ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 30 102
  • 740
  •   1
Отговори
# 195

Къде изгубихте Мехмет?

# 196
Павлинка, Меемет е при мене на диета - мюсли и мляко 0,001 процент , ще го стягам за ролята във филмчето ни ....  благодаряти ,че ми напомни какъв беше преди   bouquet

# 197
Чшшш отиваме накъм изпадък... Naughty
Побуууут.... Mr. Green

# 198
Чшшш отиваме накъм изпадък... Naughty
Побуууут.... Mr. Green
Абе мацки много се уморявам с тия 2 теми ooooh!
Давайте да пишем в една,то луда работа....верно луд умора няма,само се поти ама....от всички ни Зизка е най стриктна, всичко пише по 2 пъти....нямам толкоз вдъхновение аз Crossing Arms
Дайте идея какво да правим ooooh!

П.С. е..а си пак се самоцитирах,голямо съм копче Blush

# 199
Чили и аз съм раздвоена като че Есмер и близнакът му  са пред мене ....

# 200
аз да кажа кого киризих в един нов сериал  #Crazy наш Ендерчо

# 201
аз да кажа кого киризих в един нов сериал  #Crazy наш Ендерчо
Ауу кажи сега че играе ролята на неустоим прелъстител и БГпапа че кацне Joy
Чили и аз съм раздвоена като че Есмер и близнакът му  са пред мене ....

Не си за завиждане ти ooooh!

Лека ви нощ Саруханки,че от 22.30 съм залягала и вече окончателно сменям лаптопа с мъжо у леглото че .....просто  лаптопа няма вибрация мамка му JoyJoy

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 00:16 от Chili

# 202
Мамитааа, добър вечер,мила ! Как си ? Оползотворихте ли шарана вчера ?  Hug
Днес братовчед ми замина за Варна и бях на косъм да замина с него ,ама ми се размина,защото утре трябва да съм на линия .....
Ехх,Мореее

Тонкаа, извинявай мила, но с този бавен нет не успявам да следя добре и двете теми  #Crazy
  За шарана нямай съмнение Laughing, че в нашата морска фамилия мъжовете го готвят и дори не се излагат  chef   Беше оползотворен Твърде добре, пълнен с лук и орехи    Laughing

# 203

Тити, по-кротко ...да не останеш без покрив над главата с тез' авангардни идеи  Naughty Joy Joy
E-e-e-e-e-e-e-e,Мамита ми не ма хвърляй в душевен смут. Thinking newsm78 Thinking newsm78Пък и то изкуството е вечно и нито един авангардист не е бил оценен по достойнство.Поне не в началото на изявите си Peace

А доста са оценени достойно чааак след смъртта им  Mr. Green  Ма ние няма да те оста вим толкоз да чакаш ....веднага те оценихме  Laughing  Само малко ни е страх за целостта ти   Rolling Eyes

# 204

Тити, по-кротко ...да не останеш без покрив над главата с тез' авангардни идеи  Naughty Joy Joy
E-e-e-e-e-e-e-e,Мамита ми не ма хвърляй в душевен смут. Thinking newsm78 Thinking newsm78Пък и то изкуството е вечно и нито един авангардист не е бил оценен по достойнство.Поне не в началото на изявите си Peace

А доста са оценени достойно чааак след смъртта им  Mr. Green  Ма ние няма да те оста вим толкоз да чакаш ....веднага те оценихме  Laughing  Само малко ни е страх за целостта ти   Rolling Eyes

Благодаря,Мамита ма и аз кат Бахар едно джезве кокали,най много да ме разнесат кат първомайски плакат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 205
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ПЛЬОС...тукя.....!!! Добрър ден.... Муратки Ню Йоркчанки!!!    Hug Hug Hug
Нема да Ви пожелавам нищо.....он деня свърши...!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Чилииии,...Ние..... Пиафурите моеме ли да пишеме....  hahaha hahaha hahaha  
Ако искаш да надуем дрегера....преди да пишем.....че нали се грижиш за реда.... hahaha hahaha hahaha   Страх ме е да нема ....БАМ....  Joy Joy Hug Hug Hug  

# 206
Добър ден ,мили дами ! Днес е хубав,малко мъглив,но празничен ден ! Изпращам ви виртуални прегръдки от моето изпълнено с радост студентско сърце и ви черпя по една чашка виртуално шампанско за здравето на всички с титлата "студент"  Hug newsm68 newsm67  bigdance2 newsm18 Tada  bigdance2 newsm18 Tada  bigdance2 newsm18 Tada Tada cheers Drunk Wine Glass cheers Drunk Wine Glass

# 207
Нема да Ви пожелавам нищо.....он деня свърши...!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Ако искаш да надуем дрегера....преди да пишем.....че нали се грижиш за реда.... hahaha hahaha hahaha   Страх ме е да нема ....БАМ....  Joy Joy Hug Hug Hug  

Аааа без тебе за къде сме Naughty Hug Hug
Ма много беше сладка, кога пак че се опияниш..или искаш като стожер на реда да ти напрайм график Joy Joy Joy

# 208
Добър ден ,мили дами ! Днес е хубав,малко мъглив,но празничен ден ! Изпращам ви виртуални прегръдки от моето изпълнено с радост студентско сърце и ви черпя по една чашка виртуално шампанско за здравето на всички с титлата "студент"  Hug newsm68 newsm67  bigdance2 newsm18 Tada  bigdance2 newsm18 Tada  bigdance2 newsm18 Tada Tada cheers Drunk Wine Glass cheers Drunk Wine Glass
Тонкаааа, честит празник миличка.....пожелавам ти успешно дипломиране....когато дойде време за това....И умната довечера пази поведение да не расърдиш Меемет....Пък ние двамата със Сару ще ти играеме на сватбата.....  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 209

Аааа без тебе за къде сме Naughty Hug Hug
Ма много беше сладка, кога пак че се опияниш..или искаш като стожер на реда да ти напрайм график Joy Joy Joy
Значи ....аз принципно пием секи петък....кога повече ....кога по малко....как дойде.... hahaha hahaha hahaha hahaha
А графика за кво е.. newsm78..изкажи се компИтентно че нещо не вдевам.....нещо ново ли си ми измислила...що ли       newsm78

Общи условия

Активация на акаунт