Тайланд

• 141 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте пътешественици Simple Smile
Аз имам няколко въпросчета, Изчетох цялата тема, но не открих отговори. Аз, свекърва ми и дъщеря ми, която тогава ще ена 1.5 години през месец февруари ще пътуваме за 2 месеца до Тайланд, избрахме Патая, заради това, че от БКК се стига сухоземно, заради детето да не сме на остров. Резервирай ме си апартамент от техните condo на Джумниен бийч, така ни препоръчаха запознати. Искам да попитам някой ако е ходил с такова мъничко детенце, как се е чувствало детето, с какво се е хранило, има ли памперси по магазините? Всякаква информация ще ми е от полза. За полета не се притеснявам особено. Благодаря ви и ви пожелавам все повече пътешествие.

# 676
Без да съм била с малко дете те уверявам на поне 100 % , че в големите магазини и аптеките има памперси. Всъщност Тайланд е вече една много модерна държава.

П.С. До Пукет също се стига по суша - островът е свързан с мост , но предполагам разстоянието е факторът който е наделял.
Иначе Патая  е възможно най-комерсиалното място в Тайланд.

# 677
  • София-в сърцата на моите деца
Без да съм била с малко дете те уверявам на поне 100 % , че в големите магазини и аптеките има памперси. Всъщност Тайланд е вече една много модерна държава.

П.С. До Пукет също се стига по суша - островът е свързан с мост , но предполагам разстоянието е факторът който е наделял.
Иначе Патая  е възможно най-комерсиалното място в Тайланд.
newsm10

# 678
Благодаря ви, като за първи път с малката решихме да е там, свекърва ми е ходила няколко пъти и познава града. Разстоянието е фактор разбира се, както искахме да спестим един полет и директно от Истанбул да летим, но в последствие се отказахме, защото незнаем какво ще е времето тогава и да пътуваме с кола от София до Истанбул си е разстояние. Дано всичко мине ОК, живот и здраве да отидем ще пиша и от там.

# 679
Аз имам няколко въпросчета, Изчетох цялата тема, но не открих отговори. Аз, свекърва ми и дъщеря ми, която тогава ще ена 1.5 години през месец февруари ще пътуваме за 2 месеца до Тайланд, избрахме Патая, заради това, че от БКК се стига сухоземно, заради детето да не сме на остров. Резервирай ме си апартамент от техните condo на Джумниен бийч, така ни препоръчаха запознати. Искам да попитам някой ако е ходил с такова мъничко детенце, как се е чувствало детето, с какво се е хранило, има ли памперси по магазините? Всякаква информация ще ми е от полза. За полета не се притеснявам особено. Благодаря ви и ви пожелавам все повече пътешествие.
Дъщеря ни беше на 4 годинки като бяхме на Патая и островите в Тайландския залив за месец , в мола Централ фестивал има от а до я за бебета и малки деца , храна, козметика , лекарства и всичко което може да си пожелаш . Тази година бяхме на Пукет за 2 месеца , също нямахме проблем, а и като гледам руснаците как си живуркат там и раждат , бъдете спокойни всичко ще е наред Simple Smile

# 680
Дааа, определено руснаците са превзели не само Патая, а и Пукет. А и тайците доста бързо навлизат в руския Mr. Green

# 681
  • Бургас
Привет!
Можете ли да ми препоръчате такова място:
-Местност: Краби или Као Лак
-Хотел: 5 звезди, да не е тип "мастодонт" и да има собствен плаж
-Хотела да не е много отдалечен до населено място (да може да се излиза и прибира лесно)
Предложения?  newsm78

# 682
Привет!
Можете ли да ми препоръчате такова място:
-Местност: Краби или Као Лак
-Хотел: 5 звезди, да не е тип "мастодонт" и да има собствен плаж - в района на Краби не съм виждала хотели тип "мастодонт', а собствен плаж не знам какво точно имаш предвид, тъй като май повечето плажове са общодостъпни, т.е. хотелите нямат право да притежават част от тях.
-Хотела да не е много отдалечен до населено място (да може да се излиза и прибира лесно)  - ей с това много ме затрудни, иначе веднага ти препоръчвам поне 2 прекрасни хотела, но и двата са достъпни с лодка ( за единия има и пътечка през гората, но не е за ежедневни разходки до Ао Нанг)
Предложения?  newsm78

# 683
  • Бургас
иначе веднага ти препоръчвам поне 2 прекрасни хотела, но и двата са достъпни с лодка ( за единия има и пътечка през гората, но не е за ежедневни разходки до Ао Нанг)

Давай ги!  Party

# 684
иначе веднага ти препоръчвам поне 2 прекрасни хотела, но и двата са достъпни с лодка ( за единия има и пътечка през гората, но не е за ежедневни разходки до Ао Нанг)

Давай ги!  Party

2 пъти сме били в този и ни е много любим:
http://www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/ckbr/index.asp

За февруари сме резервирали в този, който знам, че е страхотен:
http://www.rayavadee.com/

# 685
Дъщеря ни беше на 4 годинки като бяхме на Патая и островите в Тайландския залив за месец , в мола
Централ фестивал има от а до я за бебета и малки деца , храна, козметика , лекарства и всичко което може да си пожелаш . Тази година бяхме на Пукет за 2 месеца , също нямахме проблем, а и като гледам руснаците как си живуркат там и раждат , бъдете спокойни всичко ще е наред Simple Smile

Благодаря цветенце, малко се поуспокоих, надявам се всичко да мине добре и да нямаме проблеми. Притеснявам се и за храната за малката, но ние сме наели апартамент и ще и готвя, няма да ходим по ресторанти, защото до колкото знам е люта кухнята. И докторите казаха, че тя ще се почувства много добре там, въпреки влажността. Simple Smile

# 686
Дъщеря ни беше на 4 годинки като бяхме на Патая и островите в Тайландския залив за месец , в мола
Централ фестивал има от а до я за бебета и малки деца , храна, козметика , лекарства и всичко което може да си пожелаш . Тази година бяхме на Пукет за 2 месеца , също нямахме проблем, а и като гледам руснаците как си живуркат там и раждат , бъдете спокойни всичко ще е наред Simple Smile

Благодаря цветенце, малко се поуспокоих, надявам се всичко да мине добре и да нямаме проблеми. Притеснявам се и за храната за малката, но ние сме наели апартамент и ще и готвя, няма да ходим по ресторанти, защото до колкото знам е люта кухнята. И докторите казаха, че тя ще се почувства много добре там, въпреки влажността. Simple Smile
Не се притеснявай , не е чак толкова влажно, като например в Куала Лумпур. Всичко ще е наред Simple Smile

# 687
Хмм, влажно е и то много според мен. Може да е било заради сезона ( април) или защото бяхме в южен Тайланд, но истината е, че беше супер влажно. Най-влажното място, на което съм била Confused

# 688
Здравейте.

Имаме 11 нощувки в Тайланд, няколко в Банкок, няколко в Пукет и няколко в Чианг Май. Хотелите и полетите са платени, но сега се чудя горе долу колко джобни пари на човек ще са достатъчни, нямам никаква идея. Смятаме да се храним навън, като сме в Пукет мислим да си направим 2 екскурзии до островите, но наистина нямам ни най-малка представа какъв бюджет ще ми трябва (освен храна, предполагам транспорт, някои музеи или пък сафари, такива неща...). Знам, че за всеки е различно, но все пак нещо средно, така че да си изкараме добре и да не си броя парите постоянно? Ще съм ви много благодарна ако можете да ме ориентирате някак си.

# 689
Има сайтове за време , нагласа на човек и вообще на вкус и на цвет тавариши нет Simple Smile
Все пак говорим за февруари за място на което съм била с малко дете каквото й беше запитването Wink
Но влагата с Куала Лумпур или Кота Кинабалу няма нищо общо Simple Smile
Gracyy  хмм ей това ме затруднява най - много като ме питат колко съм пари им са нужни , ми колкото имаш за даване , толкова , то човек знае и 2 и 200

Общи условия

Активация на акаунт