Звездни компромати - 54 част

• 67 680
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
# 676
За да не е спам, трейлъра на "Алиса в страната на чудесата", за феновете на Джони и Тим Бъртън

Страхотия:) Благодаря! Кога излиза официално?

Световната примиера е на 03.03.10
В България е два дена по-късно.
Трейръла е страхотен, пък и аз не се сещам за неуспешен филм на Тим-Деп. Peace

# 677
Ама какво излезна, че колекцията на"Долче и Габана" е вдъхновена от Алисия ли?  newsm78
 Joy

# 678
# 679
# 680
# 681
  • Варна
И с "у" става! Един вид, утрепаха рибата.  Mr. Green

# 682
# 683
# 684
# 685

Нали стана скандал с братя Диневи - единия изгони жена си, та точно заради таз Марийка  Laughing Мис Плеймейт 2008

Ето ги пиле … 72;та  пак

А това е Соня и Мария от едно и също парти преди да се разбере кой с кого  ooooh!

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 16:26 от •ºtreisyº•

# 686
Писах го в умопомрачение.. Laughing Laughing

# 687

Нали стана скандал с братя Диневи - единия изгони жена си, та точно заради таз Марийка  Laughing Мис Плеймейт 2008

OMG!!! Не зная кога е станало това, може би лятото, защото тогава бях в щатите и не можех да следя светските събития, но да си развалиш семейството заради една пикла (фльорца) спред мен трябва да си малоумен.

# 688

OMG!!! Не зная кога е станало това, може би лятото, защото тогава бях в щатите и не можех да следя светските събития, но да си развалиш семейството заради една пикла (фльорца) спред мен трябва да си малоумен.

Ами...така стана. Редактирах си поста с няколко снимки, може да погледнеш  Peace

Писах го в умопомрачение.. Laughing Laughing

Сигурна бях, помежду другото, то шок отвсякъде бе МУциииии, мани, мани не са за коментар на тия снимки  ooooh!

# 689
[Коко жената на Айс Ти  #Crazy ей това е дупе, другите са просто аматьори Mr. Green

E, не е истина.. Shocked
Че и с токчета на фитнес.. ooooh!

П.П - къде е Злоби да каже а сега - дебела ли е или не? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт