Звездни компромати - 54 част

• 67 676
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Преслава в шоуто на Иван и Андрей:
1
2
3
На участие:
Цък
С Андреа и Галена:
Тук
Само с Андреа
Емилия и Иван
Само Иванчо
Само Емилия

# 691

Нали стана скандал с братя Диневи - единия изгони жена си, та точно заради таз Марийка  Laughing Мис Плеймейт 2008

OMG!!! Не зная кога е станало това, може би лятото, защото тогава бях в щатите и не можех да следя светските събития, но да си развалиш семейството заради една пикла (фльорца) спред мен трябва да си малоумен.

Ами...така стана. Редактирах си поста с няколко снимки, може да погледнеш  Peace

Благодаря за снимките. Жена му на Динев според мен е много красива, да не кажа, че има и повече класа, но коя ли съм аз да кажа. Ех тия мъже като ги хване критическата започват да мислят само с долните глави...

# 692
Тя на Преслава тая блуза сигурно се е вмирисала от носене...  Tired

# 693
Тя на Преслава тая блуза сигурно се е вмирисала от носене...  Tired
Joy Ами криза е, не може все с различни дрехи...

# 694
Може да е рекламна , на цигарите и да им раздават по няколко на служителите:) Като на дистрибуторите на Каменица например.

# 695
Е, имаме си вече Мара Отварачката, сега и Преса Цигарата (иначе Преслава ми стана симпатична във ВИП Брадър  Peace).

# 696
Аз се сещам преди години, когато Зуека подписа за реклама на прахчетата СТЕП и май винаги трябваше да е в жълто облечен.  Joy

# 697
ТЕЗ МЪЖЕ не може да ги разбереш ... ooooh! Соня е доста хубава  и стилна жена .Народи му прекрасни деца  Heart Eyes А тОЙ с тва марийчеее Shocked

# 698
  • София
Диневи са ми такива селски пръчки и двамата. Има ли в България други богати мъже, които толкова да парадират и да се перчат с благосъстоянието си? Въпрос на манталитет и възпитание.
А Марийчето и то ще е от ден до пладне.

# 699
  Crazy

http://video.data.bg/25/Личности/90191/скандалноандреа_златка_и_николета

# 700
[Коко жената на Айс Ти  #Crazy ей това е дупе, другите са просто аматьори Mr. Green

E, не е истина.. Shocked
Че и с токчета на фитнес.. ooooh!

П.П - къде е Злоби да каже а сега - дебела ли е или не? hahaha
Туй Коко много пищно бре...ама отвсякъде  Mr. Green

# 701
# 702
...Народи му прекрасни деца...
Може би имаш предвид Зорница - тя роди 3 момчета на Йордан - по-молкия брат.

# 703
Е, тя и Соня роди две деца ако не се лъжа.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт