Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява критерий К4 за работещи баби, дядовци и други роднини?
Какво означава очакването на още две класирания тази година?
Какво се случва с незаетите места в детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява критерий К4 за работещи баби, дядовци и други роднини?
-
Какво означава очакването на още две класирания тази година?
-
Какво се случва с незаетите места в детските градини?
-
Как да получите 10+ точки при класиране в детска градина, без да се вземат предвид социалните критерии?
-
Какво е увеличението на таксите за детски градини в София?

Понеже за тези позиции - при тези заплати - подозирам, че няма желаещи.

не ме убеждавайте в очевадното . ОК за заключение на леко обърканият ми пост искам да кажа , че е поносимо да са с предимство РОДИТЕЛИ лелки в ДГ , но не и всички работещи там баби , дядовци и роднини ... така би било малкооо по справедливо спрямо нас които също работим и даваме блага на държавата по един или друг начин
с нея за по 3-4 часа , защото дефакто тя толкоз работи ( по две са на смяна от 8:30 до 16:30 така им се връзва някъде , когато съм си говорила с нея по съседски ,казва , че искат децата сутрини нахранени , макар , че се полага храна , но това било принципно , и в 16:30 да са вземени - нищо , че работното време е от 7:30 до 19.30 на които родител не му изнася да се оправя за мястото на детето му чакат много на опашка Е??? това бе от мен споделих факти реални които са пред очите ми и не само пред моите а и пред вашите - огледайте се

Децата, чийто родители работят в детски градини ДА, нека имат предимство, за да не се налага млади хора да напускат работа, за да си гледат детето и по този начин да лишават държавата от данъците, които иначе биха платили. И то само при условие, че този критерии важи за детското заведение, където работи съответният родител. Но баби, дядовци и други роднини до девето коляно НЯМАТ право на подобна привилегия!!!