Тайланд

• 142 614
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
ето една моля и вие пратете: http://www.teztour.bg
От Тез Тур толкова ли са я закъсали, че да си правят реклама по този начин newsm78 Направихте си  амнайсет профила, за да си пишете сами в темите, които си отваряте Close А и те доколкото си спомням не работят с крайни клиенти.
Сега последно къде ще водите жена си в Тайланд, Египет, Малдиви, Бора Бора или .....

Joy Joy Joy Joy - Поне да бяха малко по-интелигентни никовете - простотия яка лъха от далече - странно за агенция с прИтенции  Mr. Green

# 331
е верно дайте и други оферти

# 332
не се карайте. а споделяйте вашето мнение. Аз съм пътувала с караджъ турс.

# 333
Никой ли не е ходил през април? Confused

# 334
не че му е тук мястото, но нз как да си сложа снимка. не се справям. кажете?

# 335
и кажете дали някои е ходил през април Wink

# 336
Никой ли не е ходил през април? Confused

май не, ние бяхме Декември и Февруари - определено предпочитам февруари Peace

# 337
asinka много добър цитат

# 338

мъжът ми редовно ходи през май и обикновено  вали, масажен период е, не много плажен
април предполагам че е горе долу същото нямаш гаранция за добро време през целия период

# 339

мъжът ми редовно ходи през май и обикновено  вали, масажен период е, не много плажен
април предполагам че е горе долу същото нямаш гаранция за добро време през целия период

Май е дъждовен, но питането ми е за началото на април. В сайтовете които гледам го дават все още висок сезон ( с уговорката, че нищо не се знае)  newsm78

# 340
да, с тази уговорка спокойно можеш да тръгнеш.
аз не искам  празни дни откъм плаж и море и не ми се рискува, въопреки че пък то на мен ми дотежава все едно и също, та може и да е добра идея да се прескача поради лошо време:)
Мъжа ми каза да ти кажа, че април е много много топло и почват дъждовете, т.е може да имаш дъждовни дни, но основно е адска жега

# 341
а той как ходи. къде се прекачва? кои полети използва или чрез агенция?

# 342

последните 2 пъти ходихме с Тай, през Банкок резервира се от август, като излязат офертите за ян, февр.
Според цените. Имат и китайците добри оферти. Ходим в една агенция ( не сме в БГ) и резервираме, 1 месец преди полета трябва да платиш.
Хотел си резервираме сами, все един и същ в центъра на Патонг

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 18:30 от 10 c's

# 343
  • София
Ние ходихме през май. Уж трябваше да е дъждовен сезон - дъжд изобщо не видяхме в Тайланд (през ноща валя веднъж). Април мисля е още горещо, не че в май беше студено де...

# 344
  • Варна
Ние ще пътуваме в началото на февруари, от Истанбул през Банкок ни е полета, през нощта. С две деца сме - на 10 и 6г. Малко набързо се организираха нещата и сега ще понаваксам с четене кое как Embarassed
Много сте ми полезни всички, да знаете Hug
Имам въпрос - как се справяте с температурната разлика? В Истанбул времето е като във Варна- ще сме с якета, ботуши и т.н. Там като слезем - ще е около 30.Какво  се прави?Удачно ли е да носим някакви летни дрехи в ръчния и да се преоблечем newsm78 Или направо да оставим зимните в колата и да се качим по-леко облечени на самолета Thinking
Определено ми хареса идеята само с ръчен багаж Peace, не съм сигурна дали ще ни се получи, но пък може да редуцираме другия само до 1 куфар и всичко важно да е в ръчния. Когато бяхме в Париж ни се загуби единия куфар, дойде на следващия ден. Беше си гадно, щото бях оставила всички карти пътеводители и записки във въпросния куфар. Иначе там бяха дрехите на таткото, моето бельо и козметика и тоалетни принадлежности на 4-ма ни. Та се веселихме,че ако някой го отвори за какъв ли ще помисли собственика на куфара Joy

Общи условия

Активация на акаунт