Коледни подаръци на подфорум "ГОБЛЕНИ"

• 17 322
  • 153
  •   1
Отговори
# 105
Получиииих, получих си и аз подаръчето.Още снощи.Благодаря на моето другарче Eminav, за чудесният подарък- красивата дневна пеперуда на "Ланарте".Толкова се зарадвах.Гоблените на "Ланарте" са ми любими.Наистина прекрасен комплект.Благодаря ти още веднъж от сърце.Имам и картичка с пожелания, разбира се  Hug

# 106
Подаръците валят.Моят също пристигна.Тази сутрин тичах до пощата да си го взема.Да си призная, снощи ми се обади didkin, да се похвали с подаръка си.Като каза, че има Пеперудата, малко и завидях, съвсем благородно.Познайте какво намерих и аз тази сутрин в пакета.
Благодаря на Spinki за доставената радост  Hug Не съм и предполагала, че мога да стана горда собственичка на тази красота.Никога не съм шила "Ланарте" , но сега.........ще го направя с голямо удоволствие.Дневната и Нощната пеперуди бяха едни от първите гоблени, които видях в нета.От тогава си мечтая за тях.Благодаря ти, мила Spinki, че сбъдна една моя мечта.

Зимното пейзажче вече е окачено в офиса ми  Heart Eyes

# 107
Unknown_lady, да си го ушиеш със здраве, преди време търсеше едни папагалчета, но така и не разбрах намерили ги, ушили ги, дано не съм се дублирала.

# 108
  • София
Най-накрая след дълго пътешествие се добрах до подаръчето си  newsm47 , още веднъж благодаря на Иваничка...
Samokovi, искрено се радвам, че ти е харесал скромния ми подарък (особено като знам как бях натикала нещата в миниатюрното пликче, което имаха в пощата.... Sad )
Искрената ти благодарност беше един от моите коледни подаръци  newsm51

# 109
  • Поморие
Момичета, подаръците са ви страхотни със здраве и наслада да ги избродирате  newsm51
Надявам се скоро дядо Коледа да мине и покрай мен  newsm17

# 110
  • гр.Добрич
sissak, много се радвам, че съм те ощастливила. Радвам се, че ти хареса, защото изборът ми не беше голям. Дървенийката е от нашия благотворителен базар.  Hug

# 111
  • София /Абсурдистан
Unknown_lady, да си го ушиеш със здраве, преди време търсеше едни папагалчета, но така и не разбрах намерили ги, ушили ги, дано не съм се дублирала.
Онези папагалчета бяха други  Simple Smile намерих ги, но не съм ги ушила, панамата им е специфична и нямам такава. Нищо не се дублира, подаръкът е страхотен, много харесвам папагали, още веднъж благодаря  Hug

# 112
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета!!! Страхотни са ви подаръците!!
didkin, sissak и аз малко ви завидях  Embarassed Embarassed Embarassed Имам ги свалени и двете пеперуди но не се осмелявам да почна.  Embarassed

# 113
  • София
didkin,  радвам се, че ти е харесал подаръка. Бях в дилема и доста време се чудех с какво да те зарадвам и по някаква случайност попаднах на пеперудата, като я видях просто прецених, че това е твоя подарък и сега, каго чета за реакцията ти не съжалявам за избора си. Мното се радвам, че Дядо Коледа ти донесе искрица радост. И до я покажеш скоро ушита  bouquet

# 114
аз пък вече нямам търпение да си имам и аз подарък

# 115
  • София
Аз пък не виждам мойто другарче да се обаждило че  е получило подарък.Ама и трудно го открих.Влиза рядко и почти не пише в темата.

# 116
е ти можеш да си провериш, дали си го е получила  Whistling

# 117
  • Атлантис, Галактика Пегас
Днес и мен посети Дядо Коледа.  Peace

Благодаря на skorpion   bouquet

# 118
ОТЧЕТ :

Списък на участниците:

1. Еминав -          получила
2. Kordelia -          получила
3. Уиуи -             получила
4. joana-d -          получила
5. Pepen -           получила
6. didkin -            получила
7. krk_kr -           получила
8. Kita99 -           получила
9. skorpion
10. тарзанка
11. Ivanichka -     получила
12. galle74
13. did_tag -        получила
14. bubitka
15. Тони Николова
16. Samokovi  -    получила
17. Yolinka -        получила
18. Zdravka79  -   получила
19. Ara_bella
20. Рися -       получила
21. Дуданка
22. Лили Проданова -   получила
23. Sunrice -         получила
24. wesi.i.gogo -    получила
25. Писето -         получила
26. tanit -            получила
27. Марго
28. sissak -            получила
29. daniela_ch
30. Дианна   -         получила
31. Unknown_lady -   получила
32. nadezhda96 -    получила
33. Веси 78 -          получила
34. KoteVania -      получила
35. kiraa -               получила
36. donsita -           получила
37. Spinki -             получила
38. Дъмпер

хайде малко останахме без подаръци

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 12:21 от Дъмпер

# 119
  • Варна
Аз подаръка го пуснах в събота, така че утре някой трябва да се похвали, може и днес по-късно! А пък аз си чакам, но и пощите изглежда доста бавят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт