Отговори
# 105
Надявам се,че нашата ползотворна дискуския с Ненннка и краси.мира е била полезна на читателите Mr. Green

Най-накрая се образовах сексуално  Joy

# 106
Надявам се,че нашата ползотворна дискуския с Ненннка и краси.мира е била полезна на читателите Mr. Green

Най-накрая се образовах сексуално  Joy

Брукатака, друго си е спец като Фена да погледне една жена и още от пръв поглед да отсече компетентно, тя аджаба спала ли е с мъж или не  hahaha

# 107
Ти пък можеш ли да напишеш 1 изречение,без да използуваш "аджаба"

# 108
Ти пък можеш ли да напишеш 1 изречение,без да използуваш "аджаба"

А ти можеш ли да напишеш един пост, без да изпозастреляш де що събеседник има из форума?
Вместо да мрънкаш, пробвай да я преведеш на френски, Колега  Crazy

# 109
Колега,не знам как е "аджаба" на френски,ама знам как е "мигар" Crazy
А ти не знаеш,засенчвам те Mr. Green
/и наистина познавам кога една жена я сърби и кога не Crazy/ Crazy  bouquet

# 110
В света на ДиК никое момиче от "добро" семейство не е правило секс преди 18, Фийби едва ли е изключение  Naughty Например Кейтлин изчакваше, Бриджит също преди Дикън не беше правила и той благоразумно я дочака до 18 и рожден ден. А сестрата на Карълайн, която се появи впоследствие беше устискала до 29-тия РД  Mr. Green
Но това са "добрите" деца във филма. За Амбър например не ми се вярва да е било така  Wink

Размисъла ми дали Шейн е влюбен или алчен обаче намери отговор след днешната седмица. Нито едното, нито другото, човека е обзет от някаква маниакална психоза, иначе защо ще прави това със снимките  newsm78 Тейлър да излиза от затвора и да го освидетелства!  Crazy

Форестър, куче което лае не хапе  Wink  Хайде не се пиши голям разбирач  smile3534

# 111

/и наистина познавам кога една жена я сърби и кога не Crazy/ Crazy  bouquet

Момичетааааа, пазете се, Фена ще ни разконспирира всички на коя какво й се иска Crazy

Пухи, коя не е правила секс до 29 години, Кейти ли (не ми се вярва да е Донка) #Crazy
Иначе и според мен Шейн не е точно влюбен, а направо вманиачен, което си е болестно състояние  Sick

# 112
Иначе и според мен Шейн не е точно влюбен, а направо вманиачен, което си е болестно състояние  Sick
Чак пък вманиачен newsm78 Винаги ще излезе някоя по-руса и с по-зелени очи Crazy и най-вече по-земна, Crazy
Тая не е незаменима #2gunfire

# 113
Чак пък вманиачен newsm78 Винаги ще излезе някоя по-руса и с по-зелени очи Crazy и най-вече по-земна, Crazy
Тая не е незаменима #2gunfire

А тез снимки какво друго ще да значат? Надали иска да учи с нея уроците  Joy
За по-русите и по-зеленооките ти ще кажеш, нали забрави Брук, щом видя коня Донка  hahaha
(което е твърде необяснимо за мен)

# 114
Пухи, коя не е правила секс до 29 години, Кейти ли (не ми се вярва да е Донка) #Crazy

Сестрата на Карълайн, не сестрата на Брук  Simple Smile  Не си спомням как и беше името, но нали се появи след смъртта на Карълайн и пое издаването на някакво модно списание. Имаха връзка с Торн и той и беше първия. Жалко че така зарязват някои герои без да изяснят  какво се случва с тях...  Confused

# 115
За по-русите и по-зеленооките ти ще кажеш, нали забрави Брук, щом видя коня Донка  hahaha
Как ще съм я забравил #2gunfire Брук е моята страст и винаги ще е първа в сърцето ми Crazy

# 116
Как Форестър ще  е забравил Брук? Я какви хубави снимки слага напоследък, личи си коя му е любимка  Wink
И между другото не разбрах защо някои хора критикуват облеклото на тези снимки, на мен пък ми харесва, защото ме връща назад във времето по отношение на дрехи и прическа. Особено първата рокличка, дето някой я оприличи на нощница много ми допадна.  Grinning
Форестър, продължавай в същия дух  Hug

# 117
За по-русите и по-зеленооките ти ще кажеш, нали забрави Брук, щом видя коня Донка  hahaha
Как ще съм я забравил #2gunfire Брук е моята страст и винаги ще е първа в сърцето ми Crazy

А на Донка, коя част от сърцето си си й отредил?  Crazy

Еех, Пухи, че ти била ли си родена тогава, когато Брук  ходеше с роклички, тип нощнички?  Grinning

# 118

Като стане на 70 години ще ти го припомня, че тя е твоята страст  hahaha hahaha hahaha

Пухи, Карън се казваше сестрата на Каралайн  Peace
Сега се сещам и аз, че тя беше скромно момиче от малко градче

# 119

Като стане на 70 години ще ти го припомня, че тя е твоята страст  hahaha hahaha hahaha

Пухи, Карън се казваше сестрата на Каралайн  Peace
Сега се сещам и аз, че тя беше скромно момиче от малко градче

Къде се дяна тая Карън? И Бил Спенсър само го споменават... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт