Коледни подаръци на подфорум "ГОБЛЕНИ"

• 17 323
  • 153
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Писето също си е получила подаръка, но е писала в другата тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454522.120

# 121
  • sf
Извинявам се на другарчето,но чак днес пуснах подаръкът. Изведнъж токоз много работа ни затрупа,че за малко да работим и по празниците  ooooh!
Дано го получи до сряда,ако не- след Коледа.

# 122
дано да съм аз, дано да съм  аз Praynig

# 123
  • Plovdiv
   Получих newsm44 newsm68   МАРГО,  newsm20  страхотен е ! Hug
Днес бях на работа, от вкъщи ми се обадиха за да ми кажат че имам пакет!
Едвам издържах да се прибера и ето по нощите го отворих и............. сигурно няма да мога да заспя!
Обаче утре т.е. днес ще снимам!  Наистина предизвикателство, а  и орхидеите  са ми  слабост!
Ето и снимка]
[/url]
Марго,още веднъж БЛАГОДАРЯ!  bouquet

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 08:55 от tanit

# 124
  • Варна
Радвам се, че ти е харесал и пристигна благополучно преди Коледа, че доста се бях притеснила като се забави!

# 125
  • София /Абсурдистан
tanit страхотен подарък си имаш  Peace Много са нежни тези орхидеи.
Аз пък имам проблем с разпределянето и определянето на цветовете от тази фирма ...  Confused

# 126
  • Варна
Unknown_lady ако имаш нужда от помощ и няма кой да ти помогне на място ще помагам само кажи.
Допълвам се. И на трите ти червени цвята броя на снопчетата конци са едни и същи? Аз се ориентирам по името на цвета, броя на конците и ако всичко това съвпада и имам колебания и аз гледам картинката. На големите гоблени цветовете са разделени на 3 отделни връзки и рядко слагат близки цветове в една и съща връзка. Ако искаш пиши на лични за кой гоблен имаш проблеми и ще се опитам да ти помогна.

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 16:22 от Марго

# 127
  • София /Абсурдистан
Ами не знам как да определя цветовете и карам по интуиция. Например срещу съответните знаци пише -червено, огнено червено и ярко червено. Всеки един от трите червени цвеята, взети поотделно могат да минат за червено, яркочервено и огнено червено. Озадачих се много Thinking Всеки един червен цвят от компекта поотделно отговаря и на трите критерии.  Последно - ориентирам се по цветната картинка, обаче знам, че не се прави така. Само че не знам как се прави. Съвсем се замотах.

# 128
ами аз си идвам сега за празниците в бг, ако исакте да направим една среща и го донеси гоблена, с общи усилия мисля ще се справим  Hug

# 129
  • София /Абсурдистан
ОК, аз съм за  Peace Отдавна не е имало срещичка  Simple Smile

# 130
ами остава да се разберем, като мине коледа или даже след нова година. както е удобно на другите
УРАААААА и аз си имам подарък, от Донсита  Hug
слагам картинка от сайта, тъй като гоблена е при мама, но съвсем скоро ще си го взема

# 131
Да ти е честит.Много е красив.

# 132
определено уцели в десятката Донсита   bouquet

# 133
  • Поморие
Някои от нас Дядо Коледа ги забрави , независимо че много са слушали . smile3516

# 134
  • Варна
Имам си подарък.  newsm68
Daniela ch благодаря. Не съм го видяла още - по информация по телефона е от серията Мarjolein bastin на Lanarte. Сега още повече искам да си ходя и не ми се работи, е нямам търпение да го видя. При първа възможност ще пусна снимки, но може да е чак след празниците.
На неполучилите още подаръка си стискам палци да ги получат скоро. Една част от удоволствието е именно в очакването.

Общи условия

Активация на акаунт