Отговори
# 60
Тази Фийби...толкова е слабоумна...Пъхнала си главата в устата на лъва и казва "Аз мога и сама да се справя"... ooooh! ooooh!

Уф, тоз` все наврян да я целува...Отврат! Sick

# 61
Знаете ли защо тази сутрин няма да дават ДиК по канал 1? Една сутрин ми остана време да го гледам... Confused

# 62
Филмът тече в момента. Grinning

# 63
  • София
Знаете ли защо тази сутрин няма да дават ДиК по канал 1? Една сутрин ми остана време да го гледам... Confused

Защо? В момента го дават!

На 2+2  или на 3+3 са били  в конкретния случай? Joy

Не мога да кажа с категоричност - но не разбирам защо Форестър няма да застанат зад Стефани, както застанаха зад Тейлър  Shocked

Браво на ХТ, за смелостта да се появи почти без грим на сцените в затвора!

# 64
Бриджет да не е изгубила бебето вече?! Rolling Eyes Милата  Sad

# 65
Добро утро   bouquet

Нещо много задушевна атмосферата във форума вчера и днес   Joy
И аз си милсех, че ХТ е много красива с малко грим, много ми харесва. Не е нужно да имаш смелост, за да се покажеш без грим, когато си красива жена и цял живот си била красавица  Naughty
Брех, значи все пак Тейлър била уважаван психиатър  Crazy
Ееех, жал ме е за Бриджит, толкова иска да има свое дете  Cry
69, стига с тез ретро снимки на Брукасита, дето банския й е толкова изрязан отсрани, че чак до мишниците й стига  hahaha

# 66
  • Разпиляна във въображението
Браво на ХТ, за смелостта да се появи почти без грим на сцените в затвора!

Когато я дават отдалеч изглежда добре Peace

Сега пък една чаша вино, аман от сценаристите Shocked

Тейлър има рипутация, друго е какви ги върши с пациентите си Peace

# 67
Обвинението и защитата в съда повтарят  нашите думи тук, на двата отбора... Joy

# 68
  • София
Бриджет да не е изгубила бебето вече?! Rolling Eyes Милата  Sad

Да  Cry

Обаче Сторм е голям манипулатор! Понеже няма проба за алкохол, защото обвиняемата избяга - може да каже за 1 чаша вино, докато всички видяхме празната бутилка и чухме какво каза Т, че е била пияна! И видяхме, че Дарла не падна назад, а настрани - значи ли това, че свидетелят е ненадежден?

И аз си милсех, че ХТ е много красива с малко грим, много ми харесва. Не е нужно да имаш смелост, за да се покажеш без грим, когато си красива жена и цял живот си била красавица  Naughty

Хахахаххааа...сигурно затова само в две истории досега се е появявала така (понеже обратното би било смешно) - иначе и сутрин след стване е с три кила по лицето...без грим трудно би я нарекъл някой красавица  Twisted Evil Сега с грим изглежда ОК, отдалече!

Хахахаха, прокурорката е добра!

Абе Шейн не каза ли на Тейлър почти веднага, че е видял инцидента?

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 10:55 от Lana

# 69
  • Разпиляна във въображението
Тя си помисли, че говори за нея и Торн Peace

# 70
69, стига с тез ретро снимки на Брукасита, дето банския й е толкова изрязан отсрани, че чак до мишниците й стига  hahaha

защо да стига , на мен ми харесват.  Peace

Форестър , благодарско отново! Hug

# 71
И видяхме, че Дарла не падна назад, а настрани - значи ли това, че свидетелят е ненадежден?

Според мен Дарла изхвърча точно назад. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 11:06 от Logan

# 72

Хахахаххааа...сигурно затова само в две истории досега се е появявала така (понеже обратното би било смешно) - иначе и сутрин след стване е с три кила по лицето...без грим трудно би я нарекъл някой красавица  Twisted Evil Сега с грим изглежда ОК, отдалече!

Няма значение колко пъти се е появявала без грим  Naughty
Важното е, че когато се появи без грим пак е красива. Освен това като излиза от басейна да не се пудри преди това  Naughty
Красива е и то много, на мен даже без грим ми харесва повече

# 73
Защото в случая Брук защитава твоята любимка и вие рекохте да я похвалите Crossing Arms
Аз пък в този случай не съм съгласен с нея Naughty Дъртата я мачка цял живот,а тя сега я защитава,което ми граничи с простотия
Лелеее,наричаш Брук проста?    Shocked
Че и ние ,дето не я обичаме ,не сме я наричали така,бе...
Ама че фен Брукин се извъди!    Joy

# 74
  • София

Няма значение колко пъти се е появявала без грим  Naughty
Важното е, че когато се появи без грим пак е красива. Освен това като излиза от басейна да не се пудри преди това  Naughty
Красива е и то много, на мен даже без грим ми харесва повече

На вкус и на цвет - нали знаеш...Всъщност не го казах, за да се втурнеш да ми обясняваш колко е красива. Похвалих я жената, няма нужда от адвокат  Peace

И видяхме, че Дарла не падна назад, а настрани - значи ли това, че свидетелят е ненадежден?

Според мен Дарла изхвърча точно назад. Rolling Eyes

Ама се лепна фронтaлно на стъклото...няма как да е изхвърчала назад  newsm78

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 11:18 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт