СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класира&

• 71 105
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен   bouquet  Моето сине трябваше да е втора група тази година.

# 16
А как се получават 10+ точки, без социални критерии? Питам, защото вчера пак гледах списъка на приетите в 56 ОДЗ деца, набор 2008 - 3 деца по социални критерии с 10.1 точки и 5 деца общ прием с 10+ точки newsm78
Ами как- с моя "любим" критерий за работещи баби, дядовци, стринки, лели, вуйчовци и кой ли още не  #Cussing out

Тц.
Не става.
И с всички подобни може да докарат допълнително 0.1 - 0.2 т. - в зависимост от приетите от градината критерии. До 10+ им остават цели 3 т. Сигурно все пак са социални.

Не са социални, Кати. Специално разгледах списъка на приетите деца. Разделен е на две: Прием по социални критерии, където са приети 3 деца с 10.1 точки и Списък на общ принцип, където са приети само 5 деца, всичките с 10+ точки newsm78

# 17
  • София, под Карлсон
А как се получават 10+ точки, без социални критерии? Питам, защото вчера пак гледах списъка на приетите в 56 ОДЗ деца, набор 2008 - 3 деца по социални критерии с 10.1 точки и 5 деца общ прием с 10+ точки newsm78
Ами как- с моя "любим" критерий за работещи баби, дядовци, стринки, лели, вуйчовци и кой ли още не  #Cussing out

Тц.
Не става.
И с всички подобни може да докарат допълнително 0.1 - 0.2 т. - в зависимост от приетите от градината критерии. До 10+ им остават цели 3 т. Сигурно все пак са социални.

В случая визирах К4 "Детето има поне един родител или баба/дядо, които работят в детско заведение на територията на Столична община – 3 т.", но умишлено изредих родата до 9-то коляно, толкова ми е противен този критерий... Sick

# 18
И аз да ви следя. В момента съм с болен дребосък в къщи и с недоумение попаднах на темата за това че Цветков, жена му и Белалов искат да съдят Марина Кузманова. Аз ли съм със слаба памет и ми се привиждат разни неща, но в година в която имаше две предизборни компании те чувствително преминаха границата.

Да не говорим за "смяната на самоличност" на Борис Цветков. Логично е ако искаш да те разпознаят по новия ник, да си признаеш че си го сменил, а не да те разконспирират по случайно изпуснати фрази.

# 19
  • София
Ели (Хриса) бързо оздравяване на детенце Simple Smile А за другот без коментар, стават смешни.

# 20
  • София
Като последен вариант за ОДз ни е 128мо. Макар че вече и аз не знам дали си струва Tired

# 21
  • София

М/у другото аз не знам как някой би могъл да бъде дискриминиран във форума като активист на някоя политическа организация, при положение, че, според Правилата на форума, не следва да се афишира като такъв. Или просто се забавляваме с поредния абсурд...

Не затова исках да пиша, обаче.

Тц.
Не става.

В случая визирах К4 "Детето има поне един родител или баба/дядо, които работят в детско заведение на територията на Столична община – 3 т.", но умишлено изредих родата до 9-то коляно, толкова ми е противен този критерий... Sick

Абсолютно съм в грешка.
И се извинявам.
Даже не съм забелязала досега - патка заспала! - че този критерий е сред "задължителните" и най- вече - сред "осигуряващите"...

Друго искам да попитам, обаче.
Щото явно не съм го гледала внимателно - като не мога да го ползвам, за какво ли да се 'абя да мисля - пак мога да спомена голямата бяла птица, дето съм - хич и не съм забелязала. Критерия, значи, се изчислява автоматично. Хубаво, ама е обявено, че се отнася и за баби / дядовци. Добре, но никъде изобщо въпросните баби и дядовци не се описват - нито като имена, нито като ЕГН, нито като месторабота... та как става това?
Или хората просто звънят на Сирма и... каквото им кажат - това?..

# 22
  • София, под Карлсон
Друго искам да попитам, обаче.
Щото явно не съм го гледала внимателно - като не мога да го ползвам, за какво ли да се 'абя да мисля - пак мога да спомена голямата бяла птица, дето съм - хич и не съм забелязала. Критерия, значи, се изчислява автоматично. Хубаво, ама е обявено, че се отнася и за баби / дядовци. Добре, но никъде изобщо въпросните баби и дядовци не се описват - нито като имена, нито като ЕГН, нито като месторабота... та как става това?
Или хората просто звънят на Сирма и... каквото им кажат - това?..
[/color]

Виж аз пък за това не се бях замислила- за родителите е ясно, но как наистина се изчислява автоматично ако става дума за баба или дядо?  newsm78
А като си спомня доста голям процент влезе именно благодарение на този прословут критерий... Close

# 23
Аз имам много големи резерви относно К4, но то е ясно, че дори и да го няма, децата на персонала пак ще са вътре.

# 24
  • София
Записвам се и аз в темата. Голямото чакане продължава...
Някой има ли представа от коя дата децата 2007 набор ще могат да кандидатстват за ДГ в системата? Гледах в сайта и нищо не открих.

# 25
  • София, под Карлсон
Аз имам много големи резерви относно К4, но то е ясно, че дори и да го няма, децата на персонала пак ще са вътре.

И тази тема сме я дъвкали много, но понеже ми е болна да си кажа. Бих го приела, отчасти, ако обаче ставаше дума само за майка или баща работещи в ДЗ, но например дядо градинар да носи някому безценни 3 точки... е с това не съм съгласна  #2gunfire И то не за конкретно ДЗ, а за всички... Много нагло  #Cussing out

# 26
  • София
Записвам се и аз в темата. Голямото чакане продължава...
Някой има ли представа от коя дата децата 2007 набор ще могат да кандидатстват за ДГ в системата? Гледах в сайта и нищо не открих.
Засега никъде няма такава информация. През 2008г. кандидатстването беше през февруари, през 2009 - през май.

# 27
  • София

Да се запише предполагам, че ще може януари - ако се следва сегашната логика... а кога ще е кандидатстването - друг въпрос...

# 28
  • София

Да се запише предполагам, че ще може януари - ако се следва сегашната логика... а кога ще е кандидатстването - друг въпрос...

Мерси, Кати, Ника  Peace Аз точно за възможността да добавя кандидатура в систематата се интересувах.  Peace

# 29
Запис да не изпусна нещо важно. Ще кандидатстваме за ясла догодина, но все пак отрано да свиквам с евентуалните трудности и пречки  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт