Отговори
# 630
Здравейте момичета !  bouquet Втори ден съм в редиците и съм стриктна  Grinning Днес имам главоболие, което е нормално и първият път го имах в началото, взела съм мерки .Вчера изкарах на банани и ябълки  и чайче мента с медец . Не се изкуших от нищо ,защото имам цел и искам да си я постигна ! Heart Eyes

# 631
  • La casa de Mickey Mouse
Привет и от мен плодчета
справяте се страхотно, само така
Танина прочиства ти се организма, за това е така, виж и при теб колко неусетно минават дните
иланг - иланг ти си нашия герой, аз в началото не можех без банани, хапвах по два на обяд и си свалях без проблеми, но изведнъж ги спрях, не за друго ами просто вече не ми се ядяха, ставаше ми тежко от тях и плодовете така намалих
например в петък си купих 2кг ягоди с намерението това да са ми плодовете за петък и събота, но ги приключих чак вчера вечерта, та вместо за два дни ги изядох за 4
момичета много е важно по някакъв начин да разпределяте плодовете и чая за през деня, така ще ви се свие стомаха и няма да имате проблеми да изкарате дните които сте решили или после при захранването, аз като огладнея, в зависимост колко е часа или изпивам една голяма чаша чай или си изяждам плода и няма повече място в корема ми за каквото и да е
estrea хайде тогава по моите стъпки, скачай смело в морето от храни
chugra аз такъв микс смятам да си направя чак другия понеделник, но ще го сложа в гювече във фурната, без подправки, става много вкусно, така на пара са ми ужасни
за днес си приготвих един средно голям картоф и два моркова, всичко сварено, после като се прибера ще ги пасирам с малко от бульона и ще го разделя на две части
за в момента апетита ми го няма все още, вчера след обяд дори доста му се чудех на моркова, но го изядох нямаше на къде, купила съм си пълнозърнест хляб, но не знам кога ще го започна, може би и него чак другата седмица, ще видя днес след пюрето как ще съм и ще се водя по организма си, при мен захранването май ще е много по бавно, ако и днес пак ми стане тежко ще го мисля
за олиото, не знам вече къде точно четох (то толкова много неща изчетох, че му загубих края), че една чаена лъжичка олио, отключва мазнините в организма и им помага да се разграждат, ако не я приемем няма резултат, ако приемем две вече се пълнее, та една е полезна и необходима

# 632
Mini Mouse   с колко килограма се раздели повреме на плодуването ?  bouquet

# 633
за в момента 9 надявам се да се разделя с още някои

# 634
Танина прочиства ти се организма, за това е така...

Не съм много сигурна вече, по скоро е от топенето на мазнините се отделя ацетон. Четох насам-натам... Смятам да пия повече вода отколкото ми се пие, че да се маха този ацетон от тялото ми  Rolling Eyes Но то май няма друг начин  Rolling Eyes, така или иначе пише, че като се горят мазнините на тялото се отделя ацетон, но когато е по-бавно отслабването и отделянето му е по-бавно сигурно. Дано не си навредя нещо  с тази диета, но няма накъде вече, омръзна ми да съм дебела.

А относно часовете за хранене изобщо не ги спазвам, просто защото на работа е лудница и докато почне деня и е свършил без да разбера...

# 635
Танина прочиства ти се организма, за това е така...

Не съм много сигурна вече, по скоро е от топенето на мазнините се отделя ацетон. Четох насам-натам... Смятам да пия повече вода отколкото ми се пие, че да се маха този ацетон от тялото ми  Rolling Eyes

добро утро  Party
днес ще си налагам да влизам в точните разписания за мед, плод и зеленчук, че да не се олея с нещо.

Танина, токсините се трупат в тялото ни в мазнините, за това като се топят мазнините в тялото, ти се облага езика и имаш ацетонов дъх в устата. оздравителния процес започва след 7-мия, 8-мия ден, така че ти си вървиш направо по книга в това отношение  Peace  и да, пий вода, по-бързо ще се изчистиш. опа, тук един едит - объркала съм кой смесва  Crazy

Мини, хубаво си решила да слушаш тялото си  Hug аз моето ако го слушам вече да съм омела 1 цял хляб  Joy

Доли, относно часовете - поне не смесвай плод и мед/чай, за да не си натоварваш храносмилателната система - то това дава резултат при плодуването, възможността на тялото да си почине от храносмилане и да 'изяде' болните клетки  Sunglasses
естреа, скачай смело при захранващите  Hug
иланг-иланг, споко, нали за това сме тук, да си даваме кураж и съвет, ако е нужен  Peace

# 636
ами не ми се яде кой знае колко, сноши правих хляб и даже не ме съблазни, в началото да, но вече не, тази неделя дори и пържолите не бяха удостоени с внимание, някак си свикнах, че това не е за мен, сноши половинката си хапна половин шоколад (обожавам сладко), но ми стана едно такова чак неприятно, може би защото съм много време само на сладко и организма ми е зажаднял за нещо солено
въпреки, че винаги съм яла безсолно, от малка така съм свикнала, натурално и почти без подправки, но сега ми се е обострило обонянието и бих си подправила другата седмица зеленчуците, с нещо свежо

# 637
Мини Маус и аз съм така- вече не ми се прияжда сладко, но се опасявам, по-скоро съм сигурна, че щом стигна до средата на захранването вече няма да е така. Надявам се да проявя воля и да не налапам цял шоколад, че като знам каква ми е лакомията...

# 638
ооооооооооооо не искам да виждам сладко до следващото плодуване, а именно след месец и половина, всичко вече толкова ми сладни, купувам си едни кисели ябълки, сега и е ми сладня, ама нормално, картофа с морковите днес на обяд ще ми се сторят като кулинарно произведение на изкуството  Joy, ще си ги хапна с такъв кеф и се надявам кантарев утре все още да ме обича, иначе ще си имаме с него разговор на високо равнище  hahaha

# 639
  • София
Здравейте момичета,

Днес  ми е 9ти ден. Чувствам се добрем - не съм гладна. Лошото е, че сутринта се качих на кантара и той показа -3,5 кг за 9 дни, като първите 3 кг бяха свалени за първите 3 дни. Не знам защо не помръдвам. Чувствам се и подута  newsm78
Довечера пак съм на спорт- дано пораздвижа малко нещата. И утре плодчета и от четвъртък - ще захранвам ( по малко и внимателно).
Сега четох темичката за кълновете. Според вас по кое време мога да ги включа в менюто си?
Оооффф, пак се чудя защо не слабея - имам килограми за сваляне, не е като да нямам. Поне още 5 искам да сваля.
Момичета, а след захранването? Как мислите да продължите? Относно животинските продукти - сирене, кашкавал, месо?
Затрупах ви с въпроси, но ми е важно да не проваля нещата, че с тези йо -йо ефекти съм се напарила...

# 640
Здравейте момичета,

Днес  ми е 9ти ден. Чувствам се добрем - не съм гладна. Лошото е, че сутринта се качих на кантара и той показа -3,5 кг за 9 дни, като първите 3 кг бяха свалени за първите 3 дни. Не знам защо не помръдвам. Чувствам се и подута  newsm78
Довечера пак съм на спорт- дано пораздвижа малко нещата. И утре плодчета и от четвъртък - ще захранвам ( по малко и внимателно).
Сега четох темичката за кълновете. Според вас по кое време мога да ги включа в менюто си?
Оооффф, пак се чудя защо не слабея - имам килограми за сваляне, не е като да нямам. Поне още 5 искам да сваля.
Момичета, а след захранването? Как мислите да продължите? Относно животинските продукти - сирене, кашкавал, месо?
Затрупах ви с въпроси, но ми е важно да не проваля нещата, че с тези йо -йо ефекти съм се напарила...

а как си с тоалетната? редовна? а като количество? от това може да се чувстваш подута, не би трябвало  Naughty  може би на теб ти се искат повече килограми да свалиш, отколкото тялото дефакто има нужда да махне, и за това да не смъкваш повече. опиши един нормален ден на плодуване!

относно животинските продукти - смятам да ги намаля до миминум. мен млечните ме мъчат повече от месото, но пък от месото последствията са по-лоши отколкото от млечните. в момента чета за природосъобразен начин на живот, вегетарианство, веганство и събирам рецепти с безмесни/безмлечни храни. не бих казала, че мога да готвя, но смятам да се уча, защото с готови храни или хранене навън съм убедена, че мога само да се разболея  Wink  разхождам се всеки ден по колкото мога (в момента имам възможност) и като междинна спирка влизам в някой голям магазин и разглеждам екологично чистите храни, веганските заместители, сравнявам цените с обикновените продукти и планирам. днес си купих нектар от столетник (agave nectar) да пробвам вместо мед  Party

купих си и кълнове от люцерна днес, по принцип обичам да слагам към салати и зеленчуци и смятам още довечера да включа малко (3ти ден захранване съм)  Peace

# 641
  • Пловдив
Пих сутринта от въпросния чай. Ами разказа ми играта.  Crazy Обаче и аз като го видях такъв един обикновен реших, че няма да ми помогне и хоп две пакетчета ударно.  Sick Цял ден давам дежурства по тоалетна. Реших да го споделя, за да знаят други умници като мен.  ooooh!
Мисля, че сега му е времето да се тегля.  Просто жадувам да се прибера и да излапам два банана.  hahaha
iliqnska, 3,5 кг не е лош резултат, но за този режим и на мен ми се струват малко. Може организмът ти да си пази килограмите. Аз също искам след захранването да мина на някакъв нормален режим на хранене. Защото и на мен ми е писнало от това нагоре надолу - така вечно дебела се чувствам.

# 642
да ви се оплача, пюрето на обяд беше ужасно, толкова блудкаво и безвкусно нещо не съм яла, ама го изядох, добре че не беше много, е то такава безвкусица няма как да ми повлияе на апетита  Sick а аз се чудих защо малкия при захранването не му харесваше ми как ще му хареса на детето
иланг - иланг утре ще си 2кг по малко след днешните дежурства  Joy
estrea iliqnska хайде смело при нас и внимавайте със захранването
аз пък не смятам да спирам нито млечните нито месото, вегетарианка няма да ставам и преди споменах, допада ми системата на хранене при 90 дневната смятам да се придържам към нещо подобно, както и към разделното хранене и без да се тъпча разбира се

# 643
Днес  ми е 9ти ден. Чувствам се добрем - не съм гладна. Лошото е, че сутринта се качих на кантара и той показа -3,5 кг за 9 дни, като първите 3 кг бяха свалени за първите 3 дни. Не знам защо не помръдвам. Чувствам се и подута  newsm78

Ами и аз така - за девет дена свалих 3-4кг. Само дето се чувствам гладнааа. Четири банана изядох преди малко. Ако гладуваме още 10дни, би трябвало да са към 8-10кг свалените вече.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 19:30 от Танина

# 644
Нормално е момичета не се шашкайте, сега ви идва момент на задържане и след 15 ден пак започвате да сваляте, всички искаме чудеса но не може да стане, не сме качили килограмите за 10 дни, за да искаме да ги свалим за толкова малко, освен това опитвате се да разпределяте плодовете и да не приемате много на веднъж, там е разковничето в свиването на стомаха, а това е много важно, за да не се отпуснете и прегрешите при захранването, което може да прецака цялото ви гладуване
аз сега седя и се чудя какво ще правя след като захраня, какво и как да ям, то голяма чуденка голямо чудо, изчетох къде що режими на хранене намерих и сега в главата ми е каша

Общи условия

Активация на акаунт