouquet

# 29
Щастлива, в тези серии Брук знае ли с кого иска да е?  Mr. Green Или ако е възможно и с двамата?  Grinning Не случайно Рич се чуди къде е в картинката  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт