Коледни подаръци на подфорум "ГОБЛЕНИ"

• 17 324
  • 153
  •   1
Отговори
# 90
Ей Здравче - много се радвам, че ти е харесал подаръка - приятно бодакане  newsm10 и Весели празници на жертвичките.
Дано всички получим от дядо Коледа по едно, две, три ... няколко гобленчета като подаръци  newsm44

# 91
Имам си подарък  Laughing от Иваничка   bouquet Благодаря!!!! Утре ще си го взема, нямам търпение и ще го покажа.

# 92
  • с.Николово, обл. Русе
Благодаря за чудесните подаръци на Снежана. От сега потривам ръце за коледното гобленче. Снимки довечера като се прибера.

P.S. Може ли ник?

Ето ме вече в къщи и веднага слагам фото:

ДЪМПИ БЛАОДАРЯ!

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 21:01 от KoteVania

# 93
семоа  Embarassed

# 94
Юпииии ето ме и мен,  newsm44 е как какво,  newsm51  Kissing Heart това е за ВЕСИ 78, получих страхотен подарък, ето го и него

а ето и как изглежда елхата ми след първият ми коледен пъдарък , ЩАСТЛИВА е нали

Веси 78, не знам колко ти е било трудно, но си точно в десетката, особенно с пластмасовата панама, това май ми е слабост.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 19:29 от Дианна

# 95
  • Plovdiv
Честити подаръци на всички!
Леле хора! Вижте го тоя Дядо Коледа да не ме прескочи newsm78 слушкала съм, изяждала съм си всичко през годината! Защо ли не идва при мен Rolling Eyes
А дано се сети и утре да вземе да прескочи, че да има и аз с какво да се похваля!
Големи красоти с кеф да си ги ушиете Peace

# 96
Юпииии ето ме и мен,  newsm44 е как какво,  newsm51  Kissing Heart това е за ВЕСИ 78, получих страхотен подарък, ето го и него

а ето и как изглежда елхата ми след първият ми коледен пъдарък , ЩАСТЛИВА е нали

Веси 78, не знам колко ти е било трудно, но си точно в десетката, особенно с пластмасовата панама, това май ми е слабост.
а аз съм още по щастлива ако наистина съм те зарадвала !  Hug

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 08:27 от веси 78

# 97
ОТЧЕТ :

Списък на участниците:

1. Еминав -          получила
2. Kordelia
3. Уиуи -             получила
4. joana-d -          получила
5. Pepen -           получила
6. didkin
7. krk_kr -           получила
8. Kita99 -           получила
9. skorpion
10. тарзанка
11. Ivanichka -     получила
12. galle74
13. did_tag -        получила
14. bubitka
15. Тони Николова
16. Samokovi  -    получила
17. Yolinka -        получила
18. Zdravka79  -   получила
19. Ara_bella
20. Рися -       получила
21. Дуданка
22. Лили Проданова -   получила
23. Sunrice -         получила
24. wesi.i.gogo -    получила
25. Писето
26. tanit
27. Марго
28. sissak
29. daniela_ch
30. Дианна   -         получила
31. Unknown_lady
32. nadezhda96 -    получила
33. Веси 78 -          получила
34. KoteVania -      получила
35. kiraa -               получила
36. donsita -           получила
37. Spinki -             получила
38. Дъмпер

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 13:05 от sissak

# 98
  • Пловдив
Хайде и тук да напиша, аз пуснах лично съобщение на жертвичката си с номера на пратката, бар код и т.н. да отиде да провери в пощата.  Съжалявам, че и развалям изненадата, но моят пакет е пуснат на 05,12, а още нямам никакво известие. От пощата ми говорят разни неща - всеки път различно, но не ми казват дали е пристигнал в Монтана и дали е получен, или каквото и да било. Трябвало да се изчакат 20 дена.................. С една дума - няма никакъв смисъл от тези бар кодове, поне засега. Просто ми омръзнаха............ Е, поне се оплаках Sad

# 99
В сайта на Български пощи можеш да проследиш пратката, опита ли там?

# 100
  • Атлантис, Галактика Пегас
 newsm78 newsm78 newsm78
Аз също не съм получила още,  Mr. Green дано да ме зарадва ако не на Коледа, на Нова Година.  Peace Embarassed

# 101
  • Пловдив
В сайта на Български пощи можеш да проследиш пратката, опита ли там?
Само пратките за чужбина се проследяват от сайта

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 07:28 от did_tag

# 102
Имам си подарък  Laughing от Иваничка   bouquet Благодаря!!!! Утре ще си го взема, нямам търпение и ще го покажа.

Най-накрая след дълго пътешествие се добрах до подаръчето си  newsm47 , още веднъж благодаря на Иваничка, страхотно е: Коледно комлплектче на Орхидея, което веднага почвам  smile3521 , ушитичка играчка за елха - елхичка, вътре с камбанки, комплект мулинета, ароматна свещичка и картичка с такова хубаво пожелание, че искам да го споделя с вас:
Денят мечтите озарява,
нощта сърцата не смущава,
Старата година отминава,
но ето нова наближава.
Бъди щастлива ти през нея
и нека любов да те обзема!!!

Благодаря Иваничка  smile3525

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 19:47 от samokovi

# 103
  • София
Аз също изпратих лично съобщение на момичето, което трябва да получи подарък. Надявам се да го е прочела, но не се обажда. На мен също ми казаха, че ако не потърсят пратката 20 дни ще я върнат. Дано всичко поне завърши благополучно.

# 104
  • София /Абсурдистан
Да се похваля и аз  Simple Smile И да благодаря на Дианна за страхотния подарък!
Ей, как разбра, че харесвам папагалчета  Simple Smile Картина с двойка вълнисти папагалчета е чудесен фън шуй за спалня Peace Ще си го ушия с удоволствие!

Общи условия

Активация на акаунт