Колко мобилни телефона притежавате персонално?

• 6 802
  • 142
  •   1
Отговори
# 120
  • В светлината на слънцето
2 - личен и служебен, на два различни оператора. Ползвам ги много активно и двата.

# 121
  • Ню Йорк
4 броя. Два ползвам и два отлежават в шкафа.

# 122
2 лични телефона има

# 123
Нито един. Не, всъщност, половин. Имаме един мобилен телефон, който ползваме заедно с мъжа ми, но рядко. 80% от времето телефона си лежи върху библиотеката у дома, защото нито аз, нито той сме се сетили да го вземем. Тъпа работа е нашето, най-неизползваната вещ в къщи.

# 124
4-ри.
Два ползвам - два в шкафа.

# 125
Пет, един служебен, два лични и два в кутий-стоят си нови.

# 126
                               За съжаление ми се наложи да си купя още два  ooooh!. Една карта, три телефона - кой е като мен  Joy...

# 127
  • до една звездичка
Засега само един - личен.
За жалост, обаче, съвсем скоро ще ми се наложи да си купя още един (служебен), тъй като фирмата предлага само картите.  Mr. Green

# 128
  • Варна
2 в употреба, 2 резервни + 1 мобифон  Crazy тежък, но железен.  Mr. Green  Говоренето с него изисква ползването на 2те ти ръце, минавала е кола през него, ставал е на съставни части и след сглобаване и облепяне с тиксо - си бачкаше безотказно  Crazy Как да го хвърля, а  Mr. Green

# 129
3 които ползвам, един служебен, и още два при играчките на детето

# 130
за мое съжаление 3, един служебен и два лични и трите най-много за работа ги ползвам  Sad

# 131
Два,лични Peace

# 132
Един, железен  Mr. Green , стопявам го от говорене - личен е, но взеха да ме търсят и служебно, та стана прекалено ooooh!

# 133
общо само мойте са 5 Laughing от тях само 2 ползвам в момента

# 134
2 - ползвам всекидневно. Други 3-4 отлежават по шкафовете.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт