Тайланд

• 141 853
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Браво! Радвам се, че сте останали доволни. Следващия път и Банкок - и той си струва.

# 121

Пина как се радва, а аз се пукам от яд  Crossing Arms Mr. Green

# 122
А, радвам се... само привидно!  Mr. Green  Мене най- ме е яд, и на тебе даже, щото си ходила повече и по- скоро от мен. И пак ще идеш, а на мен нещо взе да не ми се очертава повече, в този живот  Tired

# 123
пинчееее, ние е трябвало да работим за някой Дискавъри канал... да ме пуснат по дестинациите да пробвам хотели, ресторанти и развлечения  Mr. Green

# 124
Ами, аз по едно време си мечтаех, дори си представях как ще ходя и ще снимам по разните му там места, ще правя филми и ще ги продавам на някой такъв голям канал, че то в България няма да има кой да ме финансира, на този тесен пазар  Simple Smile Концепцията за първата поредица съм я нагласила вече, обектите са ясни, поредността, сюжетната линия...   Все се сещам за 'ловецът на крокодили', дето с парите от сватбата купили камера и самолетни билети, снимали и после продали и така цял живот. Ех...  Rolling Eyes

# 125
Ох, как ме върнахте пак в Тайланд. Супер си е и в Банкок и на Симиланските острови и на Пи Пи и на Raya Island. Това е мястото където се запалих по дайвинга Peace и Азия ми стана любима. Жалкото е само, че е доста скъпо отиването до там. Веднъж стъпил там човек е добре да постои повечко, аз бих стояла и месеци. Hug

# 126
  • София
Някой ходил ли е в Тайланд през май и много, много ли е топло тогава? newsm78
Струва ли си да останеш осмовно в Банкок или задължително трябва да отидеш и някъде на остров?
Мерси за отговорите Simple Smile 

# 127
Аз съм била края на март месец, което е в същия сезон като май, демек горещия сезон. Да, топло е. На Пукет беше 36 градуса, влагата правеше по- голямо впечатление от горещината, като че ли  Thinking  В Банкок беше 42 градуса в най- горещия ден. Там е доста по- сух въздуха. Значи, ако си ходила лятото в Анталия, с нищо няма да те впечатли жегата  Simple Smile Даже може по- хладно да ти се види.  Simple Smile Предимството е, че тогава туристите са по- малко и особено по малките островчета можеш да усетиш уединение. На Мая бей, на Пи- Пи имаш шанса да се почувствам като Леонардо ди Каприо и компания, не е като на централния варненски плаж през август  Simple Smile

За Банкок, 3-4 дни са идеални, и 5 дни да останеш забавления има и какво да се види има. Може да се отскочи за половин ден до Аютая, ако те интересува история и също за един ден до Патая, близо е, ако държиш да видиш и нея. Според мен Пукет или Краби са задължителни. Там е очарованието. Природата е невероятна и това е, с което Тайланд е прославен. Възможностите за приключения и забавления са неизброими и можеш да прекараш и месец там, без да усетиш как е минало времето.

Накратко казано - не, основния ти престой нека не е в Банкок.

# 128
  • София
... не е като на централния варненски плаж през август  Simple Smile

Joy Joy Joy

Накратко казано - не, основния ти престой нека не е в Банкок.

Разбрах - много благодаря за информацията. А има ли хубав остров, който е близо до Банкок? Тъй като няма да сме само в Тайланд, се опитвам да го измисля като спестя възможно най-много полети.

# 129
я си признай каква програма си измислила  Mr. Green
Моя мъж също иска другия път да се организираме сами (вече не го е страх) да отидем и в Банкок и Сингапур и някой от островите. То аз прясно завърнала се, а вече мечтая кога ли ще отида пак  Sunglasses А дано все пак отида де Wink

# 130
  • София
ronisum, още не съм я измислила Simple Smile
Ще бъдем в Тайван и Тайланд. Опитвам се да "набутам" и Акгор Ват като съкратя възможно най-много Тайван. Имам още време да го мисля и да чета - сега започвам точно. Принципно имаме интерес повече да гледаме, отколкото да се печем на белия пясък...

Никога не съм била с организирана екскурзия - вижда ми се ужасно (като съм им разглеждала програмите) - предпочитам аз да организирам всичко (с помоща на тур. ни агент) и понякога да наемем местен водач, а не само аз да разказвам къде сме и какво гледаме.  Joy

# 131
Няма близък остров до Банкок. Патая е на 200км, но е тип Слънчев бряг и не си струва. Ще трябва полет, няма как.
Аз за 7 дни на Пукет нито за час не съм се пекла на белия пясък, то нямаше време  Simple Smile

И аз мечтая за Анкгор Ват  Crazy

# 132
Аз това Анкгор Ват даже не съм го чувала  Embarassed Обаче ще се поинтересувам  Wink
Ето Ви една скромна почерпка с няколко снимчици (сега си свалих от фейсбука - мои са де), иначе вкъщи имам цели съкровища  Mr. Green, които не ми се ще да споделям с всички. Но има няколко които много си ги харесвам, например тези количките на улицата дето печат шишчета, един какъв хубав ориз ми бъркаше и т.н. и сума си снимки с нас на островите, ама.....
Ето ви един малък поздрав
http://ronisum.snimka.bg/?album;aid=563714

# 133
 ох, ох, ох, не вливай ми в сърце отрова..., с тези снимки...  Laughing

Сега се сетих да те попитам - как ви се видя хотела, вие бяхте в Деевана Патонг, нали? Нали вас пратих там?  Simple Smile

# 134
Чудесни снимки! Как си организирахте екскурзиите до островите и каква беше реалната им цена?

Общи условия

Активация на акаунт