ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan Yillar) - тема 15

• 30 102
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Зизка, мерси милата ми !  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Тая вечер Меемет няма право на глас   newsm44 newsm48

# 211
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ааааа, май вденах.... Thinking
Чилииии ако графика е за алкохола.....САМО У ПЕТЪК....аз си имам принципи....извесно време бех пропуснала и загубих тренинг....виде ли кво стана.... ooooh!
Вместо да ходим да спретнем Гаргамеля....аз висим у форума и пишем глупости.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Испуснах момента да го спретнем....и са пак требе да чекам.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 212
Зизка, мерси милата ми !  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Тая вечер Меемет няма право на глас   newsm44 newsm48
Тонкааа, преди да излезнеш го заключи със СВЕ ключове....да не хукне и той да се прай на студент.... Naughty...че туко виж некоя безстопанствена девойка ти го ЦУНЕ....кво че прайме после....требе да зимам патлаците и да прайм акция да го прибирам.... #2gunfire
Давай си му там мюслито и млякото с овесенио ядки....и под ключ.... hahaha

# 213
ОООО , не може така да  ми го взимат под носа !
Тогава лично ще пишам на Сару да си наглежда сина !!!! И оплакване ще пиша , и петиция и жалба и подписка.... Той днеска ще седи да наглежда къщата докато купонясваме, пък аз довечера ще му нося бенгалски огън за награда !   hahaha

# 214
Абе ти го заключи за секи случай....че он празника заразен.... hahaha hahaha hahaha
Са ако се обади синът ми и ми каже ...мамо ела с мене ...съм хукнала на мига.... Joy
Огин негасен че фучи под петичките ми.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 215
Малееее, Тонкааааа, писна ми да те гоним из темите.... ooooh!
Само връткам копи пейст... #Crazy #Crazy #Crazy

# 216
Зизка, аз съм и тука и там ! Където и да пишеш , чета и съм в крак с новостите ! Малко бавно отговарям , защото успоредно върви подготовката за довечера, но гледам да съм в час !  smile3508

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 217
Цитат на: titikaka kilimanjaro
   А доста са оценени достойно чааак след смъртта им  Mr. Green  Ма ние няма да те оста вим толкоз да чакаш ....веднага те оценихме  Laughing  Само малко ни е страх за целостта ти   Rolling Eyes

Благодаря,Мамита ма и аз кат Бахар едно джезве кокали,най много да ме разнесат кат първомайски плакат Mr. Green Mr. Green Mr. Green
[/quote]

Прекрасен ден, милички   bouquet

Тити, ма недей така, бе джанъм...недей да излагаш Сарухановата дружина, какви са тези кокали  Rolling Eyes  Залягай усилено над диетата и до пролетта да си във Саруханоугодна форма  Naughty  не мой да се разкарваме  напразно до Стамбула-града  Wink Laughing

# 218
ПЛЬОС...тукя.....!!! Добрър ден.... Муратки Ню Йоркчанки!!!    Hug Hug Hug
Нема да Ви пожелавам нищо.....он деня свърши...!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Чилииии,...Ние..... Пиафурите моеме ли да пишеме....  hahaha hahaha hahaha  
Ако искаш да надуем дрегера....преди да пишем.....че нали се грижиш за реда.... hahaha hahaha hahaha   Страх ме е да нема ....БАМ....  Joy Joy Hug Hug Hug  

Добър ден и на Пиафурите  Joy Joy
 Ама гледам не ми оценяваш усилията да поддържам темата до 3 сутринта Naughty....на;и за мен БГпапа казал, че спя във темата  hahaha Joy Joy...денят бил свършил...не мой така, я питай студентите, за тях сега почва  Grinning

# 219
Добър ден ,мили дами ! Днес е хубав,малко мъглив,но празничен ден ! Изпращам ви виртуални прегръдки от моето изпълнено с радост студентско сърце и ви черпя по една чашка виртуално шампанско за здравето на всички с титлата "студент"  Hug newsm68 newsm67  bigdance2 newsm18 Tada  bigdance2 newsm18 Tada  bigdance2 newsm18 Tada Tada cheers Drunk Wine Glass cheers Drunk Wine Glass

Тонкааа, Честит Празник, мила   bouquet  bouquet  bouquet
  И от мене да знаеш - Няма Бивш Студент  Naughty  И след 30 години още си го празнуваме  Grinning Laughing
 Ще пийна една чашка и за твое здраве довечера  Laughing
  Ади приятно прекарване  Grinning  Но...малко чашки, малко сълзи...много песни, много прегръдки, много усмивки, много танци, много веселие и щастие  Grinning Laughing

# 220
ПЛЬОС...тукя.....!!! Добрър ден.... Муратки Ню Йоркчанки!!!    Hug Hug Hug
Нема да Ви пожелавам нищо.....он деня свърши...!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Чилииии,...Ние..... Пиафурите моеме ли да пишеме....  hahaha hahaha hahaha  
Ако искаш да надуем дрегера....преди да пишем.....че нали се грижиш за реда.... hahaha hahaha hahaha   Страх ме е да нема ....БАМ....  Joy Joy Hug Hug Hug  

Добър ден и на Пиафурите  Joy Joy
 Ама гледам не ми оценяваш усилията да поддържам темата до 3 сутринта Naughty....на;и за мен БГпапа казал, че спя във темата  hahaha Joy Joy...денят бил свършил...не мой така, я питай студентите, за тях сега почва  Grinning

Мамииии, БЛАГОДАРСКОООО.... bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu
Ама гледам са си поопущила темата....аха и че паднеме..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 221
Тонка-а-а-а и умната довечера Naughty Naughty Naughty,да са не загубиш,щот Мемет,кат си го оключила,ко са прибереш за коледа,он битер Глиста ша е заслабнал.Зизу,че требва с кошница да му праща манджите newsm78 newsm78 newsm78

# 222
Тонка-а-а-а и умната довечера Naughty Naughty Naughty,да са не загубиш,щот Мемет,кат си го оключила,ко са прибереш за коледа,он битер Глиста ша е заслабнал.Зизу,че требва с кошница да му праща манджите newsm78 newsm78 newsm78
Аааааа, Тонката нема да го опуща чак до Коледа.... Naughty
А яз че му пращам колетите приплескани....да може да минават под прага на вратата.....то нали са само мюслита , овесени ядки, корнфлейкс...само млекото от 0,1% че е проблем....ама яз че му го дирим у сухо състояние.... hahaha hahaha hahaha
Нема да го оставям младежа ...че залинее...па Сару че се ядоса че не го гледаме.... #2gunfire

# 223
  • Варна

Честит празник!!!

На всички НАСТОЯЩИ- визирам Тонка и Киарчето- ако съм пропуснала някой- нека не се сърди- и на всички БИВШИ- макар, че и такива няма- абе на всички пожелавам много здраве, щастие и успехи! Весел празник!!!!

# 224
Благодаря ви, страшни сте  Hug
 newsm20
 cheers

Общи условия

Активация на акаунт