Отговори
# 600
  • La casa de Mickey Mouse
Танина иланг - иланг stiskaite zybi i shte vidite polojitelnite rezultati, radvam se za vas momicheta, na men nai trudno mi beshe vtorata sedmica, napravo koshmar, pyrvata i tretata ne gi usetih, no votrata mi se vidq kato cqla godina
pelagia, taka shte si obyrkash metabolizma, pochini edna sedmica, karai na leki i raztovarvashti hrani i zapochi otnovo ako moje pri namalqvashta luna v nachaloto na mai beshe no ne si spomnqm tochnata data, pri chesti provali zatormozqvash organizma i shte ti e mnogo po trudno, osven tova skoro si rodila i shte svalish mnogo po lesno, ne si kato men da si gi otglejdash kilogramite 2g uspeh kakvoto i da reshish
chugra dnes veche zahranvash, ti si nashiq primer, 20 dni striktna, bez narusheniq, bez izkusheniq, vyzhishtavam ti se
az ot 03.06 otnovo tuk, da mahna i tova koeto mi ostava

# 601
Здравейите момичета.
Аз удържам сериозно фронта. За 4 дни имам -3 кг.
Зора беше първите 2 дни- имах адско главоболие, но то това си го знам.
Момичета, много внимавайте със захранването, защото рогава апетита се завръща с голяма сила. Не се изкушавайте. Мислете, че всичко непозволено ще бъде отрова за организма и може да доведе някоя болест. Много е опасно захранването. Трябва да се подходи много внимателно. Трябва да се следи да не се качват кг. по време на захранването и ако има такива пак за кратко - за ден- два да се премине само на плодове. Поне така съветва д-р Емилова.
Много се размърда темичката. Много се радвам, но помнете- това не е диета, а плодолечение...Хубавото е че се свалят кг.

# 602
Здравейте момичета!Мисля да се присъединя към вас от утре.Имам 20 кг за сваляне, а и едно пречистване на организма добре ще ми дойде.С ваша подкрепа се надявам да изкарам 20 дни

# 603
  • Пловдив
Ехаа, как се размножихме.
Днес подминах килото от плодове.  Embarassed И над литър чай изпих.
Но все пак държа фронта, не съм съгрешила.  Simple Smile

# 604
първи ден захранване приключи, и то успешно Simple Smile ядох 2 домата на обяд (нямах 1 голям, затова 2 миниатюрни) и 1 краставица за вечеря, другото е ясно - плодове (азиатски круши) и чай с мед. апетита ми за сега се държи добре  Mr. Green ма сигурно няма да е така като вкарам и варива и хляб.. за тогава си стискам палци  Crazy

иланг-иланг, добре се движиш  Hug  нищо че ядеш повече от 1кг плод на ден, не се притеснявай, с времето нещата ще се нормализират!

ели_р-ва, за първи път чувам, че Емилова препоръчва да се прави плодов поправителен ден, ако ти се повиши теглото! ако не се лъжа се прави плодов ден, ако направиш някоя глупост и ядеш неправилна храна. би ли ми дала линк или да кажеш откъде го знаеш това?

# 605
Здравейте плодуранки! След 8-дневния застой вчера и днес общо -1кг- супер Grinning. Аз обаче смятам да съм до тук- 15дни този път и от утре започвам захранване, мога да издържа още, но ми омръзнаха ябълки и банани, на лято пак ще плодувам. За 15 дни 5 кг мисля са супер, ако има още след захранването пак ще се отчета. 

# 606
Олее 15дни, само 5кг. На мен вече ми идва тежко, и вчера направо мислех да изкарам само десет дена, че незнам иначе дали ще издържа. От два дена всичко ми се яде.

# 607
  • La casa de Mickey Mouse
привет плодчета
chugra аз Щях да следвам твоите стъпки, но сноши не можах да вляза във форума и за днес съм си приготвила два моркова, та така и за мен днес започва великото захранване, дано и аз се държа примерно като теб и апетита не ми изиграе лоша шега, за сега съм се мотивирала, но знае ли човек
estrea след като се усещаш, че не можеш повече по добре започни захранване, много внимателно, ако започваш от днес можем да вървим заедно и не са ти никак малко свалените килограми, добре е и то много даже
Танина не са малко килограмите които е свалила estrea, добре са, а ти в момента си в най трудната фаза, всичко ти се яде и не ти се поглеждат плодове, ако успееш да я преминеш няма да има проблеми по нататък, но ако не успееш по добре започни захранване, отколкото да прегрешиш
иланг - иланг ти нашия герой, споко няма проблем, че са ти повече от килограм плодовете, само след няколко дни и килограм няма да можеш да изядеш, аз вчера съм на половин килограм ягоди и то със зор, не можах да изям повече и това си е, а за чая супер, пий го смело, за него няма никакъв проблем
на новодошлите късмет и добри резултати

# 608
  • София
Здравейте и от мен, момичета!
Събота и неделя не успявах да пиша, тъй като бях постоянно в движение, но това не означава, че не съм била стриктна.
Днес - 8ми ден. Още 2 дни и почвам захранването. През почивните дни и аз мисля че надминавах килограм плодове и не бях много точна в часовете, но от днес пак всичко ще е в норма. Не знам защо но миналата седмица ми беше далеч по-лесно. Вече всичко ми се прияжда. Но ще бъда стриктна и няма да се подам на лакомията. А в четвяъртък с нетърпрние очаквам справката с кантара Simple Smile
ПП: Днес да ви се похваля облякох една пола, която до преди плодуването не можех да закопчая  Joy Е, не ми е широка, но поне влизам в нея, че чак я и закопчавам.

Успешен плодов ден.

# 609
Iliqnska, браво на теб!   bouquet
 браво и на всички плодоранки, които издържаха на плодуването и вече са на захранване.  smile3525 newsm10Искренно ви се възхищавам, че удържате фронта. Аз не успявам. На 4-тия ден сдадох багажа. Цял ден мирисах един хляб и вечерта изядох няколко филиики хляб със сиренце. А после ревах, че съм толкова лесно податлива на изкушения.  newsm45 newsm45 newsm45След като се наревах едно хубаво, реших да продължа напред все едно нищо не е станало. И снощи се качих на кантара и съм минус 3 кг. Не можах да повярвам. Та днес го броя за 6 ден. Не знам дали е правилно така, но нямам силички да започвам броенето отначало. От тук нататък ще се старая да бъда стриктна. Дано, дано да успея, че имам належаща нужда да сваля поне 10 кг за да се вмъкна в летните си дрешки  newsm17. Приятно плодуване на всички!

# 610
  • Пловдив
Щях да пиша добро утро, но то вече ден станало.
Днес не съм си взела плодове - нямах възможност.  И цяла сутрин тичане та и за чай не ми е останало време.  Confused
Снощи гледах разни манджи, ама само гледах. Аз уж не съм фен на готвените неща, но явно фактът, че е забранено си казва думата.
Но в никакъв случай не се чувствам отпаднала, не изпитвам дискомфорт (освен психически глад за забранени неща). Даже сега много ме е яд, че вчера след това изядох още два грейпфрута. Но реших, че по добре така, отколкото да нападна нещо забранено. Та в този ред на мисли - явно стомахът ми изобщо не се свива, а може да побере всичко, което натъпча вътре.  Sick

# 611
Щях да пиша добро утро, но то вече ден станало.
Днес не съм си взела плодове - нямах възможност.  И цяла сутрин тичане та и за чай не ми е останало време.  Confused
Снощи гледах разни манджи, ама само гледах. Аз уж не съм фен на готвените неща, но явно фактът, че е забранено си казва думата.
Но в никакъв случай не се чувствам отпаднала, не изпитвам дискомфорт (освен психически глад за забранени неща). Даже сега много ме е яд, че вчера след това изядох още два грейпфрута. Но реших, че по добре така, отколкото да нападна нещо забранено. Та в този ред на мисли - явно стомахът ми изобщо не се свива, а може да побере всичко, което натъпча вътре.  Sick

иланг-иланг, помисли си кога си изяла най-много плодове. бас държа, че е било вечерта, нали? та в този ред на мисли  Laughing няма как да ти се свие стомаха, защото го пълниш с големи количества наведнъж, вместо с по малко но цял ден  Peace спазвай часовете, организирай се (не е трудно да си купиш плодове от някоя сергия на пътя - дали ще е банани или ябълки е все тая) и всичко ще си дойде на мястото  Hug

# 612
Момичета с вас съм от днес !  bouquet  Пожелавам леко и приятно плодуване на всички ! Grinning

# 613
Днес и аз започнах все пак. Надявам се този път да успея и да нямам издънки Praynig.
Между другото в книгата на Лидия Ковачева пише, че количеството на приетите плодове може и да е по-голямо, ако плодовете са по-сочни (грейпфрути портокали лимони и т.н).
Успех на всички и много минусчета   bouquet

# 614
И на мен днес ми е първи ден.Вече имам проблем с тоалетната без сутрешното кафе.Навика си казва думата.Твърдо сам решена да издържа 20 дни.Успех на всички и страхотни резултати

Общи условия

Активация на акаунт