Отговори
# 660
Да не забравяме коя овца цял сериал върти опашка пред вълците Форестър (в последстие и Макароне)  Crazy
Ела вълчо изяш ме баш на Брукасита приляга  Mr. Green

# 661
Забравих да напиша, че има и баща...  Joy  Храбрият стар шивач, който е разделен на три - девет десети на маминка и една десета за Брук и Тейлър, да си я поделят както могат  Whistling  За дъщерите какво остава?  Crazy 

Зеро.  newsm62

Да не забравяме коя овца цял сериал върти опашка пред вълците Форестър (в последстие и Макароне)  Crazy
Ела вълчо изяш ме баш на Брукасита приляга  Mr. Green

Няма да ни оставят да забравим, че с жално блеене Т. след 20 годишен брак разбира, че и извън оградата на кошарата имало свят. А вълците ще са същите май- май: братът на Храбрият Шивач- Шивач В Сянка, в комплект с Маронският син  в недалечното бъдеще  /опа!  Crazy /.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 12:07 от Logan

# 662
Жално блееше Брукасита, когато Ричо я изрита от тяхната уж обща кошарка (барабар с малкото агънце) и я прати да блее на НичУ

# 663
По същите пасища ще подскача и новооткрилата себе си УФТСЪ, и същата трева ще пасе. Mr. Green

# 664
То остана ли нещо за пасане след набезите на баш овцата  Mr. Green

# 665

Има, има, ливадите са много в този филм...  Joy  И всякоя (без разлика от фамилна принадлежност) вик "Ела, оФцО, изяж ме!"  rotfImbo

# 666
Абе те хубаво записват от БНТ, но винаги първите 10-15 минути от епизода ги няма. Не знам как нагласят да записват, сигурно от 10:30. Laughing

# 667

И да има неопасани полянки, новите попълнения в стадото ще покажат тотална липса на въображение, подтичвайки по вече отъпкани  пътечки, със следи от чужди копитца по тях. Сигурно така е по- лесно, знам ли. Mr. Green

Трябва да пуснем запитване и оплакване до БНТ. Ами така де.  Crossing Arms  Един човек се е хванал да записва сериите, пък те пускат сериала с 15 минути по- рано. Амаха.  Crossing Arms Joy

# 668

Аз отивам на Коледен купон!
Спора-в понеделник.
Желая на всички ви спокоен уикенд...и дано навали малко сняг.Липсва ми вече!

Добър ден!  Heart Eyes

Краси ни пожела сняг, ето имаме си вече  Nature Snowman Краси, надявам се,че си изкарала страхотно на купона  Peace
Фена, както винаги е абсолютно заблуден  Mr. Green
А двете дъщери на ХТ поне малко да бяха наследили от красотата на майка си

Марси,   bouquet сериите във vbox-a днес ги има утре ги няма, а твоите преразкази радват всички нас, така че не се поддавай на ненужни провокации  Hug

# 669
И да има неопасани полянки, новите попълнения в стадото ще покажат тотална липса на въображение, подтичвайки по вече отъпкани  пътечки, със следи от чужди копитца по тях. Сигурно така е по- лесно, знам ли. Mr. Green

Явно и с отъпкването не се е справила добре, та ще се налага друг да й довърши работата  Crazy

# 670
Явно и с отъпкването не се е справила добре, та ще се налага друг да й довърши работата  Crazy

Именно.  В трето действие на дръзко- красивата пиеса иззад кулисите неочаквано дочуваме тихия тропот на Баш УФСЪТЪ, който се усилва все повече и повече....И ето я и нея!  newsm18  Влетява на сцената, държейки сценария зад гърба си /да не пропусне някой, нали.../за да покаже как всъщност трябва да се опасат все още щръкналите треви. Който го може- го може.  Трябва да покаже колко е добра в това, в което друга беше спрягана от публиката за отличничка. Mr. Green Иии...тук вадим медала за заслуги " Как да доопасем това, което другия преди нас е оставил" и закичваме победителката. А тя гледа гордо, неосъзнавайки, че е опасла остатъци. Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 13:47 от Logan

# 671
Баш овцата на сериала определно е Брукасита, Тейлър може само да мечтае за това звание, ама няма ... Брук държи титлата и не я пуска   Mr. Green
Найна си е пък, толкоз години я е носила, няма на края на сериала да я изтърве, "амаха"  Crazy
Разбира се баш овцата не е нужно да държи сценарий зад гърба си, като си забрави репликите ще блее тъжно и ще пророни някоя сълза от лявото око, та ще й бъде простено

# 672
  • В средата на времето
Влизам и чета за някакви овци и не стоплям нещо Grinning..ще да се обсъжда някакво предаване, тип "На селото и животните- с любов" Mr. Green  Wink

# 673
Брук държи титлата и не я пуска   Mr. Green
Найна си е пък..

Колко лесно било да получиш титла, след като

Явно и с отъпкването не се е справила добре, та ще се налага друг да й довърши работата  Crazy

Mr. Green

Изи, това е предаването "Кой е по- по- най"   Joy  bouquet
Уж едната била "Най" и държала първенството, а се налагало другата да довършва след нея. Та има неточности в програмата май. Crazy

Откъм словесни еквилибристики- толкова от мен.
Приятен уикенд ви желая, а на незаснежените- сняг   bouquet

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 14:06 от Logan

# 674
Програмата си е много точна даже
Това, че едната не се е справила идеално добре, не значи, че не се е справила най-добре от всички наоколо  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт