Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
До каква степен бабите и дядовците могат да осигурят подходящо възпитание на децата?
Какво е важно при отглеждането на деца от баби и дядовци?
Какви са плюсовете и минусите на оставянето на децата при бабите и дядовците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
До каква степен бабите и дядовците могат да осигурят подходящо възпитание на децата?
-
Какво е важно при отглеждането на деца от баби и дядовци?
-
Какви са плюсовете и минусите на оставянето на децата при бабите и дядовците?
-
Какви са разликите във възпитанието между бабите и майките?
-
Какви са мненията за отглеждането на деца от бабите и дядовците и ролята им в грижите за децата?
Това и моята свеки ме убеждаваше,дори стигна до там да ми казва, че дъщеря ни ще стане едва ли не олигофрен или пък ще й се "сгъсти кръвта", защото не й давах вода със захар.Направо беше пощуряла,а е на 57 в момента и има висше образование, има поведение на пубертет и се води за интелигентна жена, чете много, но лично на нея не съм поверявала грижите на дъщеря си и дано не ми се налага и занапред. Майка ми е малко по назад с материала по отношение на новостите сега, на 50 г.е , но пък винаги се съобразява с моите и тези на мъжа ми изисквания за гледане на малката, не че и тя не ми мрънкаше за разни неща,но бързо се разубеждава и възприема. И съжалявам че е далече, ( а и все още е далеч от пенсионна възраст), иначе бих поверила малката на нейните грижи и бих се върнала на работа и нямаше да ми се налага да напускам работа, защото малката не е приета в ОДЗ и не мога да си позволя частна ясла. Бих й дала да гледа дъщеря ми, защото съм сигурна, че ще се съобразява с нас и че ще й даде много любов и нежност , както предполагам правят по голямата част от бабите и дядовците
, като махнем изключенията.
Ти явно не си от това поколение, вероятно си от следващото: "Най-голямата грешка на прехода". Описанието ти на по-възрастните от нас и критерия ти за "стар човек" дават представа за нашето поколение - възпитавано и отраснало в зората на демокрацията. И сега ние - Грешките на прехода с най-абсурдната и объркана ценностна система сме с големите претенции, че света започва от нас и от своя страна ще възпитаме нашите деца - тези, които тъпчат главите на съучениците си в писоара, разфасоват се помежду си и могат да те напсуват на пет езика