СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 456
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
kiαrrα, така ме разнежи. И аз обожавам да гушкам и двамата едновременно- в такива моменти си мисля, че няма по-щастлива от мен на света!  Simple Smile
И аз така  Peace
Киара, радвам се, че Хриска е ок  Hug
Елеста, завиждам ви на варненики,че имате такива хубави коледни украси.В Плевен много постничко навсякъде  Confused
2 деца искам, в повечко ще ми дойдат 3  Crazy

Три снахи - леко настръхнах към средата на гърба!  Mr. Green
Joy Аз от сега усещам, че ще съм свекърва-гад  Twisted Evil Добре,че съм попаднала аз на свястно свеки

# 481
  • София; Дружбето
Аахахааха wish Mr. Green
На мен 2 са ми достатъчни. Решила съм като почнат да не се прибират след 40 още едно Mr. Green ако може момиченце
Днес мисля да излизам поне за малко, че Габи е много крив, като никога. Навън поне спи

# 482

Три снахи - леко настръхнах към средата на гърба!  Mr. Green
Joy Аз от сега усещам, че ще съм свекърва-гад  Twisted Evil Добре,че съм попаднала аз на свястно свеки

При мен нещата са предопределени.
Не може като дъщеря да съм гад, като снаха да съм гад и в един момент да стана свекърва - цвете!
Няма начин просто!  Mr. Green

# 483
Аз също отговорих с 4, макар че със сигурна че няма да се получи. Дано поне до 3 я докараме. То ще се иска по-голям ап. или къща, по-голяма кола и т.н. Но аз имам брат и сестра, братовчедите ми с които сме близки също са 3 и затова мисля, че е много хубаво да са толкова дечицата. А живот и здраве като остареем да се събираме по-голяма тайфа с внуците....ееееххх

# 484
Едната е със сини, а другата със зелени и аз всеки път се надявам да закачат децата по нещо, ама - не! Simple Smile
Здраве де е...  Mr. Green
момата ще е синеока, споко!  Wink

Абе аз съм споко, ама не знам къде ще събирам отбора с момчета, докато реши да се роди момата, че като си знам късмета и третия път няма да ме огрее... Wink
Третия път май трябва да смениш калъпа Mr. Green

Иначе за очичките,тя и мойта мома е с кафеви още от как се е родила,и май такижа ще си останат!А много исках поне тя да е със светли!На Бисер са пъстри,на свекъра сини.Да е жива и здрава,каквито такива! Grinning
Киара,радвам се,че Хриси е добре и си я гушкаш в къщи Hug

# 485
Добро утро и от мен.
Да ви почерпя днес става малкия на 3 месеца:

Очите на Дани бяха много тъмно сини към виолетово чак сега изсветляха, но сини ще си останат. На Адриян бяха светло сини и в последствие станаха зелени.
Иначе за протокола мъжо е с синьо зелени очи пък аз ( единствена от моето семейство ) съм се пръкнала със сини очички.
За анкетата четири искам аз Embarassed...

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:01 от *clara*

# 486
Благодаря за загрижеността ви, направо се разтапям като ви чета милите думи за Хриси. Сигурна съм, че всичко мина добре благодарение на това, че ни пращахте много положителни мисли, затова една голяма  Hug на всички.

Гласувах в анкетата - ами само двечки съм искала и слава богу ги имам. Не бих се справила с три деца, просто не съм толкова оправна...  Mr. Green

Уиш, ще ме умориш от смях...  hahaha

Бу, отивам да чета онази статия в блога ти, много ми стана любопитно.... Между другото завърши ли разказа за раждането си, за да го прочета направо целия?

Клара, честита ви месечинка, да ти е жив и здрав Дани и все така красив!  Hug

# 487
  • Варна
Елеста какво ще кажеш за неделята да се разходим из мола? Важи и за другите варненски мами.   Hug

Bibsy, става, но събота/неделя е голяма галимация, по-добре през седмицата Peace
Но ако това е единственото време, когато можеш, ще се жертваме, че да го видим вашия младеж вече, де:)) Hug

честита месечинка на всички дето днес правят 3 месеца!

# 488
  • До хладилника, който обичам
Бу, отивам да чета онази статия в блога ти, много ми стана любопитно.... Между другото завърши ли разказа за раждането си, за да го прочета направо целия?
Не Blush стои ми наполовина третата част. Ще я довърша през уикенда с малко късмет.

# 489
добро утро и от мен  Hug
Бамба, бебешондел мерси за кафенцата
Цитат
Три снахи - леко настръхнах към средата на гърба! 
  Joy Joy Joy
 kiαrrα   Hug Hug радвам се че Хриси е добре  Hug
Аз искам 3 деца дано ме огрее  Peace
 Отивам да чета статията в блога на Бу

# 490
  • Бургас

Не може като дъщеря да съм гад, като снаха да съм гад
от де туй самочувствие, питам?!  Joy

# 491
  • София
3 искам, пък да видим как ще се представим Crazy
wish, ще четем за тебе в темата за свекитата май hahaha

# 492
Привет Simple Smile

Първо честити месечинки на Клара, Ладида и на останалите Simple Smile

Киара,
радвам се, че Хриси вече се чувства по- добре, а пък и има желание за гушкане Simple Smile Сигурно е много приятно усещането да "спиш" между децата си.

По повод анкетата, аз гласувах, че искам да имам 2 деца... Повече май няма да мога да понеса Simple Smile Но кой знае, ако ми домилее много може и 3 да станат Simple Smile

Моята сладунка вчера будува от 17 до 23 часа.... Едва заспа в 23... Липсата на разходки в това дъждовно време й се отразява определено. По- малко се изморява и киселее..
Ще видим довечера как ще се справи бате с отглеждането на детето. Нали аз ще ходя на коледно парти, та таткото ще се занимава с Невенка. Не, че мислите ми няма да са насочени през цялото време към нея, но все пак ще се разсея и разтоваря малко, ще се видя с колегите, ще се позабавлявам Simple Smile

Ето малко снимки и от нас :

http://septemvri2009.snimka.bg/baby/nevena-na-gorska-kitka.434317.16304082

Моята щерка откакто се роди е с кафяви очи Simple Smile И като гледам такива ще си останат Simple Smile

# 493
Добро утро!
Гласувах за 2 деца, щото повече няма да имам, даже и да искам. Не за друго, ами искам като имам деца, да мога да ги подсигуря инансово. Мъж ми искаше 5 едно време, ама не сме гпворили на тая тема скоро, вероятно му е минал меракот Wink А и не се прибира, за да ги направи, а аз сама не мога. Освен това, не мога да си представя да домакинствам само, без да работя и да "допринасям" за финансовия успех на семейството - присяда ми храната  Embarassed
Май ще спим, така че до след малко Simple Smile

# 494
 Привет, мами  Hug
bamba, мерси за кафенцето, мила! Както винаги много ароматно ми изглежда Laughing
 kiarra, радвам се че всичко е наред при вас, но то няша как иначе да бъде. Радвам се, че вече си по-спокойна. Hug
Nadina, и мен от време на време ме удря тока  Joy в по-голямата част от времето та и на мен понякога ми се струва, че малката ще дойде всеки момент и ще каже 'мамо, к'во дремеш пак на тоя комп'  Joy Joy После се сещам, че няма как да дойде  Mr. Green
 ААаа, bamba, много е хубав малкия, пу пууу. Ама видя ли, че и без царивицЪтЪ и тръстикатЪ на Находката къде толкова ни привикваше ги родихме красиви, ааа. Находке,  
 За анкетата отговорих, че искам 2, но не се знае... ако второто са БЛИЗНАЦИ, има голям шанс Каквото даде Господ
 Малката нещо от време на време ми прикашля от сутринта и не знам, дано си втълпявам. Тя всеки ден си кашля, но явно като и е запушено носленце. newsm78 Вашите  Tiredбебчета кашлят ли просто ей така?
 До после, че ме викат  Mr. Green

Пропуснах за очичките... нашите са синьо-сиви, дано си останат така, като дядо и. Иначе ние двамата с бате сме с тъмни масльонки  Mr. Green Но тя като се роди бяха тъмни, знам ли как ще са...  newsm78 Няма значение, здраве да е.
 В тази връзка имам позната, която е с тъмни очи, мъжът и също, а детето с кристално сини очи като на Миринда, ей такива  Shocked и с руса коса, много руса. Не може да се каже, че е тяхно дете, но пусто взела гена на свекървата  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:28 от bebe6oci

Общи условия

Активация на акаунт