Концерти 2010!!!

• 79 533
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 300
Сериозно форумско присъствие на AC/DC  Mr. Green

Изобщо не ми хрумна да питам деца до колко години влизат без билет - директно купих на щерка ми (12 год.) - перфектният за нея коледен подарък. Още не може да повярва милото  Laughing Остава да дочакаме 14-ти май иииии
Your mind on the fantasy
Livin on the ecstasy....

# 301
На 10.01.2010г. от 19ч. органен концерт в з."България" с унгарски органист-вход свободен

# 302
  • София
И ние сме на AC DC.
А нещо ново за Rammstein?

# 303
И аз ще съм на AC/DC. Тая есен бяхме и на U2 на Уембли и мечтая да ги видя някога в България.

# 304
  • Варна
Гергана Ботева днес каза за Металика, очакваме ги за трети път в България.
Доста категорично се изказа...
Аз де съм бляла, че чак сега разбрах?!!!

# 305
  Снощи концерта на Дани и Анеке беше невероятен  Peace! Съжалявам само, че не успях да ги видя на афтърпартито. Доспа ми се, издържах само до 01:00  Rolling Eyes. Чудно ми е все пак към колко са отишли в О'Шипка  Rolling Eyes!

# 306
Рамщайн - 20.03.10 в Арена, Белград. От София до там е по-близо, отколкото до Варна, а вярвай и по-приятно.

# 307
Имам следното въпродче-От къде мога да се снабдя с маняшки светещи рога на AC/DC ?

# 308
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Запис в темата с отчет - имам си билет за AC DC - коледен подарък за мен и дъщерята. Следва търсене на тениски и съответните аксесоари-  Wink

# 309
  • София
Рамщайн - 20.03.10 в Арена, Белград. От София до там е по-близо, отколкото до Варна, а вярвай и по-приятно.

Благодаря за инфото.  bouquet

# 310
  • out of space

И по-скъпо, а за приятно- въпрос на вкус.

# 311
Гергана Ботева днес каза за Металика, очакваме ги за трети път в България.
Доста категорично се изказа...
Аз де съм бляла, че чак сега разбрах?!!!

Ох, дано надявам се много! Wink

# 312
Много як концерт е бил на Милена! Добре че го дадоха по телевизията. Разтърсващо!

# 313
Много як концерт е бил на Милена! Добре че го дадоха по телевизията. Разтърсващо!
Само да допълня, че това което дадоха беше 30 - 40% от концерта!
 Laughing

# 314
Момичета и момчета, нахлувам в темата с малко въпросче ...къде се очаква да се проведе събитието с участието на Рамщайн и кога? Благодаря предварително и стискам палци наистина да дойдат   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт