Концерти 2010!!!

• 79 530
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 315
Много як концерт е бил на Милена! Добре че го дадоха по телевизията. Разтърсващо!
Само да допълня, че това което дадоха беше 30 - 40% от концерта!
 Laughing
Кога са го давали?
Мога ли да го дръпна отнякъде,дайте линк-плийз Blush

# 316
  • sofia
Сериозно форумско присъствие на AC/DC  Mr. Green

Изобщо не ми хрумна да питам деца до колко години влизат без билет - директно купих на щерка ми (12 год.) - перфектният за нея коледен подарък. Още не може да повярва милото  Laughing Остава да дочакаме 14-ти май иииии
Your mind on the fantasy
Livin on the ecstasy....

И ние сме там на 14ти  Simple Smile. Сина ми е на 13г и му купихме билет, не съм чула, че деца влизат без билет newsm78.

# 317
  • out of space
Момичета и момчета, нахлувам в темата с малко въпросче ...къде се очаква да се проведе събитието с участието на Рамщайн и кога? Благодаря предварително и стискам палци наистина да дойдат   bouquet

Нищо не се знае още  Sad В края на януари ще има пресконференция, на която официално ще обявят идват ли и кога. Чакаме...  Whistling

Между другото, Тил Линдеман днес има рожден ден!  Grinning newsm44 beer

# 318
Момичета и момчета, нахлувам в темата с малко въпросче ...къде се очаква да се проведе събитието с участието на Рамщайн и кога? Благодаря предварително и стискам палци наистина да дойдат   bouquet

Нищо не се знае още  Sad В края на януари ще има пресконференция, на която официално ще обявят идват ли и кога. Чакаме...  Whistling

Между другото, Тил Линдеман днес има рожден ден!  Grinning newsm44 beer

Да е жив и здрав и да ни радва още дълго  cheers
Дано има добра новина в края на януари  Praynig. Не съм ходила на подобен концерт все още и се чудя как е озвучаването по принцип в БГ?

# 319
Стига бе, хора! Толкова години чакам Рамщайн, а те да дойдат в Белград точно на датата, когато ми е термина, това човешко ли е! Така че - ще трябва да дойдат лятото и в България, няма как! Стискам си палци за тях.

# 320
 newsm48 newsm48 newsm48 smile3514...AC/DC...Всички сме там.ами лятото slayer....и още други рокаджииии.....http://www.vbox7.com/play:be586e24

# 321
  • Някъде в търсене ............
Нещо за Ловеч чува ли се?

# 322
Чак не ми се чете тука,че ми се реве.
Няма с кого да ида на AC/DC newsm45

# 323
  • No Line On The Horizon
Отивай сама, няма да съжаляваш.

# 324
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Е, как ще си сама на АС/DC - стадионът ще е пълен. Wink
Купувай си билета, все ще намериш познати.

# 325
Маргало, няма да си сама  Grinning
Аз подарих на мъжа ми за РД билет и той също ще ходи "сам" - толкова хора чакат този концерт, че не мисля, че изобщо на някой ще му пука дали е сам или с компания. Всички ще се радват и ще се забавляват заедно  Hug
....както аз, ако дочакам RHCP - никой не ми трябва, само дъщеря ми ще я взема, защото тя "много иска да гушка чичо Тони гол"  Joy Joy Joy Joy и сутрин към градината си припява Snow - hey oh  Grinning, защото й е "любимата песен"  Mr. Green

# 326
Да информираме заинтересованите, а и да побутнем темата в очакване на обещаните в края на месеца новини  Grinning

Елтън Джон със седмица по-късно:

http://zrockbg.com/news_title.php?nid=2628

# 327
  • София
Да информираме заинтересованите, а и да побутнем темата в очакване на обещаните в края на месеца новини  Grinning

Елтън Джон със седмица по-късно:

http://zrockbg.com/news_title.php?nid=2628
Шъ го преживеем, само да дойде!

# 328
Ох, няма ли да има вече новини за Рамщайн, дойде (почти) края на януари.. Simple Smile

# 329
  • Бургас
Гладна (мокра) кокошка Рамщайн сънува  hahaha Майтап да няма, ама така ми се иска да дойдааааааат  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт