Фотография #42

• 35 265
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Аз за първи път измайсторих туту  за децата:lol: в няколко цвята, не се получи точно това което исках, но пак е нещо, намирането на тюл също се оказа доста трудна задача и сега отивам да правя снимки Wink ако се получи нещо ще показвам, днес е доста мрачно Cry

# 106
Ели, защо се мориш, тя Бухти ги продава Simple Smile

Иначе освен 50-ката, с която си снимам мисля и това да си купя http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=17&ca … nal#slides-pane-0 Но ако не продам нещо няма как да стане на този етап, че съм по майчинство Mr. Green

# 107
Линда, страхотен ти е сайтът! Поздравления! Hug
Този проект Help-portrait звучи интересно, само не разбирам как точно им помага на хората Thinking... сега ще чета сайта. Доколкото успях да разбера инициативата е за 12ти декември. Ако искате да участваме?... Може да отидем в някой дом за сираци или възрастни хора...

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 10:44 от Асол

# 108
хорааа, някой да ми каже мога ли и как да си подреждам фаворитите във фликът и най-важното- мога ли да трия???

# 109
Джали, мисля, че не можеш да ги подреждаш. Нареждат се по реда на харесването. Можеш да ги махаш, обаче. Отваряш снимката, и цъкаш на звездичката.

# 110
oх, Лоис, Господ да те поживи, изцъклих се от снощи да гледам къде има таква опция, и не че е чак толкова важно, но някой път съм кликвала вместо на бележките  на добавянето на фаворити и исках да ги изчистя тия снимки!

# 111
Момичета, благодаря ви за коментарите към моите снимки  Hug Не зная колко са добри, защото съм пристрасна, но имат голяма емоционална стойност за мен.

# 112
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Лекси, "оф- камера"  ще рече да я сложиш на стативче и да я управляваш дистанционно Peace

# 113
  • Все на втория етаж
Аз имам един въпрос, какво мислите за Olympus E-420 ?
Нищо не разбирам от апарати, а искам да си сменя сегашния Канон, който е любителски и не ми харесва нещо. Не ми се ще да се хвърлям на нещо много скъпо обаче, защото хич не съм разбирач и като начало, ми трябва нещо, с което да се уча и свиквам. В Метро е 890 лв. в комплект с 2 батерии и 2 обектива 14- 42 мм и 40 - 150 мм.

Има и един Канон, много хубав предполагам, но е 1600 лв. и на този етап няма смисъл да купувам толкова скъп.

И също така този Olympus или Канон С3 е по- добър вариант?

# 114
  • в гората
Мерси за милите думи!

Проектът според мен цели просто да обърнеш внимание на някой, да го зарадваш с нещо. Представете си някоя самотна майка, която няма възможност да си направи хубави снимки - мисля, че всяка жена би се зарадвала. Най-готиното е, че идеята не е нито някъде да качваш снимките, нито да ги публикуваш, просто да снимаш някой и да му ги принтнеш и да му ги дадеш.

Колкото до светките - Лекси ти с какъв апарат беше... ? Не знам защо ама ми се върти в главата, че на д40 и д60 не можеш да ползваш светкавицата (вградената) за командер, т.е не можеш да палиш другата светкавица  с вградената. Виж в упътването. Ако това е така, ще трябва да я ползваш отгоре на апарата и да я bounce-ваш, т.е да я насочваш настрани някъде и да позлваш отразената светлина, защото директно не е гот.

# 115
Мерси за милите думи!

Проектът според мен цели просто да обърнеш внимание на някой, да го зарадваш с нещо. Представете си някоя самотна майка, която няма възможност да си направи хубави снимки - мисля, че всяка жена би се зарадвала. Най-готиното е, че идеята не е нито някъде да качваш снимките, нито да ги публикуваш, просто да снимаш някой и да му ги принтнеш и да му ги дадеш.

Да, стана ми ясно. То аз на майките около мен неперкъсанто им правя снимки и те твърдят че са много щастливи  Mr. Green (не съм спечелила и лев с фотография Mr. Green) Въпросът е не искате ли верно да се организираме и да идем някъде да снимаме?

# 116
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
При Никон май само в средния и високия клас камери вградената светкавица може да управлява външната.

# 117
страхотна инициатива. ще ми се да бях там и да се организираме групичка да отидем да снимаме някъде. знам колко много може да означава една снимка на хартия за някои хора.  
линда, честит сайт! харесва ми! Simple Smile

# 118
  • София
не съм спечелила и лев с фотография Mr. Green) Въпросът е не искате ли верно да се организираме и да идем някъде да снимаме?

а сметна ли загубите, т.е инвестициите  Mr. Green

иначе и аз съм "за", както и ако пак се правят снимки в някой парк благотворително.Нямам много време, но веднъж в месеца бих се включвала в някаква такава инициатива.

# 119
Ели, какво има да им смятам колкото съм вложила - толкова, няма засега нищо с положителен знак  Mr. Green
В парка няма да стане, защото идеята е да се намерят хора в нужда, които да зарадваш малко и да не се чувстват забравени и нещастни покрай цялата празнична истерия през декември... а те не седят по форумите и не ходят на разходки в парка, уви. Пък и след двете благотворителни сесии, в които взех участие съм малко демотивирана защото нямах кой знае какви отзиви от родителите и не знам дали са им харесали изобщо снимките... Tired  

Общи условия

Активация на акаунт